- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.821
İnsallah canım bı elımıze alsakta evımız melek koksa :)İnşallah herkesin gönlüne göre olur hayırlısı bakalım en zor ayları atlattık sayılır inşallah şu son aylarda iyi geçer
Sürekli olmasada canım arada bende yiyorum bir paketin hepsinide yemiyorum hevesim geçene kadar tadıyorumKızlar cips yiyomusunuz ben zararlı seylerden yemıyorum hamıle kaldıgımdan beri ama canım lays ruffles sade cekıyo napıcam bılmıyorum:)
Bende hıc yemedim aklıma cok vuruyo yersem paket bıter istemıyorumda zararlı baya trans yaglar var of off dısardan hıcbıse yemıyorum canım burger cekıyo hersey cekıyo valla :)Sürekli olmasada canım arada bende yiyorum bir paketin hepsinide yemiyorum hevesim geçene kadar tadıyorum
Yabancı markaların doğal ürünleri satılmıyor mu acaba? Ben burda onlardan tükettim 2 defa dayanamadım. Ama evde yapabilirsin patates-kabak la falan kendin deBende hıc yemedim aklıma cok vuruyo yersem paket bıter istemıyorumda zararlı baya trans yaglar var of off dısardan hıcbıse yemıyorum canım burger cekıyo hersey cekıyo valla :)
Benim oluyo hem oralarda hem çok yukarda hareketlerini hissediyorum çok aşağıda hissedince bi tuhaf oluyorum ama :)Yaaa kızlar ilk defa bebeğimi teee bikini bölgesinin oralarda bayağı aşağıda hissettim. Oralarda ne işi var bunun? Oraya kadar indi mi sizde de?
Kızlar cips yiyomusunuz ben zararlı seylerden yemıyorum hamıle kaldıgımdan beri ama canım lays ruffles sade cekıyo napıcam bılmıyorum:)
Yiyo musun cidden yaa ben ağzıma sokmadım cipsi ama nasıl da severim arada bi yesem bişey olmaz heralde :)Ben her akşam cips ve çekirdek yiyorum :))
Çekirdek çok faydalı ama eve yasakladım cips almayı dayanamayıp arasıra eşime lütfen getir diyorum oda seve seve getiriyorBen her akşam cips ve çekirdek yiyorum :))
Kızlar bebeğin hıçkırığını hisseden varmı ben böyle ritmik tekme gibi birşeyler hissediyorum hiçkiriyomu benim oğluşum yoksa :))
Peki hafif ritmik tekme gibimi oluyo :)Ben hissediyorum canım , :)
Yiyo musun cidden yaa ben ağzıma sokmadım cipsi ama nasıl da severim arada bi yesem bişey olmaz heralde :)
Ben de hissediyorum çok derinlerden geliyo sanki ritmik bi şekilde oluyo 2-3 dk sürüyo :) artık nefes almaya başladılar ya amniyon sıvısını yutuyolarmış kıyamam :))Peki hafif ritmik tekme gibimi oluyo :)
Aynen öyle aynı noktaya tabi.Peki hafif ritmik tekme gibimi oluyo :)
Yaa canım çekti ben de alayım eve giderken azcık yiyim bariTutup koca paketi yemiyorum tabii, normalde de o kadar yemezdim zaten. küçük porsiyon halinde yiyorum ama çekirdek 1 kase garanti
Hoşgeldin senBenim oluyo hem oralarda hem çok yukarda hareketlerini hissediyorum çok aşağıda hissedince bi tuhaf oluyorum ama :)
Hoşgeldiiin :)) Hadi sevindim senin adına. Ben de 32 hafta bitince izne ayrılacaktım ama stres beni boğuyor, alabildiğim kadar raporla gelmeyip üzerine yıllık izinlerimi de bitirip kalan 5 haftayı öyle geçirmeyi düşünüyorum :))Kızzllaaarben geldiim :)) işim o kadar yoğunlaşmıştı ki elime telefonu alacak halim kalmıyodu artık son birkaç gündür hafifledi hamile olduğumu yeni anladılar sanırım iş yükümü azalttılar çok şükür... çook şeyler yazılmış okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım tabi. Hepiniz iyisinizdir umarım :) artık kaldığım yerden devam edicem inşallah özelmişim burayı :))
Canim gecmis olsun. Bana da bugun hemoroid icin procto glyvenol diye bi ilac yazdi dr. Hftalar ilerledikce daha da agirlasabilir dedi.Dr.dan ciktim ben de ufak bi catlak olusmus makatta bakalim 1 krem yazdi insallah hafifletir. Onemli olan sebze agirlikli beslenmekmis asil tedavi buymus catlakta. Aman kizlar dikkat edin kuru yememeye calisin kotu bisi bu. Hep o demir ilacinin yuzunden
Ay cok seker gercekten Benım aldıgım ekte canım bebek buyusede kullanabılecek bı battanıyeKızlar bunlarda çok tatlı değil miEki Görüntüle 1919673 Eki Görüntüle 1919674 Eki Görüntüle 1919675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?