2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar cips yiyomusunuz ben zararlı seylerden yemıyorum hamıle kaldıgımdan beri ama canım lays ruffles sade cekıyo napıcam bılmıyorum:)
Sürekli olmasada canım arada bende yiyorum bir paketin hepsinide yemiyorum hevesim geçene kadar tadıyorum

Sürekli olmasada canım arada bende yiyorum bir paketin hepsinide yemiyorum hevesim geçene kadar tadıyorum
Bende hıc yemedim aklıma cok vuruyo yersem paket bıter istemıyorumda zararlı baya trans yaglar var of off dısardan hıcbıse yemıyorum canım burger cekıyo hersey cekıyo valla :)

Bende hıc yemedim aklıma cok vuruyo yersem paket bıter istemıyorumda zararlı baya trans yaglar var of off dısardan hıcbıse yemıyorum canım burger cekıyo hersey cekıyo valla :)
Yabancı markaların doğal ürünleri satılmıyor mu acaba? Ben burda onlardan tükettim 2 defa dayanamadım. Ama evde yapabilirsin patates-kabak la falan kendin de

Kızlar bebeğin hıçkırığını hisseden varmı ben böyle ritmik tekme gibi birşeyler hissediyorum hiçkiriyomu benim oğluşum yoksa :))

Yiyo musun cidden yaa ben ağzıma sokmadım cipsi ama nasıl da severim arada bi yesem bişey olmaz heralde :)

Tutup koca paketi yemiyorum tabii, normalde de o kadar yemezdim zaten. küçük porsiyon halinde yiyorum ama çekirdek 1 kase garanti Ye aman ne olacak birkaç tane cipsten :)

Hoşgeldiiin :)) Hadi sevindim senin adına. Ben de 32 hafta bitince izne ayrılacaktım ama stres beni boğuyor, alabildiğim kadar raporla gelmeyip üzerine yıllık izinlerimi de bitirip kalan 5 haftayı öyle geçirmeyi düşünüyorum :))

Kızlar kilo ile ilgili bi bilgi buldum paylaşayım en azından soru işaretleri azalır herkesin.
Ultrason cihazları, bebeğin belirli ölçümlerini aldığımızda, ortalama bizim genetik yapımıza ayarlı hesaplamalar yaparak bebeğin kilosunu bize rapor eder. Haklı olarak bebeğinizin boyunu ve kilosunu öğrenmek isteyeceksiniz. Her ne kadar bu sitede bilgilendirme amaçlı haftalara göre ortalama ağırlıkları vermeye çalışsak da, her bebeğin kendi genetik potansiyeli ve gebenin yaşam koşullarıdır belirleyici olan. Ölçümleri aldıktan sonra yine cihaz gerekli karşılaştırmayı yaparak bebeğin normal gelişim sınırlarında olup olmadığını bize bildirir. Dolayısıyla biz de buna göre sizlere bilgi aktarırız. Yani doktorunuzdan “haftasına göre gelişimi normal sınırlarda” ifadesini duyduysanız gönül rahatlığıyla evinize gidebilirsiniz. Çok fazla bilgi kirliliği olan internet ortamında karşılaştırmaya çalışmak sadece sizi gereksiz endişeye boğacaktır.

Bir de bebeğin hıçkırması iyi bir şeymiş
Bebeğin hıçkırıklarını çok net ayırt edebilirsiniz ve bu birkaç dakika sürecek hıçkırıklar, sizi korkutabilir ama endişelenmeyin. Bu, bebeğinizin sıkıntıda olduğu anlamına gelmiyor, tam tersi diyafram kası spazmı olan hıçkırık, bebeğinizin kas-sinir sistemi organizasyonunun geliştiğine dair sevindirici bir bulgu.

Canim gecmis olsun. Bana da bugun hemoroid icin procto glyvenol diye bi ilac yazdi dr. Hftalar ilerledikce daha da agirlasabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…