2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Gunaydinlar.Aksamdan beri adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var.hiç uyuyamadim uykum var.işe gidiyorum hiç gitmeyesim var.kısacası var da var
 
Ben geceleri artık uyumaya başladım bebiş wc ye kaldırmıyo artık gecenin 3ünde 4ünde ama erkenden uyanıyorum. Haftaiçi zaten çalışıyorum ama haftasonu da sabahın 8inde dikiliyorum.
 
Günaydın herkese ben geceleri horul horul uyuyabiliyorum sadece 1,2 defa wc ye resmen uyuyarak gidiyorum Dün yeni doğum yapan bi arkadaşım çiğ et ve kıyma ya dokunma toksoplazma bulasiyo zaten bi süre sonra da Dr un testini yapacak dedi ilk defa duydum. Siz biliyor muydunuz?
 
feministic canım doktorla görüştüm değerimin normal olduğunu korkacak bir şey olmadığını söyledi. Testi tekrar çalıştıklarında kanını sulandırdılarsa değer böyle devasa gibi görünebilir sen için rahat edecekse 8000 gibi Düşün dedi. Ben korkuyorum diyince değerin gebelik lehine korkma dedi. Kese için bir saat sonra randevu verecekler. Tekrarlatayım mı testi dedim. Gerek yok dedi.
 
Ohh süper çok sevindim hadi gözün aydın canım. Sıra kesede inşaallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…