- 31 Temmuz 2016
- 611
- 512
- 103
- 32
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.841
Göbeğimin bi noktasında kalp atışı gibi pıt pıt bişe atıyor uzunda sürüyor ben hıçkırık sandım doktora sordum yinede oda rahim kasılması olabilir dediiKızlar bebeğin hıçkırığını hisseden varmı ben böyle ritmik tekme gibi birşeyler hissediyorum hiçkiriyomu benim oğluşum yoksa :))
Banada aynı ılacı yazdı bı kutu bıtsın dedi sabah aksam agrın olursa sonra tekrar alırsın dedi kocaman olmus artık cok agrıyoCanim gecmis olsun. Bana da bugun hemoroid icin procto glyvenol diye bi ilac yazdi dr. Hftalar ilerledikce daha da agirlasabilir dedi.
Ay cok seker gercekten Benım aldıgım ekte canım bebek buyusede kullanabılecek bı battanıye
Evet canım ya ben bu battanıyeyı bı komsumuzda gordum bebek kocamandı oyle guzel ıcınde duruyoduki sıcacık içinde saatlerce uyudu lion kids markasından aldım bi avm de tesadufen gordum alırken cok ragbet goruyo dedi satıcı kesınlıkle pısman olmazsın dedi dıgerleri guzel ama gorsel olarak bu bana cok daha kullanıslı geldi canımAy bunlar eskidende vardı çok güzeller çok kullanışlı oluyor nerden aldın cnm ve ne kadara aldın bende böyle birşey alym battaniyelerimiz oldu baya ama olsun ben bunları çok seviyorum
Kızlar cips yiyomusunuz ben zararlı seylerden yemıyorum hamıle kaldıgımdan beri ama canım lays ruffles sade cekıyo napıcam bılmıyorum:)
Cıddenmı ben kendımı cok kısıyorum hep evden yemeye calısıyorum lahmacun istıyorum diyorum içindeki et ya bozuksa hemen plasentaya gecer dıye korkuyorum annemde gozunde bıse kalmasın dıyo daha kotu bebek için diyo annem 9 ay kola ıcmıs ama tabıkı iyi ornek degıl bu ne bılıyım canım cekıyo bayaye gözünde bırakma bişey olmAZ.ben çok yedim valla
Cook canimin cektigi seylerden biri, birkac tane yiyip nefsimi koreltiyorum o kadar :)Kızlar cips yiyomusunuz ben zararlı seylerden yemıyorum hamıle kaldıgımdan beri ama canım lays ruffles sade cekıyo napıcam bılmıyorum:)
Evet canım ya ben bu battanıyeyı bı komsumuzda gordum bebek kocamandı oyle guzel ıcınde duruyoduki sıcacık içinde saatlerce uyudu lion kids markasından aldım bi avm de tesadufen gordum alırken cok ragbet goruyo dedi satıcı kesınlıkle pısman olmazsın dedi dıgerleri guzel ama gorsel olarak bu bana cok daha kullanıslı geldi canım
Bence oyle yap tatlım ınan resımde bıle okadar guzel cıkmamıs gorenler cok begenıyo :) hem kullanıslı bıseye para vermıs olursun 40 ı cıkana kadar ıcıne gırer onların ama ben erkek bebek 6 aylıktı masallah kocaman ama ıcınde oyle guzel duruyodukı iyiki almısım dedimEvet bu battaniyeyi kardeşimin bebekliginden hatırlıyorum çok güzel çok kullanışlı oluyor bundan alaym bende en iyisi diğerleri dediğin gibi görsel olarak çok güzel ama çok uzun sure kullanılmaz bende bi tutlu karar veremedim o yüzden
Kizlarrr herkese
Slm biz geldik doktordan. Sukurler olsun her iki kizcemin herseyi yolunda.
Biri idrar keseme biri mideme dayamis kafayi ordan durtuyorlar beni'Allah kolaylik versin' dedi dr haftalarina gore 3 gun ileride,
30.hftada seni izne ayiricam, riske atamayiz dedi. Artik 15gunde bir gidicem kontrole.
Dr a gore 11 bana gore 9 kg aldimcok aldin seker olmasin falan diye korkuttu beni
Su anda gribimhastalik gecince seker yuklemesi yaptiricam.
Hamileyken grip nezle vs sikinti olmaz ates 39 u gecince hemen dr a gitmeniz lazim dedi.
Vajinada batma , elektrik carpmasi gibi sancilar normalmis.
Ben de birden agirlasmadan kaynakli bir hemoroid sorunu oldu.Siz de dikkat edin lutfen bu haftalarda ortaya cikabiliyor. Onun icin onlem amacli bir ilac yazdi.
Ben demir ilaci alamiyorum burda daha once yazmistim ona da cok gerek yok dedi. Besinlerden almaya calis zaten vitaminin icinde de var belli bir miktar dedi. Hamur isini azalt kilona dikkat et dedioyle dedi diye geldigimden beri aklimda hamur isleri donuyor
Cıddenmı ben kendımı cok kısıyorum hep evden yemeye calısıyorum lahmacun istıyorum diyorum içindeki et ya bozuksa hemen plasentaya gecer dıye korkuyorum annemde gozunde bıse kalmasın dıyo daha kotu bebek için diyo annem 9 ay kola ıcmıs ama tabıkı iyi ornek degıl bu ne bılıyım canım cekıyo baya
Aaa tamam tatlım ona bakayım aslında bı paket yesem doyarım daha aramam ama bı paket fazla vıcdan azabı cekıyorum afedersınız palamut yerken bıle içindeki siyah kısımları bıle yemıyorum belkı zararlıdır diye abartıyorum ama ne bılıyım zaten kaygı bozuklugım var bırazda onunla alakalı :)
Bence oyle yap tatlım ınan resımde bıle okadar guzel cıkmamıs gorenler cok begenıyo :) hem kullanıslı bıseye para vermıs olursun 40 ı cıkana kadar ıcıne gırer onların ama ben erkek bebek 6 aylıktı masallah kocaman ama ıcınde oyle guzel duruyodukı iyiki almısım dedim
Ay kıyamam bende oyle yapayım onu duymustum kesınlıkle haklısın leke oluyomus annemde kızıyo bana dedimya ben cok abartıyorum ama dıyorum onu yemem nefsım korelsın bebegıme bıse olmasın diyorum o derece ama lahmacunu yaptırayım canım tesekkur ederim :)canım lahmacunun içini hazırla evde. pişirim fırınına ver.tertemiz ve güvenli.ben yıllardır dışardan lahmacun yemedim.çok yaparım artanı poşetleyip buzluğa atarım.istediğimde tost makinasında ısıtıp afiyetle yerim.ha gebeyken canının çektiğini yemezsen bebekte leke olur derlerdi.inanmazdım.ilk gebelikte canımın çektiği şeyler vardı yemediğim.bebeğimin totosunda doğum lekesi oldu:))
Aaa tamam tatlım ona bakayım aslında bı paket yesem doyarım daha aramam ama bı paket fazla vıcdan azabı cekıyorum afedersınız palamut yerken bıle içindeki siyah kısımları bıle yemıyorum belkı zararlıdır diye abartıyorum ama ne bılıyım zaten kaygı bozuklugım var bırazda onunla alakalı :)
ben de gidicem ama 1ay sonra heraldeKizlar Eminonunde havuzlu han varmis bebbekle ilgili her sey varmis. Cok agirlasmadan gidip bir gezmeyi dusunuyorum. Son kalan seyleri de ordan alip tamamlarim artik.30. Haftada fln gitmek lazim en gec.
benim okulumdan arkadas gitti begenmis o soyleyince ben de gitmek istedimAy onu bende duydum ama giden var mı ya bn İstanbul'a biraz uzağım da eğer gitmeye değerse uygunsa felan gidelim gidenler bize de haber versin olur mu :)
Cok guzel ya ben galete bıle yıyemem az tuzludur dımi ıllaki tadı olacak hahahahBende oyleyim yemiyorm hiç birşey ama çok çekerse ye diyorlar o yüzden cipsiden iki tane de olsa yiyorum bebişin vücudunda iz olmasınekmek cipsler tam bize gore bence çantada bulunması gereken birşey kizartilmamis olması çok daha güzel direk fırınlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?