• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ay onu bende duydum ama giden var mı ya bn İstanbul'a biraz uzağım da eğer gitmeye değerse uygunsa felan gidelim gidenler bize de haber versin olur mu :)

İstanbul'da değilsen çok zahmet etme bence. Sadece sanırım birçok şeyi bir arada bulabileceğin biryer. Peşin olduğu için pazarlık payı filan var. Ama mevlüt filan yapacaklar için süsler , mevlüt bebek takımları vs olduğu için çok tercih ediliyor.
Ben çok birşey almayı düşünmediğim ve mevlüt de yapmayacağım için gitmeyeceğim.Kuran ını abim evde okuyacak. Konu komşu çağırmayacağım ben. Zaten ben kimseye gitmediğim için kimse de bana gelmez :D

HzafanrR gecmis olsun ya dikkat et. C vitamini , redoxon sorabilirsin doktoruna.

C ciarasisi cnm ikiz benim :) ikisi de kiz :) Allah kolayligini veriyor diyelim. Ama artik agirlasmaya basladim sanki. Bugun dr kontrolumuz var bakalim insallah iyidirler . Her hamilelik kendine gore degerlendirilmeli diyorlar ya dogru demisler kimseninki kimseninkine benzemiyor. En onemlisi saglikla kucagimiza almamiz. Yuzlerini gorunce bugunlerin hep iyi taraflarini anacagiz insallah . Rabbim bize nasip etti isteyen herkese nasip etsin aratmasin.
Şuan meyvelerle atlatmaya çalışıyorum ilaç almak istemiyorum çok sağol zaten eşim sürekli doktora gidelim diyo ama gidincede oralarda daha beter hasta olurum

İstanbul'da değilsen çok zahmet etme bence. Sadece sanırım birçok şeyi bir arada bulabileceğin biryer. Peşin olduğu için pazarlık payı filan var. Ama mevlüt filan yapacaklar için süsler , mevlüt bebek takımları vs olduğu için çok tercih ediliyor.
Ben çok birşey almayı düşünmediğim ve mevlüt de yapmayacağım için gitmeyeceğim.Kuran ını abim evde okuyacak. Konu komşu çağırmayacağım ben. Zaten ben kimseye gitmediğim için kimse de bana gelmez :KK70:
Yok cnm o zaman hususi gitmem ama dediğin gibi Mevlüt malzemesi felan almaya gidilecek ya o zaman giderim onuda Ocak'tan sonra felan düşünüyorum soğuk olcak ama napalım son aylara uğraşacak bi şey kalmıcak yoksa :D

Kızlar daha önce bi arkadasda demişti .. sabah aç karna bi tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi üstüne de bir bardak su bağırsakları güzel çalıştırıyor.. ben öncesinde demiri de içiyorum.. çok şükür kabızlık sorunum olmadı

Kızlar daha önce bi arkadasda demişti .. sabah aç karna bi tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi üstüne de bir bardak su bağırsakları güzel çalıştırıyor.. ben öncesinde demiri de içiyorum.. çok şükür kabızlık sorunum olmadı
Ya bisi sorcam bu demir ilacı dediğiniz kan ilacımı bana demir ilacı vermedi de sormak istedim fazla ilaçlardan anlamıyorum :bicak:o_O

Ya bisi sorcam bu demir ilacı dediğiniz kan ilacımı bana demir ilacı vermedi de sormak istedim fazla ilaçlardan anlamıyorum :bicak:o_O
Demir farklı bi ilaç ;)
Bu arada dikkat ettim sen martın ilk annesi gözüküyosun. Hayırlısıyla,sağlıkla,kolaylıkla kucağına alırsın inşallah. Ben taaaaa sonundayım martın. Son trimester a da girdin artık sen. Ne güseeel:KK200:

Yaaa kızlar ilk defa bebeğimi teee bikini bölgesinin oralarda bayağı aşağıda hissettim. Oralarda ne işi var bunun? Oraya kadar indi mi sizde de?

Yaaa kızlar ilk defa bebeğimi teee bikini bölgesinin oralarda bayağı aşağıda hissettim. Oralarda ne işi var bunun? Oraya kadar indi mi sizde de?
Bende de bazen oluyo hatta çok değişik hissettiriyor balık yutmuşum gibi doktora sordum çok altlarda hissediyorum diye şuan durduğu yer gayet iyi dedi

Anladım canım dıkkat et kendıne kaburga agrısı bendede bıara baya vardı bebek ordan cekılınce rahatlarsıb insallah

Ay inşallah bakalım artık büyüdükce bebek ağrılar zorlamaya başlıyor :/

Ah bu kaburga bizi mahwetti canm bna da dr haftasna göre kilosu gayet ii uzun bi bebek alan dar gelio olablr dedi cekiceksn yapcak bisi yok dedi ayakları tam kaburgamn altında orayı tekmelio cimdiklenms gibi acıp sağ kaburgam

Ondan mı oluyormus bende bi iki hafta sonra gidicem doktora bakalım ne diyecek

benimki de çoğu zaman orayı tekmeliyo yada yumrukluyo bazende bikini bölgemde görebiliyorum hareketini çok garip annemde anime hamileyken hep abim aşşağıları tekmelermiş :)

Kizlar esim bio oil almis eczaneden ama dogru olani mi almis bilemedim. Hamilelikte kullanilir vs demiyor prospektusunde de hamilelikte kullanimiyla ilgili birsey denmiyor

Eklentiler

• Screenshot_20161201-135844.webp
    Screenshot_20161201-135844.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 47
Demir farklı bi ilaç :KK66:
Bu arada dikkat ettim sen martın ilk annesi gözüküyosun. Hayırlısıyla,sağlıkla,kolaylıkla kucağına alırsın inşallah. Ben taaaaa sonundayım martın. Son trimester a da girdin artık sen. Ne güseeel:KK200:
Aa demir ilacı farklımi neyse ben bidaha ki kontrolümde doktora sorim cnm çok saol. evet ya doktor son doğum tarihini 1 Mart dedi ama ben 1 martı görmem gibi sanırım yaşım daha 21 .d.d şubatın ortasında gelir bebiş .d annemlerde öyle dio hayırlısı bakalım amin inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız . .d herhalde ilk doğum haberini ben size vericem bakalım . d bide bebeğini assada hissetmen normal benimde bi yukarıda bi aşağıda hiç endişelenme canım . d bazen idrar torbama bile vuruyo yaramaz .d

Aa demir ilacı farklımi neyse ben bidaha ki kontrolümde doktora sorim cnm çok saol. evet ya doktor son doğum tarihini 1 Mart dedi ama ben 1 martı görmem gibi sanırım yaşım daha 21 .d.d şubatın ortasında gelir bebiş .d annemlerde öyle dio hayırlısı bakalım amin inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız . .d herhalde ilk doğum haberini ben size vericem bakalım . d bide bebeğini assada hissetmen normal benimde bi yukarıda bi aşağıda hiç endişelenme canım . d bazen idrar torbama bile vuruyo yaramaz .d
Benimde 1 mart hemde riskli gecırıyorum hamılelıgı subatın ortasında gelir benım bebişte insallah :)

Kızlar cips yiyomusunuz ben zararlı seylerden yemıyorum hamıle kaldıgımdan beri ama canım lays ruffles sade cekıyo napıcam bılmıyorum:)

Back
X