- 11 Mart 2016
- 1.060
- 1.127
- 53
- 35
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.941
Canım aslında iki ismide ben buldum :) eşim birini cok begendi ben dieri olsun diorm ikisinide sen buldun zaten dioİsim konusu bizde çok karısık 4kişiyiyiz dördümüz de farklı isim söylüyoruz bakalım kimin dediği olcak yada ortak isim bulabilecekmiyiz
Ooo bayağı varmış Nil ismi:) çok düşününce saçma bişey mi çıkıyomuş Walla ben onu veren Allah isimsiz de koymaz herhalde havasındayım daha çok. Eşimle çok uzaktayız, bi söyledim yorum yok dedi. Doğumda da olmayacak yanımda. Zaten o karar verene kadar isme kız gelin olur giderbenim bir anda aklıma geldi, ben isim işini çok düşünmemekten yanayım çünkü çevremde gördüğüm çok aşırı düşünülünce saçma bir isim koyuluyor geneldediğer kızımın adı da naz onu de pek düşünmedim
Nil çok güzel sade bir isim bence eşin de sever. Topiğimizde 4 Nil olacak inşallah, auralee, aygisi, ben ve karar verirsen sen
.
canım en güzeli sakin ol, bol su iç, almadıysan magnezyum al, soluna dön yat rahatla. hiç bişey yoktur içini ferah tut. sancı kanama yoksa umursama bile, öyle erken doğum vs onlar öyle kolay işler değil, yani bir iki kasılmayla olacak şeyler değil. gerçek kasılma olsa inan yerinde bile duramazsın, yarın doktora gidersin zaten için rahatlar.Destegın için cok saol canım evet bu anlattıklarının hıcbırı yok aslında belki korkmam ama doktorum servıks kısalmasını ve plasenta yanındaki kanamamın kasılmaların yaptıgını soyledi karnın yumusak olmasını ısterız dedi gecen hafta gıttıgımde hersey yolundaydı ne bılıyım 4 gunde ne degısecekse onuda bılmıyorum esimde acıle gıdelm ıcın rahat etsın dedi ama o kadar usandımki yarın sabaha kadar beklıyim diyorum
Ooo bayağı varmış Nil ismi:) çok düşününce saçma bişey mi çıkıyomuş Walla ben onu veren Allah isimsiz de koymaz herhalde havasındayım daha çok. Eşimle çok uzaktayız, bi söyledim yorum yok dedi. Doğumda da olmayacak yanımda. Zaten o karar verene kadar isme kız gelin olur giderisim işi de bana kalır diye düşünüyorum ama bakalım
Bana çok uzak gibi geliyor o günler inşallah hayırlısıyla,sağlıkla,kolaylıkla kavuşuruz yavrularımıza hepimiz
İsim konusu deyince aklıma geldiBugün ablamla telefonda konuşurken yeğenim telefonu zorla asılıp aldı. Teyzeeee kızına isim buldum diye
İki kız ismi söyledi, ikisi de kreşten sınıf arkadaşıymışköftehor hoşlanmış mı napmışsa artık kızlardan
Çocuklar çok eğlenceli hertürlü hazırlık işlerinde
Evet canim krem rengi gibi. Kullanacagin kadarini mi benmari usulu eritiyorsun. Yoksa cam kutuyu isitip tekrar kendiliginden donuyor mu. Isitip sogutunca bozulur mu acaba dedimBenmari usulü eritiyorm ve öyle sürüyorum beyaz renk demi canm ici ? ben kutuyla almadim
Ben sordugumda devamlilik seyrederse ve birkac kezi gecerse onemli demisti doktorum. Benim de gunde 1 2 kere oluyor muhakkakYok canım hıcbıyerımde agrı yok sadece karnımın içinden bıse cekılıyo sertlesiyo gıbı sonra duzelıyo ara ara bugunden beri oluyo valla korkuyorum kısa olan servıks boyum dahada kısalcak diye
Evet banyodan sonra denedim cok zor ufalaniyor. Tum siseyi benmari usulu eritip tekrardan dondurmak her seferinde urunu bozar mi ki bilemedimben suntadam filan fazla anlamam ama içi derin istersen yükseltebiliyorsun 2 vidalık iş. İstediğin tarafı söküp anne yanı yapabiliyorsun tekerlekleri çıkarıp sallayabiliyorsun tekerleklerde ileri geri salla ya biliyorsun zaten ben tekeri taşıma için kullanamadım dönmüyo birtürlü sallama tarafına doğru kalıyo. Ben beğendim çok hoşuma gitti.Eki Görüntüle 1916658
Ya bakın benide endişelendiriyosunuz benim karnımda geriliyo biryere toplanıp şişiyo sertleşip sonra geçiyo yarın doktorumu arayıp sorucam hem sizede haber veririm.
yok doğru almışsın arkadaşlar benmari usulü erittiklerini söylüyorlar benim aklıma gelmedi sürerken çok zorlandım. Bunların kalıp sabun gibi satılanları var onlar çok rahat vücudunda gezdirerek eritiyorsun.
Acik kalip gibi olanini bulamadim. Saglik bakanligi izin vermiyor dedi aktar. bu sise icerisine preslenmis cok sert oluyor parca parca alabildim, ufalandi hep, elimde ovusturup erittim.Benmari usulu eritip suruyorlarmis oyle deneyecegim bir de. Oteki turlu 2 saat zor erittim ufacik parcalari elimde. Sonra bulabilirsem acigini da alirim.canım ben direkt kalıp olarak göbeğimde gezdiriyorum eriyor zaten gezdirirken, elime bulaşanı da elime sürüyorum.
çok teşekkürler, inşallah canım hepimizin bebişleri
benim bir anda aklıma geldi, ben isim işini çok düşünmemekten yanayım çünkü çevremde gördüğüm çok aşırı düşünülünce saçma bir isim koyuluyor geneldediğer kızımın adı da naz onu de pek düşünmedim
Nil çok güzel sade bir isim bence eşin de sever. Topiğimizde 4 Nil olacak inşallah, auralee, aygisi, ben ve karar verirsen sen
canım bunlar yalancı kasılma olabilir, bunlar normal rahim kasılmasıdır. Benim doktorum her zaman eğer adet sancısı gibi bir sancı olmazsa korkma diyor.
Gerçek kasılmada yani doğum kasılmasında kasılma belden girer, karnın ishalmiş ya da adet olacakmış gibi hissedersin, bacaklara vurur bacaklar boşalır ve bu belli aralıkla tekrarlar.
Yalancı kasılmadaysa sadece karın kasılır, biraz açık olacak ama orgazm kasılması gibi bir kasılma olur karında, bunun sebebi magnezyum eksikliği vs olabilir.
Bence hiç korkma anlattığın yalancı kasılmaya benziyor, bana kalırsa şu an nst bulunan bir doğum hastanesinin acil servisine git, özel bir hastaneye gideceksen önceden ara nst yapılabilir mi şu an diye, ya da devletin doğum hastanesine git.
Sana en kesin bilgiyi şu an nst verir.
Ben doktoruma sorduğumda adet sancısına benzer sancı ya da kanama yoksa korkma demişti.
Ben sordugumda devamlilik seyrederse ve birkac kezi gecerse onemli demisti doktorum. Benim de gunde 1 2 kere oluyor muhakkak
Cok guzeller canim Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin. Dolapta kocaman, oda buyuk sanirimKizlar odamiz geldi bakin begenecek misiniz ben cok beg3nerek aldim. Kizim 3 yasinda o da cok sevdi hatta beraber sildik:))
Evet en guzeli takip etmek cok artarsa sorun olur diye biliyorum ben de.Benim de oldu bugün 1-2 kez ama ağrı sızı vs olmayınca şükür, telaş yapmadım.
Evet en guzeli takip etmek cok artarsa sorun olur diye biliyorum ben de.
Oooo cok güzelmis canm güle güle yatsin icinde kizin insallahKizlar odamiz geldi bakin begenecek misiniz ben cok beg3nerek aldim. Kizim 3 yasinda o da cok sevdi hatta beraber sildik:))
Yok canım stresste yapmadımki bugunden beri yatıyorum aralıklarla sertlesıyo anlmadım valla ins bıseyyoktur
Canm seninle ayniyiz suan gün olarakta bende 26+2 yim bence bu haftalarin verdigi bisey heralde bu ya çünkü subat annelerinin gecmisi okuyorum bizimle ayni haftalarda hep ayni sıkıntı varmis bir cok kiside.bence bebek büyüyor o yüzden yasiyoruz bu sıkıntıyıTelefonunu vermedıkı hıc ancak yarın hastaneden ulasabılırım bu da cok sacma gercekten bugun tam 26+1 olduk insallah tees bısey yoktur zaten evde dınlenıyorum saol canım
Canm ben kullanacagm kadarini kesip eritiyorum görümcemde hamile suan o tamamini eritip donduruyomus ama bana öyle bozulur gibi geldi.bence kullanacagn kadarini eritmen daha iyiEvet canim krem rengi gibi. Kullanacagin kadarini mi benmari usulu eritiyorsun. Yoksa cam kutuyu isitip tekrar kendiliginden donuyor mu. Isitip sogutunca bozulur mu acaba dedim
Gule gule guzel gunlerde kullan cnm.. Dolabin cok guzelmis.. Bende biraz boyle buyuk bi dolap bakiyorum nerden ne kadara almistin cnm?Kizlar odamiz geldi bakin begenecek misiniz ben cok beg3nerek aldim. Kizim 3 yasinda o da cok sevdi hatta beraber sildik:))
Dolabi ozellikle 4kapi aldik ikisi de kullanabilsin diye. Aslinda cok buyuk degil ama sigdi iste:) bakalim kokusu ciksin yerlestircez.Cok guzeller canim Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin. Dolapta kocaman, oda buyuk sanirim
Fatif modesada yaptirdik beyaz bebe diye bir magaza. Dolap bize 1800e geldi karyola 1100. Mobilyasi cok saglam ama cok begendik.Gule gule guzel gunlerde kullan cnm.. Dolabin cok guzelmis.. Bende biraz boyle buyuk bi dolap bakiyorum nerden ne kadara almistin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?