2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
ilk zamanlarda herşey yiyordum şimdi herşeyden tiksindim dediğin gibi kahvaltılık seçenek kalmadı:cry:
Aynen şöyle zeytinyağına ekmek batırıp peynir zeytin yemeyeli çok zaman oldu :bicak: doya doya yemek yemeyeli neyse geçici süreç Allahtan çok şükür bu günlerimize:KK49:
 
Selam kizlar, ben de yarin devlet hastanesinden randevu aldim tahlillerimi yaptirmak için ultrasonla da bakar herhalde gitmişken :) kendi doktoruma randevum haftaya
 
Aynen şöyle zeytinyağına ekmek batırıp peynir zeytin yemeyeli çok zaman oldu :bicak: doya doya yemek yemeyeli neyse geçici süreç Allahtan çok şükür bu günlerimize:KK49:
Bebişlerimiz iyi olsunda bugünlerde geçecek az kaldı. Bu arada bebişlerinize kendi el emeğinizle bişiler yapmayı düşünüyormusun hatıra için. Marifetler varmı kızlarr:KK69:
 
İyi geceler kızlar kanaması olanlar kervanina bende katıldım :KK43: Hamile olduğumu öğrenmeden önce 3 hafta kahverengi lekelenme yaşadım sonra progestanla geçti dün gece tekrar başladı :KK43: ağrım sizim yok ama bugün peçeteye toplu iğne başı kadar pihti şeklinde bir şey geldi sonrasinda lekeler kesildi ama çok korkuyorum inşallah bebeğim iyidir:KK61:
 
Yogurt ye cnm bas agrisina iyi gelio en azindan bnm basim agridiginda ise yariyor

Parol içebilirsin tüp bebek dönemimde ağrılarınız olursa parol için demişlerdi bana.

buz koy agriyan yere ben de bazrn soda da işe yariyordu
Sağolun kızlar tavsiyeler için :KK24: Biraz dinlendim iyi geldi gibi,, banada parol içebilrsn demişlerdi ama gönlüm razı olmuyo ilaç kullanmaya.. Eşimde eczacı, tavsiye etmiyor ilaç kullanımını:KK4::KK48:
 
Bence de dediğin mantıklı doktor amniyosentez gerekli derse o zaman nifty düşünebilirsiniz ilk aşamada çok gerekli değil bence.İşte bilmek isteyen de var istemeyen ama şu var ikili testte de zaten riskli çıkanların da çok azında gerçekten sorun çıkıyor o yüzden pozitif bakmaya çalışalım:KK54:

Dogru soyluyosun cnm.. Bakalim yrn daha detsyli bilgi almak icin genoks laboratuari aricam.. Hangi haftalar arasinda yapilabiliyor fln
 
X