- 27 Ocak 2016
- 643
- 507
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.861
Maşallah canım benim de vajinamda batmalar oluyor 2,3 gündür endişeleniyordum rahatlattı beni bu bilgi :) ben de kendi tartıma göre 9 kilo aldım benim doktora da sordum ikiz için çok afaki değil dedi :) kilo konusu doktordan doktora değişiyor sanırım. Benimki hala 3 haftada bir çağırıyor hayırlısı bakalım izni de konuşmadık hiç ama ben 30da çıkmayı düşünüyorum zaten sömestra geliyor.Kizlarrr herkese
Slm biz geldik doktordan. Sukurler olsun her iki kizcemin herseyi yolunda.
Biri idrar keseme biri mideme dayamis kafayi ordan durtuyorlar beni'Allah kolaylik versin' dedi dr haftalarina gore 3 gun ileride,
30.hftada seni izne ayiricam, riske atamayiz dedi. Artik 15gunde bir gidicem kontrole.
Dr a gore 11 bana gore 9 kg aldimcok aldin seker olmasin falan diye korkuttu beni
Su anda gribimhastalik gecince seker yuklemesi yaptiricam.
Hamileyken grip nezle vs sikinti olmaz ates 39 u gecince hemen dr a gitmeniz lazim dedi.
Vajinada batma , elektrik carpmasi gibi sancilar normalmis.
Ben de birden agirlasmadan kaynakli bir hemoroid sorunu oldu.Siz de dikkat edin lutfen bu haftalarda ortaya cikabiliyor. Onun icin onlem amacli bir ilac yazdi.
Ben demir ilaci alamiyorum burda daha once yazmistim ona da cok gerek yok dedi. Besinlerden almaya calis zaten vitaminin icinde de var belli bir miktar dedi. Hamur isini azalt kilona dikkat et dedioyle dedi diye geldigimden beri aklimda hamur isleri donuyor
Bak tatlım mutlaka bulursunBi dışarı cikabilsem eşimin işlerinden bi türlü musait vakit bulamadım haftaya en iyisi bakaym buna ben forum İstanbul a
Ben burger da yiyorum cips de yiyorum valla tabi ara sıra. Dışarda yeşillik konusunda tedirgin oluyorum ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sonuçta bağışıklığım varmış diyorum :)Cok guzel ya ben galete bıle yıyemem az tuzludur dımi ıllaki tadı olacak hahahah
Ya kafa rahatlıgıyla alakalı ben ellerimi asırı yıkıyorum ellerim hep yara oluyo her alanda pipirikliyim ondan kafa rahatlıgı onemli:)Ben burger da yiyorum cips de yiyorum valla tabi ara sıra. Dışarda yeşillik konusunda tedirgin oluyorum ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sonuçta bağışıklığım varmış diyorum :)
Kızlar cips yiyomusunuz ben zararlı seylerden yemıyorum hamıle kaldıgımdan beri ama canım lays ruffles sade cekıyo napıcam bılmıyorum:)
Cıddenmı ben kendımı cok kısıyorum hep evden yemeye calısıyorum lahmacun istıyorum diyorum içindeki et ya bozuksa hemen plasentaya gecer dıye korkuyorum annemde gozunde bıse kalmasın dıyo daha kotu bebek için diyo annem 9 ay kola ıcmıs ama tabıkı iyi ornek degıl bu ne bılıyım canım cekıyo baya
Kizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorumbgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin
Hadi geçmiş olsun:) yasak olan şey de ne güzel döner insanın gözünün önünde. Bence doktoru uyar bi daha öyle yasak falan demesinKizlarrr herkese
Slm biz geldik doktordan. Sukurler olsun her iki kizcemin herseyi yolunda.
Biri idrar keseme biri mideme dayamis kafayi ordan durtuyorlar beni'Allah kolaylik versin' dedi dr haftalarina gore 3 gun ileride,
30.hftada seni izne ayiricam, riske atamayiz dedi. Artik 15gunde bir gidicem kontrole.
Dr a gore 11 bana gore 9 kg aldimcok aldin seker olmasin falan diye korkuttu beni
Su anda gribimhastalik gecince seker yuklemesi yaptiricam.
Hamileyken grip nezle vs sikinti olmaz ates 39 u gecince hemen dr a gitmeniz lazim dedi.
Vajinada batma , elektrik carpmasi gibi sancilar normalmis.
Ben de birden agirlasmadan kaynakli bir hemoroid sorunu oldu.Siz de dikkat edin lutfen bu haftalarda ortaya cikabiliyor. Onun icin onlem amacli bir ilac yazdi.
Ben demir ilaci alamiyorum burda daha once yazmistim ona da cok gerek yok dedi. Besinlerden almaya calis zaten vitaminin icinde de var belli bir miktar dedi. Hamur isini azalt kilona dikkat et dedioyle dedi diye geldigimden beri aklimda hamur isleri donuyor
Geçmişler olsun egozz. En kısa sürede atlatırsın inşallah. Bakan birilerinin olması da büyük lütuf gerçekten. Allah onlardan da razı olsunKizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorumbgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin
Cok guzel ya ben galete bıle yıyemem az tuzludur dımi ıllaki tadı olacak hahahah
Kizlar merhaba,
Kilosu maşallah iyimiş benimki 600 gr minikKızlar dün yazamadım dr a gittm benegim 770 gram olmuş herşey yolunda ayakları sağ kburgamda we tekmelerini oraya atıyo büyüyen rahim yüüzünden baskıda oluomuş mecbur cekiceksn bı ağrıyı yapcak bis yok dedicok ağrı olrsa ağrı kesici çözümü yok çözümü dogurmak :)
Bende çpk istiyorum en baştan beri lays reklamına bilr bakamıyorum ama yemiyorum çünkü tadıp bırakamam 2 paket yerim başlarsamKızlar cips yiyomusunuz ben zararlı seylerden yemıyorum hamıle kaldıgımdan beri ama canım lays ruffles sade cekıyo napıcam bılmıyorum:)
Tatlim ben concortun travel setini alcm nasipse icnde hem pusetide var fikrim degsmedgi surece smdilik kararim bu :)kızlar bebek arabası ve puset alanlardan foto ve model bilgileri bekliyoruz...
Cok sukur eskiye oranla daha hareketli bide bazen gerinmiyor mu ye o sirada :)) Rabbim herkese bu duyguyu tattirsnGünaydın kızlar bebişler hareketli mi nasıl gidiyor
Bebek bakım çantasına Aliexpress'den buldum aslında ama, çok geri bildirimleri yok sanki ya kararsız kaldım. Siz aldınız mı kızlar bakım çantası?
Not: Düzeltiyorum, yanlış aramışım. Varmış geri bildirimler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?