2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yoooo bulantıdan çok korkuyorum ben. Kuzum sen yazdıkça üzülüyorum zaten. Kilo da kaybetmişsin. Serum istiyor senin bebeğin canı. Bir arkadaşım da yeşil elma ile besleniyor ekmek tuzlu peynir soda yeşil elma galeta.
Oyy kıyamam üzülme yaa iyiyim ben çok şükür bu halime , serum Dr da dedi , bir dahaki randevuyu bekliyorum , kanama falan olmasın da bitecek bu sıkıntılar Allah'ın izniyle..
Yemeğe başlayım çok çabuk toparlanırım ben..:KK31:

Ağrı değil Can'ım bariz kendini belli ediyor , batma hissi gibi..
Bulantım adetim geçtiğinden beri var , ama tabii o zamanlar kısa süreli hafifti , şimdi maşallahı var kesintisiz , gece bile uyutmuyor , baştan hafif başlıyor giderek artıyor.

Benim iki tarafta da sertlik aynı gibi. Ya benimde şu an hafif hafif var adetim 2 gün gecikti. Artacak gibi geliyor bana da. İnşallah olmaz çünkü bende kusma fobisi var mahvoluyorum ya can çekişir gibi :KK43:

Bi çok yeni arkadaş katılmış aramıza hosgeldiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagimiza alırız inşallah
deli_mavi_59 deli_mavi_59 ben çok duydum sağ erkek sol kız diye senin baya baya kızın mi geliyor yoksa :) sağlıklı olsunlar da yine de merak ediyor insan
MavigulMai MavigulMai ve Kilim ve tohum Kilim ve tohum benim de hiç bir belirtim yok mide bulantısı tiksinme ağrı sizi halsizlik yok çok şükür ilk kızımda da hiç bişey yoktu hissetmek istiyorsaniz hic merak etmeyin yaklaşık 16 haftadan sonra minik hareketleriyle ben burdayım der sonuna kadar hissedersiniz
Ben de öyle duydum canm , sol kız , sağ erkek , kanamalar da kızı işaret ediyor , 3K kuralı mı teorisi mi ne vardı kızda belki duymuşsunuzdur , Kanama Kusma bide Kalp atışı 150 üstüydü sanırım , bilemiyorum ki benim için hiç farketmezz:KK23:

Benim iki tarafta da sertlik aynı gibi. Ya benimde şu an hafif hafif var adetim 2 gün gecikti. Artacak gibi geliyor bana da. İnşallah olmaz çünkü bende kusma fobisi var mahvoluyorum ya can çekişir gibi :KK43:
Ahh tatlım aynı fobi bende de mevcut , bir de panik ataklı insanlarız , nasıl kusuluyor ben onu bile bilmiyorum , çıkar herhalde kendi beni zorlamazz:KK33:
Anayız biz ana çekicez Can'ım bunları :confused:

Ben de öyle duydum canm , sol kız , sağ erkek , kanamalar da kızı işaret ediyor , 3K kuralı mı teorisi mi ne vardı kızda belki duymuşsunuzdur , Kanama Kusma bide Kalp atışı 150 üstüydü sanırım , bilemiyorum ki benim için hiç farketmezz:KK23:
Cnm benim ilk kızımda kanama kusma olmadi kalp atışını da hatırlamıyorum :) anneannem bile bana yol gösteriyordu kız istiyorsan ilişkiden sonra sola yat erkek istiyorsan sağa diye :))

Öyle tatlı bir serinlik var ki bu gece , vantilatörümü kapattım , perdelerim uçuşuyor , odam buz gibi oldu bulantıma da iyi geldi... Bu sefer de uykum geldi , 12 yi göreyim yine iyi :KK48:

Öyle tatlı bir serinlik var ki bu gece , vantilatörümü kapattım , perdelerim uçuşuyor , odam buz gibi oldu bulantıma da iyi geldi... Bu sefer de uykum geldi , 12 yi göreyim yine iyi :KK48:
O serinligin darısı bize olsun inşallah hatay yanıyor 24 saat klima çalışıyor yoksa nefes alınmıyor sicaktan

Cnm benim ilk kızımda kanama kusma olmadi kalp atışını da hatırlamıyorum :) anneannem bile bana yol gösteriyordu kız istiyorsan ilişkiden sonra sola yat erkek istiyorsan sağa diye :))
O huy bende de var , hep sola yatardım ben ilişki sonrası , ah ah mazide kaldı o günler , şimdi kardeş kardeş uyuyoruzz :KK48:

Konyadayim ama ilçesinde 90 km merkeze sadece devlet hastanesi var :KK43: ilk aylar burada giderim sonra merkeze özele giderim diye düşündüm o yüzden canim.siz nerdesiniz ? Evet ikinci olmasına rağmen çok heyecanlı :KK73:

Ben istanbuldayım. Evet ilçede olunca zor oluyodur ya Allah işinizi kolaylaştırsn inşallah :) her cocuk ayrı bi heyecann :KK49:

Oyy kıyamam üzülme yaa iyiyim ben çok şükür bu halime , serum Dr da dedi , bir dahaki randevuyu bekliyorum , kanama falan olmasın da bitecek bu sıkıntılar Allah'ın izniyle..
Yemeğe başlayım çok çabuk toparlanırım ben..:KK31:
İnşallah canım tez vakitte hemencecik geçer toparlanırsın. İnşallah artık hiç bir aksilik olmayacak. İnşallah seruma da gerek kalmaz

Ayy gerçekten mi bunu daha önce bilseydm hep sola yatardım :KK70: benmde bi arkdsın 2 oğlu bar ikisinde de hep kusma yaşamış kusma cinsiyete bağlı değil yani :)

Bi çok yeni arkadaş katılmış aramıza hosgeldiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagimiza alırız inşallah
deli_mavi_59 deli_mavi_59 ben çok duydum sağ erkek sol kız diye senin baya baya kızın mi geliyor yoksa :) sağlıklı olsunlar da yine de merak ediyor insan
MavigulMai MavigulMai ve Kilim ve tohum Kilim ve tohum benim de hiç bir belirtim yok mide bulantısı tiksinme ağrı sizi halsizlik yok çok şükür ilk kızımda da hiç bişey yoktu hissetmek istiyorsaniz hic merak etmeyin yaklaşık 16 haftadan sonra minik hareketleriyle ben burdayım der sonuna kadar hissedersiniz

Ay inşallah sabırsızlıkla bekliyorum o haftaların gelmesini ve hissetmeyi Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde göstersin inşallah bize o günleri :) bu arada benim memleketim de hatay merkez :)

Canım ben daha keseyi de görmediğim için tedirginim biraz bir de bugün düşüp bayılacağım sandım. Olduğum yerde uyuyakalmışım kalktığımda suratım bembeyaz titriyordum ben hiç böyle hissetmemiştim inan kolumu kaldıracak takat yoktu bende. Akşam yemeği yedim yavaş yavaş toparlandım.

Aynı ben o kadar zorluyor ki beni gören can çekişiyor zanneder.

Ahh tatlım aynı fobi bende de mevcut , bir de panik ataklı insanlarız , nasıl kusuluyor ben onu bile bilmiyorum , çıkar herhalde kendi beni zorlamazz:KK33:
Anayız biz ana çekicez Can'ım bunları :confused:

Kendimi yerden yere atıyorum kusacağımı anladığım zaman :KK17: sayılıdır zaten genelde tutuyorum kendimi bayılacak gibi olana kadar :-) gülsem mi ağlasam mı yaa. Panik atak olunca çok daha zor işte öleceğim sanıyorum :KK35: neyse başa gelen çekilir ana olmak bunu gerektirir :rolleyes: sağlıklı olsunlarda çekeriz. Bu arada benim iki tarafta da batma var ya ne demekse artık. Hcg de biraz yüksek takılıyolardı bana ikiz mi diye korkmaya başladım :KK31:

Aynı ben o kadar zorluyor ki beni gören can çekişiyor zanneder.

İnsanların tahammül sınırlarını zorluyorum artık o derece :) arkadaşım gel lavaboya götüreyim kusacaksın dedi gittik lavaboya kıyamet kopardım ben burda kusamam zaten kusmıcam diye inlettim evi yer de beğenmiyorum:) o yüzden mide bulantısı bana en büyük dert. İnşallah olmaz bizde şu an hafif var ama bakalım

İnsanların tahammül sınırlarını zorluyorum artık o derece :) arkadaşım gel lavaboya götüreyim kusacaksın dedi gittik lavaboya kıyamet kopardım ben burda kusamam zaten kusmıcam diye inlettim evi yer de beğenmiyorum:) o yüzden mide bulantısı bana en büyük dert. İnşallah olmaz bizde şu an hafif var ama bakalım
İnşallah olmaz canım ben de çok korkuyorum yanımda sağımda solumda insan istemiyorum zaten çok da nadirdir. Kötüyü çağırmayalım. İnşallah hafif geçer.

O huy bende de var , hep sola yatardım ben ilişki sonrası , ah ah mazide kaldı o günler , şimdi kardeş kardeş uyuyoruzz :KK48:

Doktor ilişki için bişey dedimi? Bizde kardeş kardeş uyuyoruz da çoğu çift ilişki yaşıyormuş. Ben vajinismus yaşadım bide uzun süre araya çok zaman girerse yine olur mu diye korkmuyor değilim. Doktor ilişki için risk yok dese bile korkarım gibi ya ilk 3 ay

X