- 11 Mart 2016
- 1.060
- 1.127
- 53
- 35
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.161
Kızlarr kimler bebek arabasını aldı ve ne aldı :) cok kafa kurcalayan bi konu daha öncede konusuldu ama alan war mı merak ettim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada sinir olabilirsinben ilk gebeliğimde erken gittim ve missed abortus oldu oyüzden bu ikincide pimpirik yapmıcam Allah a tevekkül edicem ultrasona girmicem erkenden dedim. sağlıkocağında tahlil verdim sadece değerler yükseliyormu diye oradaki doktor çok ısrar etti doktora git diye 7 buçuk haftada gittim kan pıhtılaşmam varmış meğer ve bebeğim sağlıklıydı eve gelip şükür namazı kıldım Allah yardım etti bunuda kaybedebilirdim aynı şekilde 3 düşük olmadan bakılmıyo benim doktorum direk baktırdı. Ama ben rahat değildim sadece sabredicem diye kendimi telkin ediyordum ve bi endişe hep vardı. Şimdi endişe bitti ağırlaşıcaz şikayet etme vakti geliyor yavaş yavaş
![]()
Bende sola yatıyorum ama cok zor doktorda dedi ayakları solda bosluguma vuruyo her yattıgımda kız rahat durmuyo ama o halde hem nefes almaya calısıyorum hemde uyumaya calısıyorum ilerki aylarda ne olcak halımız muamma :)Nasil iyi hissedersen tabi,sola yatmayi oneriyorlar ya genelde ben de o nedenle yatiyorum
Ben pierre cardın travel sistem aldım deri canım omuz cantası da var aynı renk falan cok begenerek aldımKızlarr kimler bebek arabasını aldı ve ne aldı :) cok kafa kurcalayan bi konu daha öncede konusuldu ama alan war mı merak ettim :))
Sanırım bende rahat olanlardanım. Hayatım boyunca hiç birşeyi takıp üzülmedim. Pimpirikli hiç değilim elimden geleni yaparım tabiki, orası ayrı ama üzülünce yada telaşlanınca değişen bişey olmuyo sadece yıpranıyosun.
Bende sola yatıyorum ama cok zor doktorda dedi ayakları solda bosluguma vuruyo her yattıgımda kız rahat durmuyo ama o halde hem nefes almaya calısıyorum hemde uyumaya calısıyorum ilerki aylarda ne olcak halımız muamma :)
Tabiki canım hem durumlar hem kişiler farklı beklentiler bir olmamalı benceAynen bende öyleyim canım. Kontrolleri tahlilleri aksatmıyorum tabi. Ama çok kafaya takıp pimpiriklenmyorum da.
Ama tabii hem yapı meselesi, hemde başından beri hiç bir sorun yaşamadığımız için de rahatız. Burada arkadaşlar, ne kanamalar ne sıkıntılar atlattılar onlara da hak veriyorum.
Ben wollex marka travel sistem ikinci el olarak aldımKızlarr kimler bebek arabasını aldı ve ne aldı :) cok kafa kurcalayan bi konu daha öncede konusuldu ama alan war mı merak ettim :))
kumrudeniz canım demir ilacını ben sabah namazında içip yatıyorum öyle bulantı olmuyor..
Bende anksiyete bozukluğu var rahat olmayı çok istiyorum bütün mikrop enfeksiyon ve oluşabilcek riskleri biliyorum bence rahat olmak daha güzel keşke olabilsem hayat daha kolay olurdu
Güle güle kullan tatlım bende mamas papas begendim belki onu alırım ama hala krarsızmBen pierre cardın travel sistem aldım deri canım omuz cantası da var aynı renk falan cok begenerek aldım
Güle gğle kullan canım snn ilk cocuklardan yok muydu zatenBen wollex marka travel sistem ikinci el olarak aldım
Ne çok az kalmış cnm haftamızmı:)Çok az kalmış yaa hafta na baktım da 32 haftalikken nst ye girmiştim ben ne güzel
Bnde hap içemiodm bulantı çok yapıodu şurup verdi doktorum onu rahatlıkla içiyorum gece yatmadan önce sizin doktorunzda verir belki söylersenizsağol canım..dün akşam içtim ve ciddi bulantı yaptı.sabah da barsaklara vurdyu.içebildiğim kadar içicem de pek uzun olamayacak gibi.
HoşgeldinMerhaba güzel anneler,ben ilk kez yazıyorum ama başından beri takipteyim.ben 58kilodan 67 kilo oldum daha 24+2 yiz,benim gibi çok kilo alan varmi
Ben de varım.tam 10 kilo aldım .21+6 dayım.Hoşgeldinben varım kilo alanlardan ... Napcam bilmiyorum yürüyüşü arttırdım ekmeği kıstım
![]()
Beni anlatmışsın ben ne ilaç ne vitamin hiçbirşey kullanmadım aynı senin gibi doktora gidip bol bol doktordan maşAllah duyup çıkıyoruzBende çok rahatım canım. Allah'a şükür küçük bir sorun yaşamadım. Ne bulantı ne kusma, ne baş dönmesi. Akıntım bile yok fazla.. Doktora gidiyorum bakıyor ediyor, herşey yolunda diyor. Sonra eşim ile benim yüzüme bakıyor, sormak istediğiniz birşey var mı diyor. Herşey iyi güzel dediniz ne soralım diyoruz. Hop çıkıyoruz :)
Ben ekmeği kesince daha çok aldım,kafaya taktikca daha cok alıyorum saldim gitti :)yürüyüşü