2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Günaydın güzel anneleerr :anneadayı:
Kimse ayrılmasın lütfen herkes saygı çerçevesi içerisinde yorum, eleştiri yapmakta özgür. Burada güzel arkadaşlıklar kuruyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz. Ben daha en yakın arkadaşıma söylemedim mesela ama burda herkes biliyo :KK48: lütfen sakin olalım birbirimizi kırmayalım:KK200:
Sana katiliyorum canım bende kimseye demedim daha rabbim o günleri gostersin karnim çıkmayana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum
 
Bana da öyle demişti cins bir Dr , atmıyo bunun kalbi demişti , meğer bebeğimin kalbi durmuş.
Bir de seni kürtaj edemem kanın çok düşük demişti , kan değerim 7 lerdeydi o zaman.
E napıcaktım içimde ölü bebekle mi yaşayacaktımm , mecbur bayıldım özele parayı , kürtajımı oldum
Canım nasıl oldun hastaneye gidecekmisin
 
Günaydın kızçelerim,

Sabah sabah üzdünüz yine beni :KK43:

Bazılarımızın acaba ne demek isteniyor diye düşünülmeden fazlaca alıngan davrandığını düşünüyorum. Daha öncede yazdım burada hiç birimiz diğerini tanımıyor, şartlarını, içinde bulunduğu durumu sadece burada yazdıkları kadar biliyor. O yüzden daha sakin, daha anlayışlı olalım lütfen. Konu hakkında da S sevgininkokusu na sonuna kadar katılıyorum yazdıklarında. Çünkü okurken acaba ne demek istiyor diye düşünüyorum ve benim mantığıma uyuyor yazdıkları. Hiç bir zaman o ilacı kullan, bunu bırak gibi cümleler kullanmıyor. Zaten hiç birimizin haddine değil bunun gibi hayatlarımızı etkileyecek bilgileri birbirine vermek. Daha dikkatli olalım lütfen. Hem yazım dilimizde, hem kaş yapalım derken göz çıkarma konusunda. Üstelik bu topik kimsenin tek elinde de değil. Fikirlerimizi sonuna kadar paylaşalım ama kullandığımız dile dikkat edelim. Genelde karışmamaya çalışıyorum bana ters gelen bir konuşma geçse dahi ama fikirlerine değer verdiğim insanların aramızdan ayrılması hoşuma gitmiyor, susamıyorum böyle zamanda.
S sevgininkokusu hiç bir yere gitme lütfen, bak her gün etiketler başının etini yeriz topluca :)
 
Kizlar cok kotuyimmoralim cok bozuk sanki bişeyler yolunda gitmiyomus gubi hissediyorum mesala dunden beri goguslerim agrimiyor sag kasigima igne batiriyolar sanki offfff canim cok sikkin dua edin bana rabbim icime genislik versin bebegime de omur
Canım içini ferah tut. Bebişin seninle , Allahım bütün bebişlere sağlık sıhhat versin.derin derin nefes al güzel şeyler düşün , herşey yolunda.
 
herkez yorumunu yapar karsit görüsü olan güzel bir uslupla ifade eder bukadar basit bence üzmeyelim birbirimizi
 
Sanırım her hastanenin tedavisi farkli banada 7. Haftada burak estrofemi denildi 6 haftada biraktim
Canm mesala ben hiçç kullanmadım bu tedavide kendimi o kadar hafif hissediyorum ki sadece crinion jel ve folbiol kullanıyorum . Kan sulandırıcı iğne içinse doktorum eğer kanda pıhtılaşma yoksa gerekliliği açıklanmamış diyor ve merkezde kimseye verilmiyor.
Beta hcg geçen pazar 24 bin küsürdü , yine iki gün arka arkaya hafif bir kanama yaşamıştım.
Bir de bugün geldi açık renkli bir kanama az miktarda.
Betam ikişer üçer kat artmıştı güzel bir şekilde.
Bebeğin yada hamileliğin sağlıklı ilerlediğini beta hcg belli ediyor mu acaba , ama öyleyse bu kanamalar niye oluyor :KK43:
Ters giden birşeyler var bence..
Gittin mi hastaneye kaç haftalıksın şuan bence beklemene gerek yok ne olucak bir daha gidersin çağırdığında
 
Sana bu eleştiriyi yapan tek ben değilken bu derece atarlanmanı anlayamadım , eşin eczacıymış o daha iyi bilir haklısın bizlerden öğrenmek cahillik olur.Senin ayrılmana gerek yok tatlım , ben gruptan ayrılacağım zaten kimseye bir şey anlatılmaması gerektiğini iyi anladım, herkesin kendi bildiği en doğrusudur herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın demek daha akıllıcaymış geç anladım , verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlar hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah mutlu ve sağlıklı bir gebelik diliyorum herkese.
Canim ben de kesinlikle ilac konusunda tavsiye verilmemesi taraftariyim hatta gecen gun tansiyonla ilgili yanlis bilgi verildiginde de kizmistim cunku hepimiz hamileyiz ve yapacagimiz bir hata cok buyuk bir yanlisa sebep olabilir. Biz burda birbirimize moral ve destek vermek icin konusuyoruz. Ilac, tedavi vs konusunda zaten doktora danisiyoruz. Kimsenin ayrilmasina gerek yok olabilir boyle seyler.
 
01 mart 2017 doğum tarihi olacak dedi doktor inşallah tabiki benim gibi bu aralar sürekli acıkan varmı kafayı yemek üzereyim
 
Ben de 12+4de gideceğim doktora. İkili test yapacak. Belki cinsiyet bile görebiliriz dedi. Hareketlerini hissedebiliyor musun bebişin :) Ben hissediyorum çok keyifli :)
Cidden hissediyor musun çok heyecanlı ya ay ben ağlarım rabbim inşallah o günleri gösterir. Nerden anlıyorsun bebegin hareketleri olduğunu?
 
Doktor ameliyatta onu bekliyorum nasıl şans var bende of :KK43:
Canım çok güzel geçecek inşallah strese sokma kendini
Kızlar günaydın Perşembe günü ikili testim var tam 12 haftalık oluyorum acaba cinsiyeti öğrenirmiyim?
Ben tam 11 haftalıkken gittiğimde yüzde 55 erkek dedi doktor belki tahmin edebilir senin de :)
Ben de 12+4de gideceğim doktora. İkili test yapacak. Belki cinsiyet bile görebiliriz dedi. Hareketlerini hissedebiliyor musun bebişin :) Ben hissediyorum çok keyifli :)
Yaa ne güzel :) bizim aynı tarihler ben de elimi koyuyorum bazen hissetmek için ama hala hissedemedim çok istiyorum valla :)
 
Ben de 12+4de gideceğim doktora. İkili test yapacak. Belki cinsiyet bile görebiliriz dedi. Hareketlerini hissedebiliyor musun bebişin :) Ben hissediyorum çok keyifli :)
Canim bu haftada hareket hissetmen imkansiz:)
Bagirsaklarda oyle minik kipirtilar oluyor ki sanki bebek hareketiymis gibi geliyor bana da ama dedigim gibi anca 2. Gebelikse 15te falan hissedebilirsin eger ilkse 17 18 de hissediyorsun:KK66:
 
X