- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.921
10 10.30 dan önce uyumuyor çok sık uyanıyor ağlıyorBenim bebeğim 22 mayıs doğumlu. Ek gıda günde sadece 1 kere havuc, kabak, patates ve kıymayı blenderdan geçirip veriyorum. Biraz pütürlü olunca öğürüyor. Nefesi kalıcak diye çok korkuyorum. Bizim gibi blenderla başlayıp sonra pütürlüye dönebilen var mı? Nasıl yaptınız?
Bir sorum daha var. Bebekleri kaçta atırıyorsunuz? Ben 7 buçuk gibi yatırıyorum. Eskiden iyi uyurdu artık saat başı uyanıyor. Sizde durum nedir?
benim kizim da 8gibi uyumus oluyo bazen saat basi uyaniyo bazen iki defa uyaniyo uykusu cok duzenliydi 6.aya girdikten sonra bir hal geldi kuzuyaBenim bebeğim 22 mayıs doğumlu. Ek gıda günde sadece 1 kere havuc, kabak, patates ve kıymayı blenderdan geçirip veriyorum. Biraz pütürlü olunca öğürüyor. Nefesi kalıcak diye çok korkuyorum. Bizim gibi blenderla başlayıp sonra pütürlüye dönebilen var mı? Nasıl yaptınız?
Bir sorum daha var. Bebekleri kaçta atırıyorsunuz? Ben 7 buçuk gibi yatırıyorum. Eskiden iyi uyurdu artık saat başı uyanıyor. Sizde durum nedir?
aksam 8 demi yatiyor. sabah kacta kalkiyor.duzen bozulduysa dis geliyordur cnm.babasi sevemiyormu aksamlari.kotuymusbenim kizim da 8gibi uyumus oluyo bazen saat basi uyaniyo bazen iki defa uyaniyo uykusu cok duzenliydi 6.aya girdikten sonra bir hal geldi kuzuya
Bebesi çok terleyen var mı? Ne çarşaflar, ne yataklar, ne ter bezleri denedim yok. Çocuk büyük adamdan beter cayır cayır terliyor. Saçları falan ıpıslak. Uykudan kalkınca gön makinesiyle kurutuyorum resmen. Uykuda üstünü değiştirmeye çalışıyorum ama gece uykusu bölünüyor bu sefer. Ne yapsam bilemedim. Yazın ne güzeldi, penye battaniye ve sabit derece klimada mis gibi uyuyordu çocuk. Şu an ayarlıyamıyorum. Bu gidişle sürekli üşütecek. Kaç haftadır burnu tıkalı. Ne yapsam bilemedim çözüm bulan var mı? Küçük mutfak havlularından alıp geçirsem mi sırtına ne yapsam?
Masallah nasıl bogumlu bogumlu kollari var ❤ en az 10 kg diyorum :)Eki Görüntüle 2086914morordek UcukMavi sivribiber
Blw ye başladık brokoli ile iki kere agzına götürdü silkelenerek az yedi kokusu sanırım rahatsız etti brokoli 2. Gün olcak bugün bakalım ne yapcak
evet en gec sekizbucukta uyumis oluyo sabah 7.30-8 gibi uyaniyo babasi da 2 saat sevebiliyo aksamlari yapicak bisey yok :/aksam 8 demi yatiyor. sabah kacta kalkiyor.duzen bozulduysa dis geliyordur cnm.babasi sevemiyormu aksamlari.kotuymus
Evet cok zevkli onu yiyebilirken görmek kakasındada yediğine dair ipucları cıktı afedersin :) bugün 3. Gündü daha cok yedi silkelenerek ama blw rahat yani bizde balıklarımızı yedik o brokoli ile savasırken:) oğluma güveniyorum inş yapacak yrn balkabağı vericem meraktayım ara ara yazarımMasallah nasıl bogumlu bogumlu kollari var ❤ en az 10 kg diyorum :)
Ben brokoli tadimi yaptirmadim. Oglum gazli bir bebek ben gecenlerde karnabahar yedim sabaha kadar uyumadi o sebeple onu cok sonraya erteledim.
Agzina bile goturmesi basari, biliyorsun. 1 ay kadar ogurme sürüyor. Bizimki bikac gun sonra 8 aylık olacak hayran hayran izliyorum o yerken :)
Benim oglum 4 bucukaylikken aksam 7 gbi yatiyordu ertesi sabah 7 ye kadar uc saat araliklarla aciktigi icin uyaniyodu doyurunca geri yatiyordu.bende ayagimda salliyorum suan 7 ayini gecti daha gec uyuyor gunduz uykusu nasil bebisinizin.bebegin gece uykusunun kaliteli olnasi icin gunduz uykularini uyumasi gerek diye bilyorum oglum gunduz nekadar cok uyursa aksamda okadar erken yatiyor instgramda baldan anne diye bir sayfa var takip etmenizi oneririm bebeklerin uykusu icin guzel bilgiler veriyor bende oglumu sallamadan uyutma cabasindayim suaralar cok yardimci oluyor sayfa banaMerhaba Kızlar ben ağustos annesiyim, kızım 4,5aylık şimdi, gece Uykusu uzar diye bekliyorum ama hiç uzamadı maalesef çok sık kalkıyor şu uyku işine bir çözğm bulamadım, yakında işe başlayacağım İçin bir ay içinde düzene kpymak istiyorum, her gün aynı olmasa bile genel olarak nasıl bir uyku düzeni izliyorsunuz gece ve gündüz ? Kaçar saat uyuyor kaç saat uyanık kalıyor? Gece kaç saat arayla kalkıyor bebekleriniz? Daha uzun aralıksız uyumasını nasıl sağlayabiliriz? Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Ben ayakta sallıyorum veya emerek uyuyor bazen başka çözğm Yolu bulamadım
Gündüz de kısa uykuları en fazla 1saat, 2saat uyanıklıktan sonra uyutmaya çalışıyorum genelde, çok teşekkür ederim oraya bakayım bir deBeni
Benim oglum 4 bucukaylikken aksam 7 gbi yatiyordu ertesi sabah 7 ye kadar uc saat araliklarla aciktigi icin uyaniyodu doyurunca geri yatiyordu.bende ayagimda salliyorum suan 7 ayini gecti daha gec uyuyor gunduz uykusu nasil bebisinizin.bebegin gece uykusunun kaliteli olnasi icin gunduz uykularini uyumasi gerek diye bilyorum oglum gunduz nekadar cok uyursa aksamda okadar erken yatiyor instgramda baldan anne diye bir sayfa var takip etmenizi oneririm bebeklerin uykusu icin guzel bilgiler veriyor bende oglumu sallamadan uyutma cabasindayim suaralar cok yardimci oluyor sayfa bana
Yaa masallah kuzuyaEki Görüntüle 2086914morordek UcukMavi sivribiber
Blw ye başladık brokoli ile iki kere agzına götürdü silkelenerek az yedi kokusu sanırım rahatsız etti brokoli 2. Gün olcak bugün bakalım ne yapcak
12 gün sonra bizimki de 8 aylık olacak ama cok az yol kat ettik. Zorlamıyorum tabi ki sabırla bekliyorum ama nasıl olacak bilmiyorum :) yumurtayı bir daha yemedi örneğin. Bugün birazcık gün kurusu tirtikladi o kadar. Hala anne sütüyle besleniyor resmen.Masallah nasıl bogumlu bogumlu kollari var ❤ en az 10 kg diyorum :)
Ben brokoli tadimi yaptirmadim. Oglum gazli bir bebek ben gecenlerde karnabahar yedim sabaha kadar uyumadi o sebeple onu cok sonraya erteledim.
Agzina bile goturmesi basari, biliyorsun. 1 ay kadar ogurme sürüyor. Bizimki bikac gun sonra 8 aylık olacak hayran hayran izliyorum o yerken :)
bende br care bulamadim.en son artik kendim yurutuyorum surekli arkasindayim pesindeyim yapicak bisey yokEmeklerken ayağa kalkmaya çalışıyor yada bi yerlere tutunmaya küt düşüyor kafayı vuruyor tepki vermeyince kalkıp devam ediyor ama içim gidiyor vurunca bu aralar günde bi kaç kere olmaya başladı kafa koruyucular var ama bere taktirmaya bile izin vermeyip kıyameti kopariyor sizinde böyle mi ne önlem alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?