2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ah bu kaburga bizi mahwetti canm bna da dr haftasna göre kilosu gayet ii uzun bi bebek alan dar gelio olablr dedi cekiceksn yapcak bisi yok dedi ayakları tam kaburgamn altında orayı tekmelio cimdiklenms gibi acıp sağ kaburgam

Bende 2.doz tetanoz aşı için sıra bekliyorum sağlık ocağında

Bende hastayım sesmes zaten yok gözlerim yanıyo ama maşallah kızım gayet canlı
aygisi canım üçüzmü senin biz bıtane zor tasıyoruz sen napıyosun masallah :)
HzafanrR gecmis olsun ya dikkat et. C vitamini , redoxon sorabilirsin doktoruna.

C ciarasisi cnm ikiz benim :) ikisi de kiz :) Allah kolayligini veriyor diyelim. Ama artik agirlasmaya basladim sanki. Bugun dr kontrolumuz var bakalim insallah iyidirler . Her hamilelik kendine gore degerlendirilmeli diyorlar ya dogru demisler kimseninki kimseninkine benzemiyor. En onemlisi saglikla kucagimiza almamiz. Yuzlerini gorunce bugunlerin hep iyi taraflarini anacagiz insallah . Rabbim bize nasip etti isteyen herkese nasip etsin aratmasin.

kızlar bebek arabası ve puset alanlardan foto ve model bilgileri bekliyoruz...

merhaba; puset konusunda çok fazla araştırma ve denemelerden sonra e-bebek in getirttiği bir marka olan joie de karar kıldım.
mamas papas kadar konforlu ama onun kadar pahalı değil. travel set değil ama ana kucağı var.set yapılabiliyor.
istanbulda 16-18 aralıkta anne bebek fuarı var orada fikrim değişmez ise bu araba son kararımdır

https://www.e-bebek.com/chrome-bebek-arabasi-p-joi-s1201iacrm00/

Ah bu kaburga bizi mahwetti canm bna da dr haftasna göre kilosu gayet ii uzun bi bebek alan dar gelio olablr dedi cekiceksn yapcak bisi yok dedi ayakları tam kaburgamn altında orayı tekmelio cimdiklenms gibi acıp sağ kaburgam
Bence gececek o agriniz kizlar. Bebek tam pozisyon aldiginda ayaklari da duzelecek merak etmeyin kuzenimin oyle olmustu

Genelde ayaktayken oluyo uzanınca pek olmuyo neyse herkese oluyo sanırım sabır :)
Aynen aynen bende yatinca geciyo az ayakta durunca oluyo ocak subat annelerinin çok gecmislerini okudum bizim haftalarindaki yazilarini okudum ayni seyler onlardada varms canm o yüzden içim rahatladi biraz :)

Kızzllaaar ben geldiim :)) işim o kadar yoğunlaşmıştı ki elime telefonu alacak halim kalmıyodu artık son birkaç gündür hafifledi hamile olduğumu yeni anladılar sanırım iş yükümü azalttılar çok şükür... çook şeyler yazılmış okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım tabi. Hepiniz iyisinizdir umarım :) artık kaldığım yerden devam edicem inşallah özelmişim burayı :))

Kizlar Eminonunde havuzlu han varmis bebbekle ilgili her sey varmis. Cok agirlasmadan gidip bir gezmeyi dusunuyorum. Son kalan seyleri de ordan alip tamamlarim artik.30. Haftada fln gitmek lazim en gec.

Kizlar Eminonunde havuzlu han varmis bebbekle ilgili her sey varmis. Cok agirlasmadan gidip bir gezmeyi dusunuyorum. Son kalan seyleri de ordan alip tamamlarim artik.30. Haftada fln gitmek lazim en gec.
Ay onu bende duydum ama giden var mı ya bn İstanbul'a biraz uzağım da eğer gitmeye değerse uygunsa felan gidelim gidenler bize de haber versin olur mu :)

Birçok şeyi benim arkadaşlarım hep oradan aldı. Peşin alım yapılacak ise gerçekten çok hesaplıymış.

Ay onu bende duydum ama giden var mı ya bn İstanbul'a biraz uzağım da eğer gitmeye değerse uygunsa felan gidelim gidenler bize de haber versin olur mu :)
Ben gecen haftalarda gittim evet uygun seylerde var çeşit cok ama piyasayı iyi bilmek lazım tek seferse hallederim diyosan güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…