• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben suan 26+3 üm canım ben hıc kılo almıyorum bebege gıdıyo cok sukur ama hep sola yatıyorum bol su içiyorum elimden geleni yapıyorum yeterki sağlıklı dogsun diye herseyi cekmeyede razıyım
Çok geçmiş olsun canım iyiki gittin doktora inşAllah şifa olur ilaçlar bendede var kasılma ama birtürlü doktorla görüşmek istemiyorum ağrıyı önemseyemiyorum çok sancım olmadan ve ben az su tüketiyorum sevrix boyuda 33 mm di sıkıntı olurmu ki acaba bende endişelenmeye başladım.

Çok geçmiş olsun canım iyiki gittin doktora inşAllah şifa olur ilaçlar bendede var kasılma ama birtürlü doktorla görüşmek istemiyorum ağrıyı önemseyemiyorum çok sancım olmadan ve ben az su tüketiyorum sevrix boyuda 33 mm di sıkıntı olurmu ki acaba bende endişelenmeye başladım.
Canım benım 4 hafta once 30 mm ölculdu sonra sınırda ayakta kalma dedi iğnelere basladı hemen agrı bendede yok sadece ayakta kalınca alt tarafım agrıyo vajınam dayak yemıs gıbı bebegın kafası asagıdaymıs ondan ılıskı zaten yasak bastan beri devam buna..ılaclarını kesınlıkle aksatmıcaksın dedi halıyle kanama alanıda olusmus kasılmalardan hatta nette oyle bıse okudumki kasılmalardan kanaması olup plesantası ayrılan olmus doktoruma sordum dogru ama onlem alıyoruz elımızden geleni yapıyoruz burdan cıktın arabaya bındın trafık kazası gecırebılırsn hayatta hersey olablr dedi birde bende hem kaygı bozuklugu var hemde mühendisim illaki hersey mukemmel olcak cok detaycıyım cok agladım ettım ben ıkıdefa ayrıntılıya gırmıstım orda bıle doktor soylemıstı cok kasılman var bol su ıc dıye ben zaten asırı su içiyorum .. Zaten bastan beri vardı ama belki hep var olan enfeksıyon kısalttı servıksımı .. Cok agladım ettım haftanın ıkı uc gunu ıse gıdıp gerı kalan evde dınlenıyorum her anne gıbı bebegıme asırı duskunum bısey olsa toparlanamam bılıyorum resmen ask yasıyorum onunla :( oncekı kasılmaları hıc hıssetmezdım bı hafta oncw kontrolde 31-32 mm olctu servıksı aslında uzamaz demıstı ama bıseyler ıse yaradı galıba e ıkı gundur belırgın kasılmalar oluncacok huzursuz oldum yuzum gulmez oldu zaten rısklerim vardı..şimdiverdıgı antıbıyotık için penısılıne ve baskaseylere dırencım oldugunu soylemeyı unuttum bı oncekı doktor vajınal kulturler yapmıstı ona gore antıbıyotık vermstı bu ılacları kullancam ama p tesi danısıcam doktora tekrar sonuc olarak doktor bana garıp hıssettgın ne varsa gelmelisin ddi ve hep bol su dıyo ama evde bı damacanayı bıtırıyorum halim kalmıyo insallahılaclarla duzelir sende hafıfe alma ben ne kadar deşersem doktoru daha iyi bılıncsız degılız herseyı okuyoruz 7 ay olcak her anında korkulu gecırdım o hallerde işe gittim bebegım cok daha degerlı sende gıt doktoruna ve ozellıkle servıksle ılgılı soru sor belkiiğne verir onlem amaclı bana kasılmaların servıksı azalttıgını soyledı ki bunlar son hftalarda olmalıymıs allah korusun dahada kısalırsa hastanede yatabılırmısm evımden nasıl koparım onuda dusunmek istemıyorum yani onemli bı konu ustune dus sende tatlım

Kızlar IBS anne bebek çocuk fuarı varmış! Bu hani ocak ayında beklediğimiz fuarla aynı fuar mı acaba bilen var mı? Aralık 16-18 tarihleri... bi de daha önce gitmiş olan var mı böyle fuarlara acaba ne bileyim indirimli birşeyler oluyo mu ki yoksa sadece gezmelik mi?

C ciarasisi Cnm sen çok zor geçirdin bu kadar sabrın çabanın ödülünü alacaksın inşallah bir ay sonra inşallah risklerin daha da azalacak çünkü doğsada yaşama şansı çok yüksek olucak ben inanıyorum bu zor günlerin sana ödülü de çok güzel olucak Cnm :)

Buaradabende doktora gıtmek hıc ıstemıyorum cok mutsuz oluyorum gıdecegım zaman basından berı her hafta gıdıyorum neredeyse artık kafa ve vucut olarak kendımı yorgun hıssedıyorum ama sabah kalktım ve gıt dedim bısey olursa yıkılcam cunku sonucunda dunya guzeli yavrunu elıne alcan dedim zorladım kendımı gıttım esimle sen onemsersen bıseyler olur ne eş ne anne kımse anlamıyo en ufak seyde abarttıgını dusunuyo ama tabı haklı cıkıyorum gece gunduz bebekle olan bızız sonucta boyle dusunmek lazım

C ciarasisi Cnm sen çok zor geçirdin bu kadar sabrın çabanın ödülünü alacaksın inşallah bir ay sonra inşallah risklerin daha da azalacak çünkü doğsada yaşama şansı çok yüksek olucak ben inanıyorum bu zor günlerin sana ödülü de çok güzel olucak Cnm :)
İnsallah canım ben soyle dusunuyorum inanclı insanlarız belki sınanıyorum hayatta hıc bı donemim kolay gecmedi hep bı caba sarfettım belki ayrı sevap yazılıyo belki dogacak melegımın gaz sancısı olmayacak annesine acıyacak :)

İnsallah canım ben soyle dusunuyorum inanclı insanlarız belki sınanıyorum hayatta hıc bı donemim kolay gecmedi hep bı caba sarfettım belki ayrı sevap yazılıyo belki dogacak melegımın gaz sancısı olmayacak annesine acıyacak :)

İnşallah cnm bu kadar zor ce sancılı bir hamilelik dönemi inşallah sana bebeğini büyütürkenki her aşamada kolaylıkları getiri :))

İnşallah cnm bu kadar zor ce sancılı bir hamilelik dönemi inşallah sana bebeğini büyütürkenki her aşamada kolaylıkları getiri :))
Amin insallah prenses bı gelsın valla evden cıkamıyorum sızın gıbı ne fuar ne alısverıs :( trendyol e bebek i cokerttım ama bı eksıgı kalmadı prensesimin hayırlısıyla gelse yavrularımız :)

Birde ıdrar yolu enfeksıyonu kesınlıkle kısıseltemzlıge bakmıyo cok dıkkat ederim afedersiniz avm olsun bırının evınde tuvalate gtmem ama idrarı tutmak enfeksyon yaptıgını okudugumdn beri tutmuyorum gıttıgım yerlerde heryerı pecete yapıp ayakta yapıyorum sırf atlamasın bısey dıye 60 ta kaynatıyorum ıccamasırları sırke ıle yıkıyorım e aylardır ilişki yasak .. Arkadasımda hamıle oldu taharet bıle almazdı ınanın ve enfeksyon mantar hıc olmadı boyleler daha iyi inanın tıtızlık hastalıgı var bende ama yınede kapıyo insan

Kızlar cıktım doktordan idrar tahlılı verdık kabızlık varmı dedi ben bu ıkı gun once asırı kabız olmustum ondan dolayı sanırım cunku akabınde kasılmayı yasadım bebegım 1100 gram olmus hersey iyi gozukuyo ama tahlılım cıkmasını beklıyorum baş cevresi haftasının bıraz onunde cıktı gecen seferdede sımdide babasıda başı buyuk dogmus acaba ondanmıdır ki :)
Hmm bi sıkıntı yokmus yani demi canm

Birde ıdrar yolu enfeksıyonu kesınlıkle kısıseltemzlıge bakmıyo cok dıkkat ederim afedersiniz avm olsun bırının evınde tuvalate gtmem ama idrarı tutmak enfeksyon yaptıgını okudugumdn beri tutmuyorum gıttıgım yerlerde heryerı pecete yapıp ayakta yapıyorum sırf atlamasın bısey dıye 60 ta kaynatıyorum ıccamasırları sırke ıle yıkıyorım e aylardır ilişki yasak .. Arkadasımda hamıle oldu taharet bıle almazdı ınanın ve enfeksyon mantar hıc olmadı boyleler daha iyi inanın tıtızlık hastalıgı var bende ama yınede kapıyo insan
Seni kendme cok benzetiyorm ben gibi titizlendikce biseyler biseyler cikiyo.benmde görümcem hamile mesela o hic birsey arastirmaz merak edip doktora gitmez felan ama hamileligin basindan beri 1 kere sıkıntı yasamadi bende ne kadar pimpiriklenirsem bir o kadar sorun yasiyorum :(

Seni kendme cok benzetiyorm ben gibi titizlendikce biseyler biseyler cikiyo.benmde görümcem hamile mesela o hic birsey arastirmaz merak edip doktora gitmez felan ama hamileligin basindan beri 1 kere sıkıntı yasamadi bende ne kadar pimpiriklenirsem bir o kadar sorun yasiyorum :KK43:

Sorma ya biz pimpiriklendikçe bi şeyler çıkıyo geçen biriyle konuştum Yen'i Doğum yapmış kız dediği 4.5. Haftada dr a gidenler varmış Ben 10. Haftada gittim dedi o kadar rahat ki bi de 5. Hafta da gidenle dalga geçiyo Ben gittim dedim öğrenir öğrenmez bi şey olur müdahale gerekir içimde neden kalsın dedim o kadar rahat ki rahatlığı sinir etti beni olcak olan zaten olur diyo olduktan sonra üzülürü. O da zaten olmuş neden çok üzüleyim felan dedi ben şok :skandal: dedim ya ben psikopatım ya sen gereğinden fazla rahatsın :(

Canım benım 4 hafta once 30 mm ölculdu sonra sınırda ayakta kalma dedi iğnelere basladı hemen agrı bendede yok sadece ayakta kalınca alt tarafım agrıyo vajınam dayak yemıs gıbı bebegın kafası asagıdaymıs ondan ılıskı zaten yasak bastan beri devam buna..ılaclarını kesınlıkle aksatmıcaksın dedi halıyle kanama alanıda olusmus kasılmalardan hatta nette oyle bıse okudumki kasılmalardan kanaması olup plesantası ayrılan olmus doktoruma sordum dogru ama onlem alıyoruz elımızden geleni yapıyoruz burdan cıktın arabaya bındın trafık kazası gecırebılırsn hayatta hersey olablr dedi birde bende hem kaygı bozuklugu var hemde mühendisim illaki hersey mukemmel olcak cok detaycıyım cok agladım ettım ben ıkıdefa ayrıntılıya gırmıstım orda bıle doktor soylemıstı cok kasılman var bol su ıc dıye ben zaten asırı su içiyorum .. Zaten bastan beri vardı ama belki hep var olan enfeksıyon kısalttı servıksımı .. Cok agladım ettım haftanın ıkı uc gunu ıse gıdıp gerı kalan evde dınlenıyorum her anne gıbı bebegıme asırı duskunum bısey olsa toparlanamam bılıyorum resmen ask yasıyorum onunla :KK43: oncekı kasılmaları hıc hıssetmezdım bı hafta oncw kontrolde 31-32 mm olctu servıksı aslında uzamaz demıstı ama bıseyler ıse yaradı galıba e ıkı gundur belırgın kasılmalar oluncacok huzursuz oldum yuzum gulmez oldu zaten rısklerim vardı..şimdiverdıgı antıbıyotık için penısılıne ve baskaseylere dırencım oldugunu soylemeyı unuttum bı oncekı doktor vajınal kulturler yapmıstı ona gore antıbıyotık vermstı bu ılacları kullancam ama p tesi danısıcam doktora tekrar sonuc olarak doktor bana garıp hıssettgın ne varsa gelmelisin ddi ve hep bol su dıyo ama evde bı damacanayı bıtırıyorum halim kalmıyo insallahılaclarla duzelir sende hafıfe alma ben ne kadar deşersem doktoru daha iyi bılıncsız degılız herseyı okuyoruz 7 ay olcak her anında korkulu gecırdım o hallerde işe gittim bebegım cok daha degerlı sende gıt doktoruna ve ozellıkle servıksle ılgılı soru sor belkiiğne verir onlem amaclı bana kasılmaların servıksı azalttıgını soyledı ki bunlar son hftalarda olmalıymıs allah korusun dahada kısalırsa hastanede yatabılırmısm evımden nasıl koparım onuda dusunmek istemıyorum yani onemli bı konu ustune dus sende tatlım

Buaradabende doktora gıtmek hıc ıstemıyorum cok mutsuz oluyorum gıdecegım zaman basından berı her hafta gıdıyorum neredeyse artık kafa ve vucut olarak kendımı yorgun hıssedıyorum ama sabah kalktım ve gıt dedim bısey olursa yıkılcam cunku sonucunda dunya guzeli yavrunu elıne alcan dedim zorladım kendımı gıttım esimle sen onemsersen bıseyler olur ne eş ne anne kımse anlamıyo en ufak seyde abarttıgını dusunuyo ama tabı haklı cıkıyorum gece gunduz bebekle olan bızız sonucta boyle dusunmek lazım
doğru söylüyorsun benim ki 33 mm gayet iyi dedi doktor ben kısa değilmi dedim 25 olursa sıkıntı olur dedi. p.tesi arayıcam görüşücem benim bebekte çoğunlukla aşağıda çağırırsa giderim. Biliyorsun 2 hafta önce az bir iş yaptım leke gördüm ki bu benim için büyük birşey ben hiç leke görmedim 3. ayımda 1 kere silme dışında. Kafana takılan şeylerde mutlaka doktorunla görüş yoksa daha çok kaygılanırsın. bence senin doktorun da detaycı ve ilgili biri iyi bir tercih yapmışsın kendi açından yoksa budefada doktor ilgilenmedi acaba söylemediği birşeymi var diye sıkılırdın buda seni çok etkilerdi. İnşAllah atlatırsın ennkısa zamanda az kaldı çok şükürr

Sorma ya biz pimpiriklendikçe bi şeyler çıkıyo geçen biriyle konuştum Yen'i Doğum yapmış kız dediği 4.5. Haftada dr a gidenler varmış Ben 10. Haftada gittim dedi o kadar rahat ki bi de 5. Hafta da gidenle dalga geçiyo Ben gittim dedim öğrenir öğrenmez bi şey olur müdahale gerekir içimde neden kalsın dedim o kadar rahat ki rahatlığı sinir etti beni olcak olan zaten olur diyo olduktan sonra üzülürü. O da zaten olmuş neden çok üzüleyim felan dedi ben şok :skandal: dedim ya ben psikopatım ya sen gereğinden fazla rahatsın :KK43:
Banada sinir olabilirsin :KK48: ben ilk gebeliğimde erken gittim ve missed abortus oldu oyüzden bu ikincide pimpirik yapmıcam Allah a tevekkül edicem ultrasona girmicem erkenden dedim. sağlıkocağında tahlil verdim sadece değerler yükseliyormu diye oradaki doktor çok ısrar etti doktora git diye 7 buçuk haftada gittim kan pıhtılaşmam varmış meğer ve bebeğim sağlıklıydı eve gelip şükür namazı kıldım Allah yardım etti bunuda kaybedebilirdim aynı şekilde 3 düşük olmadan bakılmıyo benim doktorum direk baktırdı. Ama ben rahat değildim sadece sabredicem diye kendimi telkin ediyordum ve bi endişe hep vardı. Şimdi endişe bitti ağırlaşıcaz şikayet etme vakti geliyor yavaş yavaş :KK54:

Seni kendme cok benzetiyorm ben gibi titizlendikce biseyler biseyler cikiyo.benmde görümcem hamile mesela o hic birsey arastirmaz merak edip doktora gitmez felan ama hamileligin basindan beri 1 kere sıkıntı yasamadi bende ne kadar pimpiriklenirsem bir o kadar sorun yasiyorum :KK43:
Aynı canım annem bana doktor gıbısın diyo herseyi bılmekte iyi degılki ama cahılde degılızki elimizde telefon herseyi oku arastır oluyo sesini cıkarmayan kadınları ben anlamıyorum zaten ama işte dedıgın gıbı oyle olunca hep bıseyler cıkıyo :(

Sorma ya biz pimpiriklendikçe bi şeyler çıkıyo geçen biriyle konuştum Yen'i Doğum yapmış kız dediği 4.5. Haftada dr a gidenler varmış Ben 10. Haftada gittim dedi o kadar rahat ki bi de 5. Hafta da gidenle dalga geçiyo Ben gittim dedim öğrenir öğrenmez bi şey olur müdahale gerekir içimde neden kalsın dedim o kadar rahat ki rahatlığı sinir etti beni olcak olan zaten olur diyo olduktan sonra üzülürü. O da zaten olmuş neden çok üzüleyim felan dedi ben şok :skandal: dedim ya ben psikopatım ya sen gereğinden fazla rahatsın :KK43:
Iste aslında onlar cok rahatlar bana göre ama onlarda eminim bizi psikolojik sıkıntılı olarak görüyordur.ben eminim benim cevremdekiler beni öyle görüyor onlara göre ben herseyi cok takip kafamda büyütüyorm

Banada sinir olabilirsin :KK48: ben ilk gebeliğimde erken gittim ve missed abortus oldu oyüzden bu ikincide pimpirik yapmıcam Allah a tevekkül edicem ultrasona girmicem erkenden dedim. sağlıkocağında tahlil verdim sadece değerler yükseliyormu diye oradaki doktor çok ısrar etti doktora git diye 7 buçuk haftada gittim kan pıhtılaşmam varmış meğer ve bebeğim sağlıklıydı eve gelip şükür namazı kıldım Allah yardım etti bunuda kaybedebilirdim aynı şekilde 3 düşük olmadan bakılmıyo benim doktorum direk baktırdı. Ama ben rahat değildim sadece sabredicem diye kendimi telkin ediyordum ve bi endişe hep vardı. Şimdi endişe bitti ağırlaşıcaz şikayet etme vakti geliyor yavaş yavaş :KK54:

:D yok cnm sen yine bi düşünüyorsun endişe ediyorsun onda boşvermişlik vardı amaan ne olursa olsun der gibi yani bi şey olursa da oldu işte deyip geçecek gibi bi rahatlık... bn her 3ünde de 5. Haftalarda gittim ama geç döllenme olduğu için aslında 4. Haftada girmiş oluyormusum :D bnm dr da ikincide bütün tahlilleri yaptı ama çok şükür iyi çıktı bak işte erken gitmek bi yandan da iyi bi şey varsa erkenden anlaşılıyor.. bence can taşıyoruz kaç haftalık olursa olsun temkinli olmak önemli :)

Back
X