2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Selaam kizlarr artik eve geldimmm..

Bugun yattigim hastanede doçent muayene etti sikinti olmadığıni soyledi taburcu etti. Cikinca kendi doktoruma gittik hemen hem tahlil sonuclarimda vardi. Onada gösterdik hersry yolunda olmasi gerektigi gbi dedi cok sukur... kalp atisini dinledik yine :) nasi guzel bi duygu.

Dinlemeyi gecinde resmen belli cocugun onunde sisip iniyo ya Allahim nası yaratiyor. Demekki gebelik programlarindaki resimler dogruymus.

6 haftalik dedi 6 7 mm dedi sanirim zaten 6+5 im... Koyu kahveye dondu akintimda cok az zaten.. o da bitene kadar yat sonra gunluk yasamina geri don dedi..

Çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah bizde böyle güzel haberlerle geliriz.
 
Ben 21 saatten fazla girmek istemiyorum diye dilekce vericem sanirim.

En dogal hakkin canim seminerde verirsin dilekce. Hatta dersini alabilecek birileri varsa ve idaren icin sorun olmayacaksa rica et 15 saat versinler.

Ben de her şey yolunda gider gebelik hayırlısıyla sağlıkla devam ederse 15 saat iarefeyi planlıyorum.
 
Kızlar benim degerim de bugün 1000 çıktı ama ultrason falan bakmadi sadece kan verdim 29 temmuz da gideceğim ikiz kardeşlerim var bende ikiz annesi olmak istiyorum hayırlısı bakalım
 
Merhaba bende hataydan..kısa süreliğine burdayım sonra görev yerim olan şanlıurfa ya gideceğim..28 yaşımdayım..ilk gebeliğim..ben daha doktora gitmedim..adetim bugün itibari işe beş gün gecti bugün test yaptım koyu bir çift çizgi çıktı..doktora gitmek için eşimi bekliyorum nu duyguyu beraber yaşayalım diye..oda bir hafta sonra gelecek..hem ozaman kese de daha rahat görünür sanırım..bemim hesabıma göre 4 hafta 6 günlük...
 
Kızlar malesef bu sabah kanamayla uyandım ne olur benim için bi ayetel kursi okuyup dua eder msnz ?Bebeğime bişy olmasn Rabbim bize bağşlasın yavrumu:dua:
 
Canım gittim kese var çok şükür bebek de var ama bu sabah kanamam oldu çook korktum. Ağlaya ağlaya hastaneye gittim :cry: İğne yazdı doktorum bebekte kesede iyi dedi. Ama kanamam az buz bişy değildi :mad:

Okudum canim Allah kabul etsin. Bendede ayni durum oldu kese de bebekte iyi ama lekelenmem oldu. Benim ile asiri degildi ama korktuk yinede.. progestan cevap verir insalla
 
X