- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.961
Kızlar devletin aciline kanamayla gidince bakıyorlarmi ultrasonla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt progestan verdi. Benmki tüp bebekte 2 embriyo transfer etmişlerdi bi tanesi dökülüyo olabilr ama riskli bi durum diğeri içinde,, Rabbim bize bağışlasın bebeklerimiziOkudum canim Allah kabul etsin. Bendede ayni durum oldu kese de bebekte iyi ama lekelenmem oldu. Benim ile asiri degildi ama korktuk yinede.. progestan cevap verir insalla
Kızlar devletin aciline kanamayla gidince bakıyorlarmi ultrasonla
Ben balıkesir deyim buradaki devlet hastanesinde acil de kadın doğum ayrı var ve bakıyorlar...Kızlar devletin aciline kanamayla gidince bakıyorlarmi ultrasonla
Ben balıkesir deyim buradaki devlet hastanesinde acil de kadın doğum ayrı var ve bakıyorlar...
İnşallah iyi bir doktor gelir de önemsememezlik yapmazlar doktorların öyle tavırlarına sinir oluyorum.
Onlar için sıradan olan bu olay bizim için hayati önem taşıyor...
Ben gittim baktılar bi de yatırdılar bi gün. Ultrasonla da baktı alttan da baktı. Gerçi ağızlarından kerpetenle laf alıyosun ama en azından bakıyorlarKızlar devletin aciline kanamayla gidince bakıyorlarmi ultrasonla
Okudum canım rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallahKızlar malesef bu sabah kanamayla uyandım ne olur benim için bi ayetel kursi okuyup dua eder msnz ?Bebeğime bişy olmasn Rabbim bize bağşlasın yavrumu
Ben gittim baktılar bi de yatırdılar bi gün. Ultrasonla da baktı alttan da baktı. Gerçi ağızlarından kerpetenle laf alıyosun ama en azından bakıyorlar
Ben de de oluyor doktora bugun sordum normal dedıSoru sormuştum ama arada kaynadi galiba seffaf akintiniz var mi benim.oluyor
Kızlar cevaplarınizi bekliyorum acil lütfen[/QU Canim bakiyolar ama ne kadar iyi bi doktora denk gelirsin kahverengiyse kanaman korkma progestan kullaniyomusun yada herhangi düşük önleyici bu ilac
Cnm noldu devam ediyor mu kanaman insallah bebeklerimiz bizi birakmazlar ne kadar cok kanamasi olan var ya Allaahim bize bagislasin evlatlarimiziKızlar kanamam oldu adet kanaması gibi 4 5 damla kan geldi o kadar üzgünüm ki ne olır bana da dua edin. Kesilmişti halbuki bilmiyorum niye böyle korkuyorum
amin inşallah ben stres yapmamaya çalışıyorum çok şükür rahat sakin... dua ediyorum rabbime..Günaydın.
Kızlar içlerinin ferah tutun lütfen. Sıkıntı stres bebekleri daha da etkiler. Doktora gidin, dua edin, dinlenerek bekleyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de bu sabah bulantımız uyandım içimde tedirginlik oluştu niye bulanmıyor diye. Biz niye hep kötüyü düşünüyoruz acaba? Akşamüzeri kontrolüm var. İnşallah duyarım kalp atışını.
profil resmi kaldir lütfen nazar degmesin..Kızlar kanamam oldu adet kanaması gibi 4 5 damla kan geldi o kadar üzgünüm ki ne olır bana da dua edin. Kesilmişti halbuki bilmiyorum niye böyle korkuyorum
Kızlar cevaplarınizi bekliyorum acil lütfen
Sagol canimBen de de oluyor doktora bugun sordum normal dedı