2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben 3 aylıktan beri oturtuyorum bi sıkıntı da olmadı 7 aylık emeklemeye başladı o günden beri kendisi oturup kalkıyor oyuncak oynarken uzun süre oturuyor zaten artık yatırmak mümkün değil ki :)

Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?

Kizlar merhaba cok uzun zamandir buraya yazmiyorum..yogunluktan firsat bulamadim ne guzel halen konusup dertleşiyorsunuz . ek gidayi reddeden bebişler var mi .benim kiz 8aylik 2aydir bir turlu alisamadi .ilk baslarda sallamiyordum. nasil olursa alişir umuduyla Agzi kilit hiçbir şey denemek istemiyor ..Anne sütüyle idare ediyoruz ama ilerisi için cok endiseliyim

bebelerinin disleri cikan anneler bisi sormak istiyorum kizimin damagi kabaran yeri bugun aglarken bi baktim sanki orasi delinmis gibi gozukuyo dis mi patlatiyo acaba tam
anlatamadim nasil oldugunu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…