2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Merhaba arkadaşlar, ben de inşallah Mart annesi olacağım. 18 haftalıkken bebeğimi kaybettim Mayıs ayında. İnşallah bu sefer sağlıklı, sıhhatli bir şekilde bebeğime kavuşmam ve kavuşmanız dileğimle..
Beni de tabloya ekleyebilir misin cimcimegfb , İstanbul yaş:33 ilk çocuk, bdt 21/03/2017
 
01 mart 2017 doğum tarihi olacak dedi doktor inşallah tabiki benim gibi bu aralar sürekli acıkan varmı kafayı yemek üzereyim
Bende 1 mart acıkma degılde midem süreklı kazınıyo iştansızım ama yıyınce gecıo sonra tekrar baslıyo ıkı gundurde bas agrısı var bu da normalmıs okudguma gore
 
Hayırlı olsun neden kaynettınkı bebegını
 
bendede var o durum.. pıt diye duydum.. bagirsak çalışıyor saniyorum ben daha hareketlenmeye başliyor yeni yeni.:) maşşallah diyim.:)
ilk bebegimde 18 haftalikta hissettim bunda kaç haftada hissedecegim bilmiyorum.
Evet canim pit pit oynuyor iceride bagirsaklar:)
Gorumcem de sormustu 3 aylikti onun doktoru da bagirsak hareketi demis:) zaten gaz yapmasindan belli bagirsaklarin hic durmuyor masallah:)))
Ay hissetmeyi dort gozle bekliyorum o zaman rahqtlariz belki biraz..
 
18 haftada ne oldu ki canim?
Biz de 12 hafta gecse biraz rahatlariz diyoruz genelde bu topik kanamali geciriyor. Simdi yine kafama takildi demek risk bitmeyecek hic..
 
 
Arkadaşlar aramızdan kimse ayrılmasın lütfen herkes istediğini yazmakta özgür bence kimse kimseye muhalefet etmesin. Progestan iğneler hakkında arkadaşımızın yaptığı bilgilendirme gayet güzel ben o ilacı sadece dusuk önleyici sanıyordum. Kimse ayrılmasın lütfen sabah girdim okudum çok moralim bozuldu yazmadan çıktım. Çok iyi hamilelik gecirmiyoruz hepimiz sonuçta burda birbirimize destek olup moral vericekken böyle olması hiç hoş değil.

S sevgininkokusu suzansu lütfen aramıza geri dönün.
 
Kalbi durdu, ruzigarr C ciarasisi , çook ekstra bir durum başımıza gelen, kör talih gibi bir şey. Hayırlısıyla inşallah her şey yolunda gidecek bu sefer inşallah. Kafanıza takmayın , endişelenmeyin bizimki çok çok çok ekstra bi durummuş çünkü.
 
Canım gıttınmı doktora?
 

Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah ben de ilk bebeğimi nisan ayında kalbi durduğu için kaybettim allah bir daha yaşatmasın hüçbirimize.
 
Cok zor yasadıgın sey canım allah korusun simdikini bizde ister istemez korkuyoruz allah korusun yavrularımızı
 
Canım gıttınmı doktora?

Yok canm daha gitmedim babamı bekliyorum o gelip alcak bir iki saat sonra gideriz sanırım değişik bir yöntem 10 ile 4arasi gelin dediler doğuma girebilirmis doktor ilk defa gidicem bu doktora umarım memnun kalirimda devam ederim
 
18 haftada ne oldu ki canim?
Biz de 12 hafta gecse biraz rahatlariz diyoruz genelde bu topik kanamali geciriyor. Simdi yine kafama takildi demek risk bitmeyecek hic..

Sorma ya insan diyor ki 12. Hafta geçerse biter telaşımız artık emdişee etmeye gerek kalmaz ama bakıyorsun burda bile bi çok kişi 17-18-20 de bile kaybeden var bebeğini. Hiçbir zaman tamam artık diyemicez galiba hele de ilk bebeği düşükle sonuçlanan bizler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…