2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Kızlar bebeğimin kafasındaki konaklar gecmiyor kabuk kabuk harita gibi oldu kuzumun kafası? Bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum var mi aranızda ne yapıyorsunuz?
 
Anladım teşekkür ederim:) bizde bayramda kv ye gidecez bi 6 saatlik yol biraz stoklamak istiyorum orda biz çıkınca kv versin diye ama o kadar saatte de çözülmeye başlar bidaha dondurucuya bırakmak olmaz sanki değil mi
 
ne kadar güzel MaşAllah diyeyim hep hayal etmişimdir öyle bi ortamda yaşamayı :))

Allah kolaylık versin gerçekten çok yoğun bir temponuz var benim bir tane hergün yıkamadığım ve sekiz buçuk dokuz da yatırdığın için kavga etmeye de muhabbet etmeye de baya vakit kalıyo :)) ama ne kadar güzel zorluğu şimdi büyüdüklerinde hem tek kalmamış olacaklar hemde sen rahat ediceksin MaşAllah.

Kızlar bebeğimin kafasındaki konaklar gecmiyor kabuk kabuk harita gibi oldu kuzumun kafası? Bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum var mi aranızda ne yapıyorsunuz?
benimde öyleydi banyodan önce zeytinyağı sürdüm banyodan sonra annemden yadigar çeyizlik ayna setinin fırçasıyla taradım tersine tersine baya gitti konak tarakları oluyo bu uygulamayı onunla yaparsan geçer cnm benimkinin saçları konaklara yapışmıştı bıngıldak diye elleyemiyordum ama yumuşatıp taramak tertemiz yaptı
 

Olmaz bence. Çözünmüş şey bir daha donmaz.
 
Dondurulmus cozulmus sut tekrar dondurulmuyor. Bir yerden biryere taşırken de mutlaka buz kutlesiyle tasiyin yoksa bakteri uremesi yapar.
 
Kızlar aranızda solomombaby kanguru kullanan var mı? 3ay-4yaş olanından alayım dedim ama 7 kg'dan itibaren diyor. Benim oğlumun 7 kg olmasına 1 ay vardır en az:) bir ay için de yenidoğan aparatı almak istemiyorum. Bu şekilde kullanmanın sakıncası nedir?
 
Kızlar bebeğimin kafasındaki konaklar gecmiyor kabuk kabuk harita gibi oldu kuzumun kafası? Bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum var mi aranızda ne yapıyorsunuz?
Aaaa kabuuuus bizde de var ki bn daha Konak olmadan da zeytinyağı sürerdim saçları için ama yine de Konak oldu. Her banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürüyorum yarım saat beklerim tarıyorum Konak tarağı ile duştan sonra da fırçayla tarıyorum hala geçmedi ama çok azalttı şimdi iki üç yerde var taramaya devam bi de bi yerde bile olsa çoğalıyor galiba ya offf bitçek inşallah..
 

Bebeğimi gün aşırı yıkıyorum artık hergun yıkayacağım havalar ısındı. Kendim yıkıyorum bebe küveti ve diledi varsa çok kolay. Yüzüstü yatıyor bizimki başka türlü uyumuyor. Hergun dışarı çıkartıyorum ben. Elini ağzına sokması normal, bırak emsin canım.
 
Kızlar işe kaç aylıkken başlıyorsunuz. Sütler sağılmaya başlanmış. Bn süt iznimi aldım toptan şimdi de 2 ay ücretsiz izin alcam. Süt sağmaya başlamıştım ama çok az çıkıyor sağarken 80-90 cc oluyor. Gün içi hep emdiği için gece sağıyorum bn gece uzun duruyor diye Tekini emzirip diğerini sağıyorum baktım sapmakla süt yetişmeyecek ek gıdaya kadar izin aldım kıyamıyorum zaten bırakmaya
 

Bayram dönüşü başlıyorum ben canım. Çok sıkıldım gün sayıyorum. Haftada 3 gün çalışacagim. Ben maya+su karışımı içiyorum süt arttırımı için çok işe yarıyor. Birde maltana diye bir içecek var Ülker'in reklamlarda görmüşsün dur ondan da içiyorum süt yapıyor. Emzirme meme rağmen günde 150 cc topluyorum.
 

Bende ondan alacağım. Yeni doğan aparati ile birlikte almayı düşünüyorum. İkisi birlikte kampanyalı gibiydi en son.
 
Evet,sezeryandı benim de. Çok teşekkür ederim
 

Maya+su karışımı derken? Biraz açıklayabilir misin? Benim de sütüm az da Kızımın kilo alımı normale dönse ben de mama vermeyi bırakmak istiyorum ama bunun için sütümün artması lazım
 
Ne iş yapıyorsun canım evden?
Daha önce ek iş olarak davetiye tasarlayıp satıyordum instagramdan, biraz ara vermiştim aktif değildim ona adapte oldum şimdi. Sürekli müşterilerle konuşmam gerekiyor yeni tasarım çıkarmam gerekiyor ama kız durmuyor. Aramaları annem yapıyor artık, ben maillere bakıyorum öyle ortak yapmaya başladık.
Cnm bnmkıde erken geldı ondan mı acababrz dha tombiş olsunlarda bari popolarını ısıralım
Bilmiyorum ki neden. 37+2 de doğdu. Ben ısırıyorum
Çok zor çok.. sen de baya yüklemişsin kendine her şeyi :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…