2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Cidden hissediyor musun çok heyecanlı ya ay ben ağlarım rabbim inşallah o günleri gösterir. Nerden anlıyorsun bebegin hareketleri olduğunu?
Sanırım benim ikinci gebeliğim olduğundan bu kadar erken fark edebiliyorum. Özellikle yemekten sonra gidip uzanıyorum sessiz bir ortamda. Tabi ilerleyen dönemlerdeki kadar güçlü kuvvetli değil ama o yani. İnşallah kısa sürede herkes hisseder :)
 
Dışarıdan hissetmek için çok erken ama. Yani babalar daha baya bekleyecekler
 
Canım içini ferah tut. Bebişin seninle , Allahım bütün bebişlere sağlık sıhhat versin.derin derin nefes al güzel şeyler düşün , herşey yolunda.
Evet bebegim benimle simdii dr geldim gumbur gumbur atiyor kalbi dr kizdi bana niye bu kadr evham yapiyon diye tahlilleri verdi ohhhh icim rahtladi
 
Canim bu haftada hareket hissetmen imkansiz:)
Bagirsaklarda oyle minik kipirtilar oluyor ki sanki bebek hareketiymis gibi geliyor bana da ama dedigim gibi anca 2. Gebelikse 15te falan hissedebilirsin eger ilkse 17 18 de hissediyorsun
İmkansız değil hayatım. Gayet de bebek hareketleri. İlk gebeliğim olmadığından hangisinin ne olduğunu gayet ayırt edebiliyorum.
 
Kızlar günaydın, kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah.

Arrkadaşlar instagramdan takip ettiğim bir doktor hanım vardı. Bugün yeni bir internet uygulamasını hayata geçirmiş.
İnternette ki bilgi kirliliklerinden ve doktora her zaman ulaşma imkanı olmayanlar için online gebelik takibi uygıulaması sistemi.. Sitesine girip kayıt oluyorsunuz ve her pazartesi o hafta gebeliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu, bu hafta sizi nelerin beklediğini, bebeğinizin gelişiminin ne aşamada olduğu gibi haftalık mailler yönlendirecek. Ben kayıt oldum. Siz de kayıt olmak isterseniz www.mucizenindogumu.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Kayıt olmak için kısayol ise http://www.drbanuciftci.com/40-haftada-gebelik-e-bulten-kayit-formu .

Ben de yeni gördüm ve kayıt oldum, bakalım nasıl işleyecek.
 
Hayırlı sabahlar hamisler sağlık ocağı kontrolum var sizin basladi mi sağlık ocağı kontrolunuz cagiriyorlarmi?
 
Bu kayıt meseleleri felan şart mı? Ya da kayıt olmanın ne faydası oluyor? Malum çalışanlar için zor sağlık ocağı saatlerine uymak.
Normalde daha önce belirli aile hekimin varsa , gebelik testi sonucun otomatik onlara gidiyor ve arıyorlar seni. Gebelik aşılarını takip ediyorlarmış canım. Birde hastanenin yazdığı birçok kan testini burada ücretsiz yaptırabiliyorsun.
 
İmkansız değil hayatım. Gayet de bebek hareketleri. İlk gebeliğim olmadığından hangisinin ne olduğunu gayet ayırt edebiliyorum.
Ben doktora sorsugumda bana bunlari dedi. Cunku ben de karnimda minik minik biseyler hissediyorum ama hamileyken bagirsaklar yaparmis bunu ondan dedim yanlis anlama. Benim de 2. Hamileligim acaba mi desem de yok diyorum daha erken. Tabi bilemiyorum doktor degilim sonucta.
 
Canim bu haftada hareket hissetmen imkansiz:)
Bagirsaklarda oyle minik kipirtilar oluyor ki sanki bebek hareketiymis gibi geliyor bana da ama dedigim gibi anca 2. Gebelikse 15te falan hissedebilirsin eger ilkse 17 18 de hissediyorsun
bendede var o durum.. pıt diye duydum.. bagirsak çalışıyor saniyorum ben daha hareketlenmeye başliyor yeni yeni.:) maşşallah diyim.:)
ilk bebegimde 18 haftalikta hissettim bunda kaç haftada hissedecegim bilmiyorum.
 
Öyle de işte oraların saatleri bize uymuyor. Bayılıyoruz paracıkları malesef.
 
kan pırtlaşma ignesi vurduruyorum sanirim yetersiz geliyor..
geçen düğünde bayılcaktim fenalik geçircektim tansiyonum çikmişti..
çok korktum ağladim bide bebegime bişey oldu diye.. eşim teselli etti üzme kendini dedi..
ne bilim endişe duyuyorum buna bişey olursa diye.
aç kaliyorum sabah midem bulandi doğru dürüst kahvalti bile edemedim
 
Benide eklermisin yas 35 3. Cocuk bdt24 mart istanbul
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…