- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.001
Midem bulanmiyoda yaniyo benim arada. Hiç rahatım olmuyo bazen. Hele hava sicaksa vay halime. İyice kötü oluyo midem
Yanınca tatlı, bulanınca tuzlu daha iyi gelıyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem bulanmiyoda yaniyo benim arada. Hiç rahatım olmuyo bazen. Hele hava sicaksa vay halime. İyice kötü oluyo midem
Aa tatlının iyi geldiğini duymamıştım hiç bakYanınca tatlı, bulanınca tuzlu daha iyi gelıyor:)
bende ekim annesi olacaktim ahh ah..Merhaba hanımlar Allah nasip ederse ben de Mart annesi olacağım 6+6 yiz bugun aynı zamanda 2015 ekim annesiyim 10 aylık kızım var biraz şaşkın biraz tedirgin ama çok mutluyum Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
herşeyi ye .. bebeginiz aç birakmamalisin.Dikkat etmeyi ben de çok istiyorum, bu kusmalar başlamadan önce beyaz ekmeği falan hep çıkarmıştım hayatımdan mesela. Zaten şeker de tüketmiyorum ama işte yiyebildiğim şeyler o kadar nadir ki, artık aç kalmamak adına sadece yiyebiliyorum yoksa mide hep boş
Allah sabır versin yaşamadan anlayamayız bile senibende ekim annesi olacaktim ahh ah..
oğlum kızınla yaşit olacakti..
maalesef agustosta kaybettim biricik kuzumu...
rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inşallah.
amin.. allah kimseye bu aciyi yaşatmasin...Allah sabır versin yaşamadan anlayamayız bile seni
Ah keşke, ben de çok üzülüyorum ama durmuyo işte yemeğin kokusunu duyduğum an yiyemiyorum lavoboda buluyorum kendimi. Çok istiyorum mesela bi yemek çekti canım, tam yiycem yerken midemi bulandırıyo. Kaç gün ağladım artık açlıktan sinir bozukluğundan..herşeyi ye .. bebeginiz aç birakmamalisin.
benimde midem bulaniyor ama kusmamak için zor tutuyorum. yediklerimi çikarmamaya çalışıyorum çikarinca bebegim aç diye çok üzülüyorum ya
bebegin için savaş canim benim ya.Ah keşke, ben de çok üzülüyorum ama durmuyo işte yemeğin kokusunu duyduğum an yiyemiyorum lavoboda buluyorum kendimi. Çok istiyorum mesela bi yemek çekti canım, tam yiycem yerken midemi bulandırıyo. Kaç gün ağladım artık açlıktan sinir bozukluğundan..
Amin canim Allah rahmet eylesin bu yavrunu sana bağışlasin uzuuun ömürler versin insallahbende ekim annesi olacaktim ahh ah..
Ciddimi tatliyi hiç duymadım deneyeyim o zaman çok teşekkürler. Birde limona tuz ekip yesem dursam. Hamilelikten önce yemezdim hamile olunca canım cekiyo hep. İlk hamileliligimdede öyle olmustuYanınca tatlı, bulanınca tuzlu daha iyi gelıyor:)
Al benden de o kadar bulantı yok gbi yanma ve şişkinlik halsizlik yapıyor hasta gibi dolasiyorumMidem bulanmiyoda yaniyo benim arada. Hiç rahatım olmuyo bazen. Hele hava sicaksa vay halime. İyice kötü oluyo midem
Aynen benim gibisin sen de mide yanmam gece gunduz var hafif de olsaMidem bulanmiyoda yaniyo benim arada. Hiç rahatım olmuyo bazen. Hele hava sicaksa vay halime. İyice kötü oluyo midem
Bende oyleyim akşamları asla erken yatmayan ben erkenden uyur oldum. Şişkinlik var benimdeAl benden de o kadar bulantı yok gbi yanma ve şişkinlik halsizlik yapıyor hasta gibi dolasiyorum
Evet bütün gün böyle olunca yatıp uyumak geliyor içimden şişkinlik agri bile yaptı muz yiyorom dünden beri tatlı iyiymis yanmaya zaten ben de gastrit vardı iyice costuBende oyleyim akşamları asla erken yatmayan ben erkenden uyur oldum. Şişkinlik var benimde
Ben de 2015 ekim annesi olacaktim mayısta kaybettim oglumu 5 ayliktibende ekim annesi olacaktim ahh ah..
Seni en iyi ben anlarım canım çünkü aynı şeyleri bende yaşadım ama yerine gelen teselli oluyo buna emin ol :) bu evladını sağlıkla kucakla insallahbende ekim annesi olacaktim ahh ah..
Kiyamam ya o psikolojiyi biliyorum sende hayırlısıyla bu evladını sağlıkla kucağına al insallahBen de 2015 ekim annesi olacaktim mayısta kaybettim oglumu 5 aylikti
Amin canim cok sagol inşallah bu sefer nasip olur sagsalim kucagimiza almakKiyamam ya o psikolojiyi biliyorum sende hayırlısıyla bu evladını sağlıkla kucağına al insallah