• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
:KK34: o nasi olcak asil simdi almaya basliyoruz kac kg aldin ki yada normalde kilolu musun
64 ile başladım canım boyum 1.65.72 yim suan toplamda 8 kilo aldım.nasıl olacak bilmiyorum.1 kilodan fazla alma dedi doktor.cok kolaymıs gbi.bende almak istemem ama elimde degil cok cabuk acıkıyorum

aynı kiloyla baslayıp aynı kiloyla devam ediyoruz dogumda aynı gün gözüküyor =)=)=)amin canım.insallah daha fazla almayız.normal dogum istiyorum ve doktorum ciddi sekilde kilo alınmasına karsı.ocak ilk haftaya kadar sadece 1 kilo alma hakkı verdi=(umarım yapabilirim.senin kontrol ne zamana.
Bnm doktorum simdilik kiloma laf soylemedi gecen hafta gitmistim kizim 686 gramdi bi dahaki randevumada bir sknti cikmazsa ocakta gitcem ama 1 kilo olayi biraz zor gorunuyor :))

64 ile başladım canım boyum 1.65.72 yim suan toplamda 8 kilo aldım.nasıl olacak bilmiyorum.1 kilodan fazla alma dedi doktor.cok kolaymıs gbi.bende almak istemem ama elimde degil cok cabuk acıkıyorum
Bende cok cabuk acıkıyorum elimizde degıl aslında hamur işi ve ekmege dıkkat etsek yeterli ama onlar olmadan da doyamıyorummki :(

Kizlar dogum yaklastigi icin mi bilmiyorum sag gogus ucum catlamamis resmen yarilmis, lansinoh krem dokundurdum uclarina ama parcalar var sari sari kopuveriyor ve inanilmaz sizliyor. Simdiden boyleyse emzirirken sorun cikarabilir diye dusunuyorum. Benzer durumda olanlar var mi? ya da ilk gebeliginde yasayanlar ?

Bende alıyım o Zaman tatlım bide kabı varmış ikisinden de almak mı lazım bildiğin bir marka varmı
Ben lansinoh almıştım önceden normal günlük ped kutusu gibi kutuda zaten ayrıca gerek yok kap almaya ama tercih edersen alırsın tabi.çok marka var bide istediğini alabilirsin bazıları yuvarlak üzeri gozenekli bazıları ortadan hafif bukumlu tercihine bağlı

Kizlar dogum yaklastigi icin mi bilmiyorum sag gogus ucum catlamamis resmen yarilmis, lansinoh krem dokundurdum uclarina ama parcalar var sari sari kopuveriyor ve inanilmaz sizliyor. Simdiden boyleyse emzirirken sorun cikarabilir diye dusunuyorum. Benzer durumda olanlar var mi? ya da ilk gebeliginde yasayanlar ?
Bende şuanda yok ama ilk gebeliğimde olmuştu.çok n ormal sut bir noktadan cıkmıyo bikaç noktadan cıkıyo ondan yani.bide bana lansinoh iyi gelmemişti belkide acının şiddetinden iyi gelmedigini düşündüm o an.bi topicte okumuştum tahinin üzerinde biriken yağ cok iyi geliyormuş kullandım da bana iyi gelmişti aklında bulunsun

Offff:( ben de bi gidiyim bari doktora..değerlerine baktırdığında beni de haberdar eder misin sonuçtan supremee Doktorlarla dil problemi yaşayabiliyorum,başka bir doktoru deniycem bakalım
Yaa Türkiye de degilmisin.hemşire bana dediki kanda magnezyum degerine bakıcaz ona göre ilaca başlıcaksın..çok kramp giriyo çünkü normalde kullanmam pek ilaç.sende bi baktır derim

Bende şuanda yok ama ilk gebeliğimde olmuştu.çok n ormal sut bir noktadan cıkmıyo bikaç noktadan cıkıyo ondan yani.bide bana lansinoh iyi gelmemişti belkide acının şiddetinden iyi gelmedigini düşündüm o an.bi topicte okumuştum tahinin üzerinde biriken yağ cok iyi geliyormuş kullandım da bana iyi gelmişti aklında bulunsun
çok sağol canım peki deneyimli bir anne olarak göğüs kalkanının şimdiden kullanmayı önerir misin? Atlete bile deyince uçlar sızlıyor.

çok sağol canım peki deneyimli bir anne olarak göğüs kalkanının şimdiden kullanmayı önerir misin? Atlete bile deyince uçlar sızlıyor.
Açıkçası acını bilmiyorum şuandaki ama ben hiç kalkan kullanmadım ihtiyacım olmadı ama senin canın yanıyosa kullan belki iyi gelir.ama doğum yapar yapmaz ilk emzirmemde çok acımıştı goguslerim su degse bile acıyodu ne uyuyabiliyodum ne banyo yapabiliyodum resmen süt içinde kaynıyodu.şimdiki aklım olsa ozaman kullanırdım

Canım aynı anlattıgın gıbı bakamıyorum bıle nolcak boyle bılmıyorum valla :(

Yaa Türkiye de degilmisin.hemşire bana dediki kanda magnezyum degerine bakıcaz ona göre ilaca başlıcaksın..çok kramp giriyo çünkü normalde kullanmam pek ilaç.sende bi baktır derim
yok başka bir ülkedeyim, doktorların İngilizcesi pek anlaşılır değil..onların dilini öğrenmeye başladım ama bakalım..ben de ilaç kullanmaktan küçüklüğümden beri nefret ediyorum..spor yapıyorum ama günün genelinde çok hareketsizim..burdaki doktorlara da pek güvenmiyorum açıkçası..başka bir doktorda şansımı deniycem, araştırıyorum..olması gereken min değeri falan da sorabilir misin lütfeno_O

Back
X