2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
kizlar pirin yediren varmi aranizda varsa pirici ekstradan eziyormusunuz yogurt corbasi yaptimda
 
Kaka veremedik bir türlü bugun hergün yaptığı saatlerden farklı saatte yaptı inadı tuttu şimdi gidiyoruz tekrar idrar verim bidw kurdu söylim
Genelde öyle olur zaten torba verirler en kötü yapınca verirsin artık bedeni çıksında ona göre davranırsın en azından
 
merhaba arkadaşlar
3,5 aylık oğlum var. Yarın diş tedavisi olmam gerekiyor. Doktoruma göre yapacagı ıgnenın hiçbir sıkıntı yaratmayacagındna kaynaklı emzırmemde sorun yok. Diş doktoru başka bir arkadaşım da sutunu sag bırak, 2 saat emzırme dedı. Bende nasıl yapacagımı bılemedım. Internette farklı yazılar okudum. Sagıp atan da var, sadece sureyı doldurup emzıren de. Benzer durumu yasayan arkadaslarım,

Ikı saat sonunda yıne sutumu sagıp dokmelımıyım? Ne kadar sagmalıyım? Yani gogsumu tamamen bosaltmalımıyım? Ya da sadece belırlı bır sure beklemek yeterlı oluyor mu?
 
Ben 20 lik dişimi çektirecektim o zaman bana sağıp depola demişlerdi bebeğinin içeceği kadar. 2 saat sonra da sütünü sağ at demişlerdi. İltihap vardı o yüzden çekmemişşerdi ama ben sağıp depolamıştım biraz süt
 
Selam kızlar dört gün önce memlekete gittim. Geldim bir sürü yazı birikmiş hepsini okudum.

Uykum geldi okumaktan zor bitti.

düşen bebekler olmuş ek gidayi sevmeyenler, diş huzursuzlugundan uyumayan ve unutmayan bebekler.
Geçmiş olsun ve hepinize kolay gelsin.
 
Bir gün arayla alt iki disimiz çıktı. Meraķ edeler için yazıyorum. Disimiz bir ay önce yeri sismisti. Sürekli tukuruyor elimizi isiriyordu ve ayaklari soğuk terliyordu. Ayaklarini da artik agzina alıyor.
Bunlar belirtisiymis.
Ve bunlar bir ay devam etti dis ler çıktı.
 
Kızlar bebelere peynir tarifi
Bir kg süte kaynarken bir yk yoğurt koyup tortulanmasını bekliyorsunuz peynir altı suyu çıkınca tülbente süzüyorsunuz bir iki saatte süzülüyor süzüldükten sonra üstüne ağırlık koyup iki saat bekleyin dilimleyip kavanoza koyun peynir altı suyu ile :)
 
Dört gün de neler oldu anlatayım kızlar memlekette oğlumu sünnet ettirdik.

215 tl özel hastanede oldu. Doktor un verdiği ilaçları kullanıyoruz.

Ilk gün
bebeğim eve geldik sakin her şey güzel. Sonra sanırım iğnenin etkisi geçti nasıl ağladı görseniz canı yanıyordu belliydi. Iki saat teselli etmeye çalıştım. Sonra ben de onunla birlikte ağladım.

Bir anne bebeğine faydalı olamiyorsa bu cok aci verici bir şey.
Neyse sonraki günler daha iyiydik şükür. Bugün 3. Günümüz batticon ve antibiyotik krem sürüyorum. Ağızdan da ağrı kesici ve antibiyotik toz şurup veriyorum.

Oglusum iyice toparlansin sünnet mevlidi yapi caz inşallah
 
Bugün lor yaptım sonra da bunu yapim bari :)) teşekkürler tarif için :) süt ürünleri dükkanı açıcam yakında :) bebek sayesinde neler öğrendim :))
 
Bunu deneyeceğim bende şimdi süzme peynir mayaladım bakalım tutumu merak içindeyim sonra bu tarifide deneyeceğim sağolasın tarif için :))
hayırlı olsun Paşa’ya annelik gerçekten zor allah yardımcınız olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…