2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Selam kızlar
Geçen hafta tatile çıktık.Hiç biseyim yoktu anlamadım zıplamadım ama kahverengi akıntım başladı pedim lekelenmiyo ama wc den sonra ne zaman silsem geliyo hemen Dr a gittik Kemer de Protestan verdi kabız olma, ilişki yok çok yorulma dedi.Kanama alanı yok fakat bu lekelenme nedir anlamadım gitti kızımda hiç olmamıştı.Pazartesi Dr a agidicem bakalım.Progestan dan önce hiç mide bulantısı yoktu.Kahverengi lekelenme sorunu cogumuzda var galiba kanama alanı olmayıp akıntı olanlara Dr lar neden olur dedi? Hepimiz iyi haberler alırız inşallah:eek::dua::dua:
Korkma Can'ım bende de var ınş şu 3 ayı bı atlatalım
 
Bugün bizde kontrole gittik.kalp atışlarını gördük çok şükür. Doktor 107 dedi. Biz 150 civarı olmasını bekleriz dedi.. Iki hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını netleştirelim içimiz rahat etsin dedi doktor... 7+5 günlük dedi. Haftasıyla uyumlu dedi.. Kesede gayet güzel bak bebek te burda dedi.. Fasulye kadardı kuzum... Sizlerin doktoruda kalp atışı sayısını söyledi mi?
Ya bana hıc oyle bışey demedı ıkı kere gıttım kalp atışları var dedı o kadar
 
Doktorların baktığı ultrason cıhazları da cok onemlı aynı gun ıcınde doktorun bırı 7+6 dıgerı 8+2 dedı barız sıkıntı olmadığı surece ufak seylerı kafamıza takmayalım
 
Yok arkadaşım üzülme zaten denememistim henüz eşim tuzlu ayran yaptı ondan biraz daha iyiyim.sıcakta etkiliyor tabi insanı evimiz okadar sıcakki sanırım ondan da kötü oluyorum. Dün şehir dışına çıktık gittiğimiz yer yüksek ve serindi.kendime inanamadım nerdeyse midem düzeldi diyebilirim.kendime geldim ama bugun evdeyim ve sıcak sıcak sıcak
Tamam canım ya içim rahatladı şimdi iyileşmene sevindim tekrardan kusura bakma lütfen..
 
benim 2'5. yasinda oglum var ve sürekli kucagimda üstümde az önce atladi resmen üstüme nasi olcak böyle bilmiyorum biraz agrim var cok zor simdiden sürekli oyun oynamak istiyo benimle cünki biz hep oynariz aliskin zor günler beni bekliyor
 
Bende 19unda gidicem kontrole ozmn yaptircaz testlerden birini.. Aslinda ilk ikili test yaptirmak ultrason incelemesi yaptirmak ve sonuca gore nift test yaptirabiliriz.. Eskiden dahami iyiymis aslinda boyle testler ciktikca insan perisan oluyor..
Bence de dediğin mantıklı doktor amniyosentez gerekli derse o zaman nifty düşünebilirsiniz ilk aşamada çok gerekli değil bence.İşte bilmek isteyen de var istemeyen ama şu var ikili testte de zaten riskli çıkanların da çok azında gerçekten sorun çıkıyor o yüzden pozitif bakmaya çalışalım:KK54:
 
Kızlar yoldayız ama her taraf kilıt bugun gerı doncez galıba :KK43:
Canim kanama alanim vardi benim de yaziyordum hep. Kahve akintim her gun geliyordu hatta arada bir bosalir sekilde geliyordu. Ama geldikce sevin cunku icindeki kanama alani bosaliyor. Bak benim geldi geldi bosalmis cok sukur. O yuzden sen evine git adet olur gibi olmadikca da doktora gitme bosuna cunku tedavisi dinlenmek ve beklemek.
 
merhaba 3-4gundur kollarimda gogus bolgemde ve bacaklarimda kizarikliklar olustu isilik mi baska bir sey mi anlamiyorum kasinmiyor ama gecmiyor da git gidede genisliyor sanki sicaktan oldu ama emin degilim bu durumu yasayan var mi:cry:
 
merhaba 3-4gundur kollarimda gogus bolgemde ve bacaklarimda kizarikliklar olustu isilik mi baska bir sey mi anlamiyorum kasinmiyor ama gecmiyor da git gidede genisliyor sanki sicaktan oldu ama emin degilim bu durumu yasayan var mi:cry:
Bende de var canim.özellikle boyun ve gerdan bolgemde bir suuru minik sivilce gibi seyler cikti bi de kol.iclerimde var bence sicaktan ve hormonların etkisinden
 
X