- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #26.341
Sagolun kizlar deniyim bari insallah gecer![]()
batikonlu suyu doktoruna sor yine de canım,gebelik var sonuçta...o mikroplar ölsün diye.ama ılık su iyi geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun kizlar deniyim bari insallah gecer![]()
Valla açıkçası fazla yemedim.ama ilk gebeliğimde de boyleydim ama 13-14 kiloyla tamamladım hamileliği.Nasıl başardınız o kadar az kilo almayı ne güzel![]()
Ben lansinoh almıştım canım memnundumda bayaa da gidiyooAynı otribebe gibi bebedor var ondan mı alsam dedim bende :) bide göğüs pedi ne tavsiye edersin cnm deneyimli bir anne olarak ?
Canım ben kızıma pişik kremi mustela 123 barrier almıştım memnunum ondan, bebe yağı da mustela aldım ama çok kullanmadım, onun yerine mustela losyon kullandım, yaz olduğu için yağ ağır geliyordu.
Otribebe kesinlikle hayat kurtarıcı hiç başka markalara bakmayın bence. Kaç paket yedek uç bitirdim allah bilir
Kızlar bunun dışında sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum, lütfen akıl verin bana. Kocam çok ama çok aşırı dırdırcı. Yani hastayım hamileyim dinlemez dır dır dır kafamda konuşur. Yok niye yemek hazırlamadın, hazırlasam salçası niye böyle tuzu niye şöyle, ağrıdan ölsem yatmaktan başka birşey yapmıyosun der. 5 dakika uzanmam bile ona batıyor çok yoruldum, ne yapacağımı bilmiyoruk artık
Kendi ofisim var, kızım doğduğundan beri işe gitmiyorum ama evden de olsa çalışıyorum ve ofiste de çalışanlarım olduğu içim para kazanmaya devam ediyorum, yani ona muhtaç değilim, kızlarımın bir çok ihtyacını vs hep ben alırım, doktor hastane masraflarını falan hep ben öderim yani sorunu benim çalışmamamla değil. Sadece ona batıyorum resmen, zaten çok yoğun bir tempo içindeyim, küçük bebeğim var hamileyim, bir yandan işlerim var telefonum susmuyor. İnanın 2 yıldır uyku uyumadım. Evin de bir şeyi eksik değil ama eşim bana eziyetten hoşlanıyor.
Mesela bir yere gittim 2 saat bekledim desem oh iyi olmuş alışma rahata der.
Anlamadım bu adam benden ne istiyor, insan sevse böyle yapmaz diyorum.
Boşanmaktan başka çarem yok sanırım, bir tek pazar günü beraberiz ve beni sabahtan beri ağlatıyor hamile halimle![]()
Şampuan da sebamed mi tatlımButun urunlerı sebamed aldım ekstra mustela 123 barrier pısık kremide aldm baya etkılıymıs canm
Sagol canım benim. aynen en buyuk hevesim hastene cikisiydi,ilk onu aldım. Esim bilgisayarda bile oymamaz futbol o kadar sevmez yani..
Nisanda kurdelelerimizi ve düğünde arabamizi sari laci susletmisti. Sen futbolu sevmezsin nereden aklina geldi diyorum o da ben seni seviyorum oradan aklima geliyor dedi, extra mutlu oldum
Insallah sizde gönlünüzce gore bulursunuz canim odanizi :)
Teşekkürler düzenli bir şekilde pişik kremini kullanmak gerekir o Zaman alırken çok alıyım o ZamanSudocrem ve bepantol karisimi sürüyorum oglumada cok iyi hic pismedi diyebilirim düzenli her bezine sürmek gerekiyoki pismesin sırf pistiginde sürmeyin hakkindan gelemezsiniz bir bilgi olsun istedim nacizane karisim derken komple karistirmadim minicik sudocrem minicik bepantol aliyodum her bezine sürüyodum ben memnun kaldim bebek yagı kullanmadim dustan sonra sebamed bebek losyonu var cok güzel oda komple vücuduna sürüyodum ayni markalari gene kullancam kismetse
Gerçekten zor bir durum heleki hamilelik psikolojisiyle baş etmeye çalışırken herkes ten anlayış beklerken en yakınınızdaki kişinin böyle olmazı zor ama içinden çıkabilirsiniz durumun kendinizi çok bunaltmamaya çalışın bence karşınıza alıp sakin bir şekilde konuşun sizi kaybetmekten korktuğunu söylüyorsunuz bu şekilde davranarak ondan uzaklaştığınızı belirtin hatta aile danışmanı veya bireysel olarak psikolojik yardım alabileceğini söyleyin durduk yere bu şekilde davranması aile bütünlüğünüzü bozuyor güzel yolla anlatma ya çalışın beraber bu durumdan kurtulabilceğinizi Mutlu olmayı her ikimizinde hak ettiğini söyleyim yazık sizede güzel ailenizedeCanım ben kızıma pişik kremi mustela 123 barrier almıştım memnunum ondan, bebe yağı da mustela aldım ama çok kullanmadım, onun yerine mustela losyon kullandım, yaz olduğu için yağ ağır geliyordu.
Otribebe kesinlikle hayat kurtarıcı hiç başka markalara bakmayın bence. Kaç paket yedek uç bitirdim allah bilir
Kızlar bunun dışında sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum, lütfen akıl verin bana. Kocam çok ama çok aşırı dırdırcı. Yani hastayım hamileyim dinlemez dır dır dır kafamda konuşur. Yok niye yemek hazırlamadın, hazırlasam salçası niye böyle tuzu niye şöyle, ağrıdan ölsem yatmaktan başka birşey yapmıyosun der. 5 dakika uzanmam bile ona batıyor çok yoruldum, ne yapacağımı bilmiyoruk artık
Kendi ofisim var, kızım doğduğundan beri işe gitmiyorum ama evden de olsa çalışıyorum ve ofiste de çalışanlarım olduğu içim para kazanmaya devam ediyorum, yani ona muhtaç değilim, kızlarımın bir çok ihtyacını vs hep ben alırım, doktor hastane masraflarını falan hep ben öderim yani sorunu benim çalışmamamla değil. Sadece ona batıyorum resmen, zaten çok yoğun bir tempo içindeyim, küçük bebeğim var hamileyim, bir yandan işlerim var telefonum susmuyor. İnanın 2 yıldır uyku uyumadım. Evin de bir şeyi eksik değil ama eşim bana eziyetten hoşlanıyor.
Mesela bir yere gittim 2 saat bekledim desem oh iyi olmuş alışma rahata der.
Anlamadım bu adam benden ne istiyor, insan sevse böyle yapmaz diyorum.
Boşanmaktan başka çarem yok sanırım, bir tek pazar günü beraberiz ve beni sabahtan beri ağlatıyor hamile halimle![]()
İyi günlerde kullansın bebişinizSelam kızlar. Bugün İkea dan bebişe dolap ve şifonyer aldık :) Renklerde oynama yaparak sarı-lacivert kombin yaptık minik kanaryama :) Şu meşhur bulut yastıklardan ve peluş oyuncak aldım. Yatak konuusnda karar veremediğim için almadık. Sallanabilen bir şey istiyorum, ikeadakileri çok beğendik ama sallanmıyordu. Sallanabilen birşey bulup beğenemezsek gidip ikea daki beşiği alacağız.
İlk defa duydum bu krem markasınıBende sudocrem alicam kesinlikle hep iyi yorumlar var etrafımdada kullanan çok var herkes memnun
Resmi varmi cnm? Hayirli olsun nerden aldiniz?Bizde odamizi aldik bugunn 40 gün sonraya teslimat verdiler anca ocak ortasi gibi gelecek havalanmasi yerlesmesi derken kil payi yetiscek sanki![]()
Evt canım onunda yenidoganı var ondan aldımŞampuan da sebamed mi tatlım
Amin canim bu dertten cok cektim insanin sosyal hayatini etkiliyor bayagi.Cok zor ya Allah yardimcimiz olsun zeytinyagini denicem sagol canm
Hadi hayırlısı bende ne zaman gıtsem gece uyuyamıyorum insallah guzel haberlerle gelırsın canımKizlar gunaydin.. Oglumu gorucem diye uyuyamadim resmen.. Gece 2de yattim sabah 7de uyandim.. Saat 11e kadar nasil gecicek bakalim zaman
Canım ben dün akşam dediğin gibi bi su gelme durumu yaşadım,dediin kadar bir ıslaklık oldu ve akintimda beyaz ve çok azcik olurdu,ertesi gunun gecesi otururken birden karnımın altında toplandı bebeğim ve çok ağrıdı kalkamadim hemen doktora gittik,cok sukur bebegimde de duruşunda da sıkıntı yokmuş ,alttan muayene etti ve çok akıntın var deyip fitil verdi,cok tecrübeli ve kaliteli bi doktor olmasa guvenmezdim çünkü hiç akıntı problemi yaşamıyorum ama demekki o su akıntı oluyor,havalar soğudu usutuyoruz herhalde.simdi fitili kullanmakta kararsizim bana bi akıl verinYa aynen çok gelmedi sanki avuçtan az aktı normalde ıslaklığım olmuyor o beyaz akıntım var okadsr oda hamilelikte olur dediler .ben yine bi gidim çok geç olmadan bir iki güne eşimle gidim .s