- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.781
Doktorun ilacın rast gelsin inşGunaydin kizlar.
Ders aram vardi cerrahiye geldim ben de makat agrim icin. Insallah bi cozum bulur bu dr. Zorluyor beni baya
Sagol canim. Bebegim iyi olsun da bunlar basit seyler.Doktorun ilacın rast gelsin inş
Ah bu kaburga bizi mahwetti canm bna da dr haftasna göre kilosu gayet ii uzun bi bebek alan dar gelio olablr dedi cekiceksn yapcak bisi yok dedi ayakları tam kaburgamn altında orayı tekmelio cimdiklenms gibi acıp sağ kaburgamYazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama vakit bulamıyorum yazmayaiyiyim çok şükür ağrılarım çoğaldı benimde aşırı kaburga ağrısı cekiyorum devamlı agriyor yatarken flan cok zorlaniyorum
Bende 2.doz tetanoz aşı için sıra bekliyorum sağlık ocağında
Bende hastayım sesmes zaten yok gözlerim yanıyo ama maşallah kızım gayet canlı
HzafanrR gecmis olsun ya dikkat et. C vitamini , redoxon sorabilirsin doktoruna.aygisi canım üçüzmü senin biz bıtane zor tasıyoruz sen napıyosun masallah :)
kızlar bebek arabası ve puset alanlardan foto ve model bilgileri bekliyoruz...
Bence gececek o agriniz kizlar. Bebek tam pozisyon aldiginda ayaklari da duzelecek merak etmeyin kuzenimin oyle olmustuAh bu kaburga bizi mahwetti canm bna da dr haftasna göre kilosu gayet ii uzun bi bebek alan dar gelio olablr dedi cekiceksn yapcak bisi yok dedi ayakları tam kaburgamn altında orayı tekmelio cimdiklenms gibi acıp sağ kaburgam
Saol cnm senin haberlerini bekliyorum :)mashmallow cnmmm gozun aydin :)
Aynen aynen bende yatinca geciyo az ayakta durunca oluyo ocak subat annelerinin çok gecmislerini okudum bizim haftalarindaki yazilarini okudum ayni seyler onlardada varms canm o yüzden içim rahatladi biraz :)Genelde ayaktayken oluyo uzanınca pek olmuyo neyse herkese oluyo sanırım sabır :)
çok geçmiş olsunDr.dan ciktim ben de ufak bi catlak olusmus makatta bakalim 1 krem yazdi insallah hafifletir. Onemli olan sebze agirlikli beslenmekmis asil tedavi buymus catlakta. Aman kizlar dikkat edin kuru yememeye calisin kotu bisi bu. Hep o demir ilacinin yuzunden
Kızzllaaar
Gozun aydin canimKızlar Dr dan çıktım şimdi çok şükür bebeğim iyi her şey normal :) şeker yüklemesi yaptırcam haftasonu.. rabbim hepimize hep böyle iyi haberler duyursun inşallah :)
Ay onu bende duydum ama giden var mı ya bn İstanbul'a biraz uzağım da eğer gitmeye değerse uygunsa felan gidelim gidenler bize de haber versin olur mu :)Kizlar Eminonunde havuzlu han varmis bebbekle ilgili her sey varmis. Cok agirlasmadan gidip bir gezmeyi dusunuyorum. Son kalan seyleri de ordan alip tamamlarim artik.30. Haftada fln gitmek lazim en gec.
Kizlar Eminonunde havuzlu han varmis bebbekle ilgili her sey varmis. Cok agirlasmadan gidip bir gezmeyi dusunuyorum. Son kalan seyleri de ordan alip tamamlarim artik.30. Haftada fln gitmek lazim en gec.
Ben gecen haftalarda gittim evet uygun seylerde var çeşit cok ama piyasayı iyi bilmek lazım tek seferse hallederim diyosan güzelAy onu bende duydum ama giden var mı ya bn İstanbul'a biraz uzağım da eğer gitmeye değerse uygunsa felan gidelim gidenler bize de haber versin olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?