- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.021
Kızlar bugün gene kan testi yaptrdim ve sonuç 359 çıktı. 15 temmuzda 72 çıkmıştı. Gidişat nasıl sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim ya hiç kaybedecegi aklimizda gelmezdik demi.. bende 30 agustosta kaybettim. tam zafer bayrami.. idari izin olunca mahalle çocuklara çikolata dagitcam.Ben de 2015 ekim annesi olacaktim mayısta kaybettim oglumu 5 aylikti
allah razi olsun..Seni en iyi ben anlarım canım çünkü aynı şeyleri bende yaşadım ama yerine gelen teselli oluyo buna emin ol :) bu evladını sağlıkla kucakla insallah
Cnm noldu devam ediyor mu kanaman insallah bebeklerimiz bizi birakmazlar ne kadar cok kanamasi olan var ya Allaahim bize bagislasin evlatlarimizi
doğum tahmin tarihi benimle birlikte görünüyor 6+5 degilmisin ya..:)Teyzeler biz 7+2 yiz. Kalbimizi gördük. ritimleri de gördük, sesi duyamadık pek. Ama içim öyle rahatladı kii. çok evham yapıyordum çünkü... Sonunda gördük minişi. Eşim videoya çekti :) 3 hafta sonra çağırdı bidaha.
Çok şükür herşey yolunda
Rabbim herkese nasip etsin.
Bndede oyle oluyo ya tam gecti diyorum tekrar gelio icimi huzursuz ediyor ozellikle sabah uyandigimda gelmis oluyor Allahim korusun bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsinŞimdi baktım da kesildi gibi aslında iki gündür kesilmişti niye öyle oldu anlamadım. Doktora da gitmedim allah korusun bilmiyorum ne olacak böyle kalbim ağzımda
canim benim ya hiç kaybedecegi aklimizda gelmezdik demi.. bende 30 agustosta kaybettim. tam zafer bayrami.. idari izin olunca mahalle çocuklara çikolata dagitcam.
ben büyük umutla bebegimi kucagimizda almaya hayal ettim hep hayaller ettim..
herşeyimiz almiştik kaybedince beşik kaldi geriye...(
baktikça ağlıyorum.. hiç giyemediği minik mavi çoraplari öpüp kokluyorum..
ama hiç aklimizda gelmezdik meğerki çok ama çok sevmişim karnimi..
rabbim onu benden çok sevdi ve aldi.. bizi en güzel cennetin köşesine koyacak..
biz melek annesiyiz sende evlat acisini en iyi bilensin..
ben oğlumu rüyamda görmüşüm..18 yaşindakini.. çok yakışıklıydı.. tipki babasina benziyordu. unutamiyorum oğlumu.. hep konuştu o hiç konuşmadi.. sora bir daha göremedim... o rüyanin etkisinde kaldim inanki..
bizi kimse anlamaz.. en iyi anneler anlar.. evlat acisi çeken daha iyi anlar.
şimdi ikinciye hamileyim ama hiç hayal edemiyorum. karnımı çok da sevemiyorum.. korkuyorum
Bndede oyle oluyo ya tam gecti diyorum tekrar gelio icimi huzursuz ediyor ozellikle sabah uyandigimda gelmis oluyor Allahim korusun bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Hos geldiiin, evet sen bizden 1 kac hafta ondesin hayırlı olsunGünaydınn. Ben de geldim. 7+4 günlük hamileyim.Şimdilik Mart annesi olacağım çıkıyor ultrasonda ama yaşayıp göreceğiz Şubat olabilir..
sat a göre bugün tam 7.hafta :) ultrasonda 7+2 çıktı :)doğum tahmin tarihi benimle birlikte görünüyor 6+5 degilmisin ya..:)
maşallah bebeginiz önde... rabbim saglık sihhatle kucaginiza almaya nasip etsin.
Aynen cnm bol bol dua edip dinlenmekten baska yapacak bir sey yok gerisi Allahin takdiriAynen ben de tam geçti diyodum mutluydum şok oldum kan gelince. Çok korkuyorum bilmiyoeum allah korusun ne diyim
sat a göre bugün tam 7.hafta :) ultrasonda 7+2 çıktı :)
Amin,cümlemizinkini :)
Ne kadarlıktın canım? Benim de var o ağrılar, dönem dönem başlıyo, sonra kendiliğinden geçiyo ama dün yürürken ciddi zorlandım bi ara çok ağrıdı.Kızlar sağ kasında ağrı var dinleniyorum ama geçmiyor. Sizde de oluyor mu? Daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum...
MasaAllah size yaa. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nadib etsin. Darisi bizim basimizaTeyzeler biz 7+2 yiz. Kalbimizi gördük. ritimleri de gördük, sesi duyamadık pek. Ama içim öyle rahatladı kii. çok evham yapıyordum çünkü... Sonunda gördük minişi. Eşim videoya çekti :) 3 hafta sonra çağırdı bidaha.
Çok şükür herşey yolunda
Rabbim herkese nasip etsin.