• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Diş çıkarırken ateşlenen Bebişler var mı? Bizimkinin köpek dişi çıkıyor sanırım hasta gibi değil ama 2 gündür ateş çıkıyor Dr ateş düşürücü verin dedi kulaktan 38 oldu bile. Şükür ateş düşürücüde ateş düşüyor ama

Diş çıkarırken ateşlenen Bebişler var mı? Bizimkinin köpek dişi çıkıyor sanırım hasta gibi değil ama 2 gündür ateş çıkıyor Dr ateş düşürücü verin dedi kulaktan 38 oldu bile. Şükür ateş düşürücüde ateş düşüyor ama
benim kizimda ateslendi ama dis gelmedi ama epey beyazladi azilar.bence 38.5 olmadan ilac verme.onun yerine ilik dus yaptir.gervi bnm kizim atesten sonra grip oldu nezle gibi

Merhaba kizlar moralm cok bozuk ailemdn uzktym dertlsck kimse yok bu bni daha cok uzuyr bebegm hala yurumuyr tutark kliyr siraliyr ama taytay durmuyr tek elndr tutunca cok guzl yuruyr ama elini birkca oturuyr bazn farkda olmadn 5 6 adm atiyr ama cok hevesli dgl oysa bn 9 aylkn yurums bebgm nedn yurumuyr cok endislm

Merhaba kizlar moralm cok bozuk ailemdn uzktym dertlsck kimse yok bu bni daha cok uzuyr bebegm hala yurumuyr tutark kliyr siraliyr ama taytay durmuyr tek elndr tutunca cok guzl yuruyr ama elini birkca oturuyr bazn farkda olmadn 5 6 adm atiyr ama cok hevesli dgl oysa bn 9 aylkn yurums bebgm nedn yurumuyr cok endislm
Aynı durum bizde de var destek olmayınca hemen emekliyor 3 kardeşiz 3 müz de 9 aylık yürümüşüz. İşin ilginci çok hevesliydi 7 8 aylıkken herkes çabuk yürüyecek diyordu tam tersi oldu :işsiz::KK48:

Aynı durum bizde de var destek olmayınca hemen emekliyor 3 kardeşiz 3 müz de 9 aylık yürümüşüz. İşin ilginci çok hevesliydi 7 8 aylıkken herkes çabuk yürüyecek diyordu tam tersi oldu :işsiz::KK48:
Inanmicksn ama aynn 7 8 aylkkn sureklu elinde tutup yurumk isterdn herks bu yaknda yurur oturmk bile istmiyr cok hevesli derdi ama bizdede ters oldu .

endiseye mahal yok benim kizimda oyleydi hevesliydi.sonra epey geriledi hic yurumek istemedi.emekledi durdu .elinden tutarak yuruyordu zaten elini birakiyordum yurusun diye hemen birakip emekliyordu.ama 3 gun once tamamen cesaret geldi birden yurumeye basladi odalari geziyor 3 gunudr

Benimkilerin 40 oldu arka dişleri çıkarken :(

fotograf atabilirmisin cnm icime sinerse bende bugun bakip alacagim
Ekledim canım ben yurtdışındayım. Burda tavsiye edilen bişey aldım. Bobbi shoes. Deichmanndan aldım orda da vardır belki beğenirsen.

Eklentiler

• DSC_1141~2.JPG
    DSC_1141~2.JPG
    75,5 KB · Görüntüleme: 87
ayakkabinin ftograflarini paylasirmisiniz.
Ben bunu atlamışım ya yeni gördüm
New balance aldım ben aslında tam %100 ergonomik mi bilemiyorum ama kendi giydiklerim müthiş rahat olduğu için cocuga da alayım diye düşünmüştüm :) alırken görevliler düzgün basmasına yardımcı olur demislerdi bir de ona güvendim.
Decathlon'dan da begendiklerim oldu aslında ama simdilik almadım

Back
X