- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.981
Gunaydin kizlar.
Devlet hastanesine geldim tahliller icin. Muayene de eder bakalim hayirlisi.
Devlet hastanesine geldim tahliller icin. Muayene de eder bakalim hayirlisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler sag kasıgımda agrı, goguslerim şişti ve agrıyo, beyaz akıntım var baska bi belirtim yok sende nasıl gidiyor ne belirtiler var?Selam kizlar bende sizinle ayni haftadayim nasil gidiyor hamilelikler kizlar iyimisiniz
Tebrikler İnsallah canım ben gecen hafta ogrendim cok guzel bi duygu Allah isteyen herkese kısmet etsinBende mart annesiyim kızlar inşAllah sağlıkla doğururuz yaa bende bu hafta öyrendimÇarşamba inşAllah doktor kontürolum var )))
Teşekkür ederim canım benimde göğüslerim hassas arada sizlama var ve bazen rahimde iğne batmalari gibi bazende hafif bi ağrı yani bişeyler hissediyorum ama baskada belirtim yok. Haftaya randevum var inşallah herşey yolundadırTebrikler sag kasıgımda agrı, goguslerim şişti ve agrıyo, beyaz akıntım var baska bi belirtim yok sende nasıl gidiyor ne belirtiler var?
Bende daha doktora gitmedim erken diye, 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum İnsallah hersey istedymiz gibi olur bebegimizi saglıkla kucagımıza alırızBen daha doktora gitmedim kese gozukmez die giden kesesi belli olan varmi bu ay sonu gitmeyi dusunuyorum
Evet benimde sag kasıgımda agrı var, hafif ama var, İnsallah canım dikkatli olalım ki hersey yolunda gitsinTeşekkür ederim canım benimde göğüslerim hassas arada sizlama var ve bazen rahimde iğne batmalari gibi bazende hafif bi ağrı yani bişeyler hissediyorum ama baskada belirtim yok. Haftaya randevum var inşallah herşey yolundadır
Bende daha doktora gitmedim erken diye, 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum İnsallah hersey istedymiz gibi olur bebegimizi saglıkla kucagımıza alırız
İnşallah canım allahim bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ve olmayanlarda versin inşallahEvet benimde sag kasıgımda agrı var, hafif ama var, İnsallah canım dikkatli olalım ki hersey yolunda gitsin
sorma valla..
bende 6+4um.. midem bulaniyor başladi yine..
ne yesem kusuyorum ya. ayran iç çok iyi geldi..
tuzlu krakterde iyi diyolar bana iyi gelmiyor. hipertansiyon hastasiyim. çok çikiyor. ben bebegimi kaybedicem diye ödüm kopuyor. çok korkuyorum.
Herkesin bir olmazki canım bunyeler farklı sonuçta. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın.
Kızlar içlerinin ferah tutun lütfen. Sıkıntı stres bebekleri daha da etkiler. Doktora gidin, dua edin, dinlenerek bekleyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de bu sabah bulantımız uyandım içimde tedirginlik oluştu niye bulanmıyor diye. Biz niye hep kötüyü düşünüyoruz acaba? Akşamüzeri kontrolüm var. İnşallah duyarım kalp atışını.
Bana da doktor hamurişi ve şekerden mümkün mertebede uzak durmalısın dedi ama ne yiyebiliyorsam onu yiyorum ne yazık ki sağlıklı beslenemiyorumarkadaşlar hamilelik diyetiniz nasıl nasıl besleniyorsunuz?
tuz un şeker varmi..
protein agirlikli beslenen varmi?
ben biraz kilolu olduğum için doktorum bana diyetisyene yöneldi...
9 ay boyunda 9 kilo almasi gerektiği söledi.
tuz un şeker yok
bide kansizim.. hergün çay yerinde pekmez çayı içiyorum. (bi tatli kaşığı pekmezle)
bide yumurta... hergün ...yogurt süt ayran...
haftada bi kere izgara balık.. köfte tavuk...
doktor bana kan hapi vercekti nerde iki tane folik asit vermişş.. ee ikisi farkli folik asit kullansam agir gelmez mi ben korkuyorum. o yüzden tek kullaniyorum. çünkü agir geliyor tekrar doktora danişcam.
Ben de merak ediyorum onun aşırı kusma problemi vardı sanırım bebeği için riskli olacak derecede, inşallah sıkıntı yokturKızlar konuyu açan arkadaş pek girmiyo topige galiba? Niçin girmiyo bilginiz varmı?
tuzsuz ekmek derken tam buğdayli ekmek yiyorum.onu da çok az. günde üç ince dilim. doktorun verdiği listeye göre yiyorum.Canım bnm tansiyon cok düşüyor. Sen tuzlu yeme tabi. Ayranların da hazırlarında tuz oluyor dıkkat et. Tuzsuz ekmek alırsın bastırır. Deneye deneye bulunuyor. Bazen limonata iyi geldi bana, bişeyler yerken. Bi de tuzsuz leblebi deneyebilirsin.
canim bebeginiz düşün..Bana da doktor hamurişi ve şekerden mümkün mertebede uzak durmalısın dedi ama ne yiyebiliyorsam onu yiyorum ne yazık ki sağlıklı beslenemiyorum
Ben de merak ediyorum onun aşırı kusma problemi vardı sanırım bebeği için riskli olacak derecede, inşallah sıkıntı yoktur
Dikkat etmeyi ben de çok istiyorum, bu kusmalar başlamadan önce beyaz ekmeği falan hep çıkarmıştım hayatımdan mesela. Zaten şeker de tüketmiyorum ama işte yiyebildiğim şeyler o kadar nadir ki, artık aç kalmamak adına sadece yiyebiliyorum yoksa mide hep boşcanim bebeginiz düşün..
yemegini ye.. hamurişi yeme sakin..
ilerde sıkıntı yaşarsin ayaklarim sistiği çok iyi bilirim ilk hamileliğimde..
ikincisinde çok ama çook dikkat ediyorum ki sizde dikkat etmelisin.
rabbim sağlık sihhatle kucagimiza almaya nasip etsin inş.