- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.941
Soru sormuştum ama arada kaynadi galiba seffaf akintiniz var mi benim.oluyor
Benim vardi taki bu lekelenmelerim baslayana kadar. O yuzden hic kafana takma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaam kizlarr artik eve geldimmm..
Bugun yattigim hastanede doçent muayene etti sikinti olmadığıni soyledi taburcu etti. Cikinca kendi doktoruma gittik hemen hem tahlil sonuclarimda vardi. Onada gösterdik hersry yolunda olmasi gerektigi gbi dedi cok sukur... kalp atisini dinledik yine :) nasi guzel bi duygu.
Dinlemeyi gecinde resmen belli cocugun onunde sisip iniyo ya Allahim nası yaratiyor. Demekki gebelik programlarindaki resimler dogruymus.
6 haftalik dedi 6 7 mm dedi sanirim zaten 6+5 im... Koyu kahveye dondu akintimda cok az zaten.. o da bitene kadar yat sonra gunluk yasamina geri don dedi..
Ben 21 saatten fazla girmek istemiyorum diye dilekce vericem sanirim.
En dogal hakkin canim seminerde verirsin dilekce. Hatta dersini alabilecek birileri varsa ve idaren icin sorun olmayacaksa rica et 15 saat versinler.
Naptın cnm var mı gelisme ?Yok canm ptsi kese görmeye gidicem. Henüz gitmedim doktora. Kan testimi yaptmm doktorumu arayıp randevumu aldm
Senin haftan benden ilerde belki benimkide azalır haftaya canimBenim olmıyor canım. Progestan kullanmaya başladım kan da kesildi akıntı da.
Canim galiba 5 in üzerinde olması gerekiyorduBebegin oldugunu anlamak icin hcg nin kac olmasi gèrek
Sagol canım sana da gecmis olsun maşallah diyelimBenim vardi taki bu lekelenmelerim baslayana kadar. O yuzden hic kafana takma.
Canım gittim kese var çok şükür bebek de var ama bu sabah kanamam oldu çook korktum. Ağlaya ağlaya hastaneye gittim İğne yazdı doktorum bebekte kesede iyi dedi. Ama kanamam az buz bişy değildiNaptın cnm var mı gelisme ?
Canım gittim kese var çok şükür bebek de var ama bu sabah kanamam oldu çook korktum. Ağlaya ağlaya hastaneye gittim İğne yazdı doktorum bebekte kesede iyi dedi. Ama kanamam az buz bişy değildi
Okudum canım .. Bütün annelerin bebeğini korusun inşallahKızlar malesef bu sabah kanamayla uyandım ne olur benim için bi ayetel kursi okuyup dua eder msnz ?Bebeğime bişy olmasn Rabbim bize bağşlasın yavrumu
Selam kizlar bende sizinle ayni haftadayim nasil gidiyor hamilelikler kizlar iyimisinizAyni haftadayin canim yaa, Insallah Rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride nasip eder