- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #58.501
İşin garibi elinden tutup yürüyünce çok hoşuna gidiyor ama kendi uğraşmak istemiyorendiseye mahal yok benim kizimda oyleydi hevesliydi.sonra epey geriledi hic yurumek istemedi.emekledi durdu .elinden tutarak yuruyordu zaten elini birakiyordum yurusun diye hemen birakip emekliyordu.ama 3 gun once tamamen cesaret geldi birden yurumeye basladi odalari geziyor 3 gunudr
16 mayisMayıs 26 sizin
Bnmikide oyle yaİşin garibi elinden tutup yürüyünce çok hoşuna gidiyor ama kendi uğraşmak istemiyor
Kulaktan evet. Bizim molarlar çıkıyor arkada. Öndeki sekiz çıkarken zorlanmadık.40 mı kulaktan ölçüm mü sizin ki bizimki kulaktan 7 8 fazla gösteriyor şükür bu kadar ateşe değdi bi diş daha patladı 8 diş oldu
Zaten arka dişleri düşünemiyorum bizim de bu dişte bi tek sıkıntı yaşadık diğerlerinde huysuzluk bile yoktuKulaktan evet. Bizim molarlar çıkıyor arkada. Öndeki sekiz çıkarken zorlanmadık.
Bizimki bide meme düşkünü yemek yemiyor deli olcam yesin diye çabalamaktan Dr böyle giderse meme kesicez dedi kilo verdi çünkü canım çok sıkkın meme için devamlı ağlıyor beynim uyuştu resmenBnmikide oyle ya
Seni o kdr iyi anliyrm ki hic bisey ymiyr 3 aydr kilo almiyrm smdi dis cikriyr bide tamamn gittk isthBizimki bide meme düşkünü yemek yemiyor deli olcam yesin diye çabalamaktan Dr böyle giderse meme kesicez dedi kilo verdi çünkü canım çok sıkkın meme için devamlı ağlıyor beynim uyuştu resmen
Aynı durumdayım ne yapsam yerde bide kazara ağzına almışsa da dilini temizleyip atıyor yere Dr arı sütü zinco verdi nasıl vericem diye kara kara düşünüyorumSeni o kdr iyi anliyrm ki hic bisey ymiyr 3 aydr kilo almiyrm smdi dis cikriyr bide tamamn gittk isthdemedgm sey klmadi yesn diye hergun bi tarif ypiyrm yine yemiyr
Insallah acilr istahlari dr ari sutunu ne icn vrdi drAynı durumdayım ne yapsam yerde bide kazara ağzına almışsa da dilini temizleyip atıyor yere Dr arı sütü zinco verdi nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum
Bizimki bide meme düşkünü yemek yemiyor deli olcam yesin diye çabalamaktan Dr böyle giderse meme kesicez dedi kilo verdi çünkü canım çok sıkkın meme için devamlı ağlıyor beynim uyuştu resmen
Aynı durumdayım ne yapsam yerde bide kazara ağzına almışsa da dilini temizleyip atıyor yere Dr arı sütü zinco verdi nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum
Ya bence yeseler de meme düşkünü oluyorlar. Bizimkine iştahsız diyemem normal yiyor ama sürekli emmek de istiyor. Bence sadece karın doyurmak sebebiyle değil. Ben de bazen çok bunalıyorum çünkü 2 dakika oynuyor gelip meme istiyor. Sürekli böyle bir döngü halinde. Kesmeyi düşünmüyorum şimdilik, anne sütü en değerli besin çünkü.Bizimki bide meme düşkünü yemek yemiyor deli olcam yesin diye çabalamaktan Dr böyle giderse meme kesicez dedi kilo verdi çünkü canım çok sıkkın meme için devamlı ağlıyor beynim uyuştu resmen
Arkadaşım bu nasıl bir Türkçe katlidir. Önceki mesajlarında dahil okurken gözüm kanadı resmenSeni o kdr iyi anliyrm ki hic bisey ymiyr 3 aydr kilo almiyrm smdi dis cikriyr bide tamamn gittk isthdemedgm sey klmadi yesn diye hergun bi tarif ypiyrm yine yemiyr
Gözlerinz icin özür dilerim ama keske okumaya zahmet etmeseydiniz k.b artk ypck birsey yokArkadaşım bu nasıl bir Türkçe katlidir. Önceki mesajlarında dahil okurken gözüm kanadı resmen
benim kizimda oyleydo birde istedigi yere gitmek icim elimi cekistiriyordu.ama simdide yuruyorya elimizi tutmak istemiyor.gecen gun alisveris merkezinde tutsun diye cok ugrastim ama maalesef arkasina bakmadan hizli hizli hizli kacti benden :)İşin garibi elinden tutup yürüyünce çok hoşuna gidiyor ama kendi uğraşmak istemiyor
haha bizimkinin biraz var saç çıksın yeter bana maşallah baba saçlı ona çekmemiş. Bende kesme taraftarı değilim ama Dr kesmek lazım dedi. Daha demin zorla yedirdim üstüm onun üstü hep çorba resmen parmağımla tıktım çorbayıOglum da cok cok iştahsız. Istahsizlik konusunda meme kesenleri okudum hayatlarının hatasini yaptıklarını söylüyorlar. Duzelmiyormus yemesi. En azindan sen su an sağlıklı besinler yiyip sütünle besliyorsun.
Ayy ayni benim oğlum yaa :) zincoyu iciyor guzel tadi var ama tabi iştahına faydasi olmadi oglum keltostu saçlarını çoğaltti sadece
1 yaştan sonra besin değeri kalmıyor dedi bilemedim yemek yerse emziriyorum yoksa vermeye çalışıyorum bakalım nasıl başarılı olucamYa bence yeseler de meme düşkünü oluyorlar. Bizimkine iştahsız diyemem normal yiyor ama sürekli emmek de istiyor. Bence sadece karın doyurmak sebebiyle değil. Ben de bazen çok bunalıyorum çünkü 2 dakika oynuyor gelip meme istiyor. Sürekli böyle bir döngü halinde. Kesmeyi düşünmüyorum şimdilik, anne sütü en değerli besin çünkü.
Haha çok sevimli kendilerince asilikleri oluyor ya çok sevimli oluyorlar bide laf yetiştirince herkes bayılıyorbenim kizimda oyleydo birde istedigi yere gitmek icim elimi cekistiriyordu.ama simdide yuruyorya elimizi tutmak istemiyor.gecen gun alisveris merkezinde tutsun diye cok ugrastim ama maalesef arkasina bakmadan hizli hizli hizli kacti benden :)
aynen laf yetistirmeleri ayri bir sevimlilik zaten. kizim uyaninca beni hadi hadi diye diye durtuyorHaha çok sevimli kendilerince asilikleri oluyor ya çok sevimli oluyorlar bide laf yetiştirince herkes bayılıyor
Gec olmuş cevap icin ama paylasayim.bu sayfada kalmisim en son da.biz yaş kontrolune gittigimizde 2 yasina kadar formul mamaya devam onetiyorum ben demisti.inek sutu kansizlik demir eksikligi yaparmis diyeDevam sutu mu inek sutu mu doktorlarınız hangisini öneriyor birde propolis kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?