2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305

Sakın bakma internete aman, günümü rezil etti valla. Eşim de yazık en sonunda interneti kapatcam diyip duruyor, haklı adam vallahi.

Yesinler süt lokumunu :)) Az tutar canım daha bizimki de öyle ama benimki nefret ediyo yüz üstü yatmaktan abisi öyle uyurdu bunu koyduğum an en fazla 15 sn duruyo hemen agliyo sinirleniyo

Oy yesinler yaa Ya afedersin benim salaklığım, her seferinde bakmayacağım diyip, internete bakıyorum. Orası da sırf bilgi kirliliği malum, kendi kendimi gaza getirip evham yapıyorum.

Her bebek kendine özel cidden ya. Belki diğer oğlun seviyordur ama bu yavrun sevmiyor işte :) Yüz üstü benimki de uyanıkken durmazdı eskiden şimdi duruyor, hatta sağa sola dönerken burnunu sürtüyor burnunu temizliyor, ne var ne yok çıkarıyor :) vallahi büyütmek çok keyifli aslında evhamlı olmasak ama anneyiz işte mümkün değil :))
 
Son düzenleme:
Ay kızlar öyle demeyin Ya belki gerçekten bakamıyorlardır biliyorum çünkü bn bi dönem kafamın kaldıramadım çok huzursuz bi bebekti bnmki hiç durmazdı uyumazdı 12 saat kucağımda tuttuğumu biliyorum Ya şaka gibi çok şükür geçti o günler :)
Bu arada tota00 cnm bol bol yüZüstü yatır yanında dur öyle oynasın çünkü çok fayda ediyor bnm kız dönmüyordu biliyorsunuz prematüre bebek geç yapacak bazı şeyleri ama yüzüstü yatıra yatıra kafasını maşallah dik tutup dönüyor artık ama hala sırtüstü durumdayken dönme yok maalesef
Bu arada bnm kız 1,5 aylıktan beri yüzüstü uyuyor
 
tota00 canım gözün aydin daha neleri başaracak annesi ne maceralar yaşayacaksınız
 

Oy canım çok sağol, tecrübe çok önemli cidden :) dediğin gibi yaptım, zaten her gün yüz üstü sıkılana kadar tutuyordum, demin de yüz üstü yatırdım çok şükür kaldırdı az az, öyle dakikalarca tutamıyor tabi ama bu da bir başlangıç tabi ki :)
Maşaallah senin kuzuya da, geçen gün konuşmalarınızı okudum bence normal zamanda doğan bebekleri yakalamış bile yavrun :) hepsinin zamanı var aslında ama anneyiz işte evhamlanıyoruz, sabırsızlanıyoruz hemen :))
 
Hoşgeldin cnm herkese açığız :)) . İlk bebekmi ?


evet ilk bebek :)
biz yapalim dutluk tekrarda yaa :)

6 martta 2300 olarak dogdu benim minnokum ufacik tefecik bi kiz gelisim normal ama hala ufacik
 
tabi haklılar kendimiz ehvamlanıyoruz birde onları evhamlandırıyoruz boşuna

yapma cnm ya biraz gerçekçi olalım hepsinin aynı andamı işleri yoğunlaştı olanları tenzih ediyoruz zaten ama göz önünde herşey no verenlerle vermeyenlere ayrımcılık yapıp burayı bıraktılar ne güzel burada herkes hepbareberdi kendi tercihleri saygı duyuyorum.
 
İnşallah yakalamıştır cnm aynen bn zaten evhamlıyım bir evlat sahibi olmak level atlatırdı bana daha beter oldum :) egzersiz çok önemli bu arada hep yaptır kuzular çok iyi olacak inşallah:))
@LifeandFeel cnm numara verme konusu ne bn o dönemde kaçırdım herhalde onu? Tabi be konular oldu bilmiyorum kaçırdığım şeyler oldu çünkü
 
evet ilk bebek :)
biz yapalim dutluk tekrarda yaa :)

6 martta 2300 olarak dogdu benim minnokum ufacik tefecik bi kiz gelisim normal ama hala ufacik

Hoşgeldin canım:) benim oğlum da 10 martta 2490 doğdu, hastaneden de 2310 ile taburcu oldu hatta. Büyüyorlar çok şükür bir şekilde, çok üzülmüştüm ben ama yavaş yavaş yakalıyorlar :)


İnşaallah inşaallah Kesinlikle haklısın, öğreniyorum ben de yavrumla vallahi ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım. Diyorum sen büyüyorsun, ben seninle daha çok büyüyorum :))
 
herkes whatsapp ta cnm burada değil kızlar önce instagrama geçtiler ordanda grup kurdular whatsapptam burasını bıraktı çoğu bizim gibi no vermek istemeyenlerde buradayız
 
Oğlumun rolleri hep yumruk gibi sıkıyo çok acmıyo arada açtığı oluyoda çok nadir herkez böylemi
 
Bende arada baktim ama calismaya donmustum vakit bulamadim gruba yazmaya.artik evdeyim daha rahatim bu sefer:)
Bizde cok sukur kismanclik yok.daha fazla ablacim ablacim diye tepesinde opup kokluyo benden daha fazla.bezini emzigini getiriyo:) kucuk anne oldu:) kiyamam.bizde cok severken rahatsiz etme meselesi var.cocuk uyuyor benim kiz ablamm diye cocugun ustune bir kapaniyo uyandiriyor.ne yapsam kar etmeiyo kafasini tutup kendine cevirmeye calisiyo bana bak ablam diye:) :) biz uyarsak kotu biz oluyoz cok sukur alistik yaa gerisi gelir diye dusunuyorum.
Birde seneye okul dusunuyorum buyuk kizima en azindan haftada 3 gun yarim seklinde evde sikiliyor sonra diyorum az daha evde dursun oglumda seneye daha oyundan anlar ikisi oynar diyorum. 2 yas 3 yas sendromlari derken bitmiyo bunlar:)
 
kızlar bana hemen cevap verebilir mısınız dün sabah 11 de sutumu sagdım dolaba koydum ama akşam buzluga koymayı unuttum hala aşağıda duruyor şimdi ısıtsam kıza versem olurmu
 
Canım kasıtlı girmeme yoktur ya çocuklar zorluyo işe başlayanlar olmuştur falan. Normal oluyor böyle kopmalar.
Her bebek bir değil ya bakmayın internete zten her ay doktora götürüyoruz :)
Ya telefon numarası vermemek değildir bence dert. Ben de vermedim ama dışlama olsa instagramda da dışlarlardı o zaman. Oradan direk telefondan yazıyor. yok sayfayı aç üye girişi yap derdi yok daha hızlı olduğundan oradan buraya geçmiyorlardır. Sonuçta yoğunuz artık çocuklu hayat yaşıyoruz :)
kızlar bana hemen cevap verebilir mısınız dün sabah 11 de sutumu sagdım dolaba koydum ama akşam buzluga koymayı unuttum hala aşağıda duruyor şimdi ısıtsam kıza versem olurmu
Canım buzdolabı normal rafında 3 gün süresi var deniyor.
 

İşte internetin o konuda çok zararı var gerçekten. Ben de eserikliyim hemen bakıyorum maalesef.

Bu arada evet, kimse tepki koymak için girmemezlik yapmıyordur bence öyle düşünmeyelim. Evet eski halini bende özlüyorum forumun ama whatsapptan iletişim kurmak daha kolay olduğu için onu tercih ediyorlardır. Yalan değil, eşim razı olsa ben de whatsapp grubuna dahil olmak isterdim, burayı da bırakmazdım gerçi ama bazı arkadaşlarımız için ikisini birden takip etmek zor olabiliyordur, tahmin ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…