- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.261
İSİM | YAŞ | ŞEHİR | SAT | BEKLENEN DOĞ.TAR. | CİNSİYET | İSİM |
---|---|---|---|---|---|---|
simarik83 | 33 | Çorum | 29.06.2016 | 05.04.2017 | ? | ? |
Böyle bir tablo yapsak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İSİM | YAŞ | ŞEHİR | SAT | BEKLENEN DOĞ.TAR. | CİNSİYET | İSİM |
---|---|---|---|---|---|---|
simarik83 | 33 | Çorum | 29.06.2016 | 05.04.2017 | ? | ? |
İnşallah bende bir gideyimde frene bastırsın diyetisyencimBen doktora gittiğim gün 63.7ydim, şu an 62 ye indim, ilk 3 ayda dikkat edersem 2-3 kilo daha vermeyi hedefliyorum ama bakalım ne olacak, sen de belki ödem yapmıştır, bi arkadaşımda öyle olmuştu, 12. haftadan sonra normale döndü. Hamilelik kilolarından çok korkuyorum ben ya, alsam sonrasında bi daha veremezmişim gibi geliyo. inşallah hiçbirimiz veremeyeceğimiz kiloları almadan hamileliğimizi tamamlarız :)
İSİM YAŞ ŞEHİR SAT BEKLENEN DOĞ.TAR. CİNSİYET İSİM simarik83 33 Çorum 29.06.2016 05.04.2017 ? ?
Böyle bir tablo yapsak?
Canım iyiymiş. Bende excel tablosu yok. Siz yapın liste grubun başında. Ordan bakarsınız. Listeyide bana mesajla ayarsınız ben tekrar kouarım listenin başına
İSİM YAŞ ŞEHİR SAT BEKLENEN DOĞ.TAR. CİNSİYET İSİM simarik83 33 Çorum 29.06.2016 05.04.2017 ? ?
Böyle bir tablo yapsak?
Hmm ben adet günümde gittim Dr bişey yoktu cuma günü randevum var bakalım ne olacak ne görecez keseyi kalp atışını da duyarım inşallah ya aşırı stres var daha öncede kayıplarım olduğu içincanım ben 5+3 te hem keseyi hem de bebişi gördüm. Hatta kalp atışı vardı onu da gördük. 3.3mm idi bebiş.
Tatlum daha cok erken değil mi :)Kızlar çatlak için krem veya yağ kullanmaya başlayan var mı?
Evet yapalım bencede ama nasıl yapılacak hiçbir bilgim yokCanım iyiymiş. Bende excel tablosu yok. Siz yapın liste grubun başında. Ordan bakarsınız. Listeyide bana mesajla ayarsınız ben tekrar kouarım listenin başına
forumdaki bi başlıkta önceden başlayın fln yazmışlar o yüzden merak ettim ben de başlamadım daha da :) gerekiyorsa başlayalım diye sordumTatlum daha cok erken değil mi :)
Tamam canım şuan cepten giriyorum. Bilgisayarı acıp gireyim o zaman[tr]
[th]İSİM[/th]
[th]YAŞ[/th]
[th]ŞEHİR[/th]
[th]SAT[/th]
[th]BEKLENEN DOĞ.TAR.[/th]
[th]CİNSİYET[/th]
[th]İSİM[/th]
[/tr]
[tr]
[th] simarik83 [/th]
[th]33[/th]
[th]Çorum[/th]
[th]29.06.2017[/th]
[th]05.04.2017[/th]
[th]?[/th]
[th]?[/th]
[/tr]
[tr]
[th][/th]
[th][/th]
[th][/th]
[th][/th]
[th][/th]
[th][/th]
[th][/th]
[/tr]
Canım bu exel değil bunu sen mesaj kısmına bb code kısmından ekleyip teker teker herkesi yazman lazım :) Citolesgen
Canım 3 aydan sonra başlanıyor. Hatta 4 aydan sonra. Ablamın doktoru 4. Aydan itibaren başla demişti cünküforumdaki bi başlıkta önceden başlayın fln yazmışlar o yüzden merak ettim ben de başlamadım daha da :) gerekiyorsa başlayalım diye sordum
Bende cepteyim şu anda yarın yapalım istersenizTamam canım şuan cepten giriyorum. Bilgisayarı acıp gireyim o zaman
tamam canım olurBende cepteyim şu anda yarın yapalım isterseniz
tamam canımm teşekkür ederimm aceleye gerek yok o zamannCanım 3 aydan sonra başlanıyor. Hatta 4 aydan sonra. Ablamın doktoru 4. Aydan itibaren başla demişti cünkü
4+6 da gördükKese ne Zaman görünür ? Belli bir haftası var mı
Benim dış gebeliklerimde Ağrı'm olmadı. İlginç Bi şekilde. Tek belirtim betanın düzensiz artışı ve kanama idi. Kanama da battan bir kaç gün sonra başlamıştı birisinde. Şu an beta düzenli artıyor şükür. Kanama da henüz olmadı ama dediğim gibi diğerinde de hemen başlamamıştı. Rüyalarıma giriyor o yüzden kanama başladı falan diyeBen de dış gebelik geçirdim.dış gebelikten sonra geçirdiğim normal hamilelikte iki günde bir test yaptırdı doktorum ve 5+2 de çağırmıştı kese için.bu hamileliğimde ise henüz doktorumu bile aramadım kendim yarın için gün aldım.sanırım kendi vücudumu dinleyerek hareket ediyorum.dış gebelikte kanamalarım ve şiddetli ağrılarım vardı.normal gitmeyen bişeyler olduğu anlaşılıyordu.şuanda çok şükür ağrım ve kanamam yok olsaydı direkt hastanede alırdım soluğu.sana tavsiyem sende vücudunu dinleyerek hareket et.
Ben haftaya gitmeyi planlıyorum diyestiyene ,çok kilo almak istemiyorum hiç şimdilik öğünlerimi düzene sokmaya çalışıyorumKızlar var mı aranızda diyetisyene giden?
Bebe yağıyla vücudumu nemlendiriyorum ben de ama ne alacağıma karar verir vermez alacağım çatlak için birşeyler vücudum çatlamaya müsait çünkü bir de doktorum bol su iç çatlakların da az olur dediEczanelerde Mustelanın çaylak öncesi kremi var ilk ay başlanıyormuş.4.ay da da lierac diye bir kreme geçicekmişim.cilt doktorundan aldım bilgiyi