• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya benımde oyle basladı sımdi karnım esmerlesti baya haftaya doktora gıdıcemde zor tutuyorum kendımı neyin nesi anlamadım
Renk değişimi normaldir ya.
Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim :KK43:
Düzenli aralıklarla olursa haber ver demişti doktor bana. Ama sertleşmeler normalmiş Sonuçta bebek var orada, büyüyor ara ara gerdirecek yeri dar dedi.
Aslına bakarsan ben ikisindendr hiç korkmuyordum. ama yaklastıkca endişeleneceğim sanırım. sezaryanın sonrası zormuş ya zaten o an hissetmiyorsun. :anneadayı::KK46:
Ya ben de yaradan korkuyorum işte :/ dayanamam açık yaraya
Kizlar aktardan bugun bu kakao yagini aldim. Soguk pres yontemiyle uretilmistir diyor. Dediginiz gibi sabun gibi kati kivamda. Bunu ufak parcalarla vucudumuza surerek mi eritecegiz ? Umarim yanlis birsey almamisimdir ?
Benim beyaz katı, margarin gibi tene sürttükçe eriyor.
Ben de Nil koymak istiyorum ama nihai kararı eşimle verecez bakalım..hayırlı uğurlu olsun sizin kısın ismi:KK200:
Niller çoğaldı o zaman :KK200:

Renk değişimi normaldir ya.

Düzenli aralıklarla olursa haber ver demişti doktor bana. Ama sertleşmeler normalmiş Sonuçta bebek var orada, büyüyor ara ara gerdirecek yeri dar dedi.

Ya ben de yaradan korkuyorum işte :/ dayanamam açık yaraya

Benim beyaz katı, margarin gibi tene sürttükçe eriyor.

Niller çoğaldı o zaman :KK200:

Sen görmüyorsun ki hem eskisi gibi dikişlede kapatmıyorlar lazerle yapıyorlarmış belli bile olmuyormuş. hatta bilsem ilk doğumumuda sezaryan yapardım diyen arkadaşlarım var korkma ama tabi mecbur kalmazsan yaptırmada bu arada günaydın :anneadayı::KK46:

Sen görmüyorsun ki hem eskisi gibi dikişlede kapatmıyorlar lazerle yapıyorlarmış belli bile olmuyormuş. hatta bilsem ilk doğumumuda sezaryan yapardım diyen arkadaşlarım var korkma ama tabi mecbur kalmazsan yaptırmada bu arada günaydın :anneadayı::KK46:
Ben 3 yil once dogum yaptimsezeryan yerimi bulamiyorum bile. Dogum sonrasi da once bir cizgi vardi zaten.

Bende de çok sırt ağrısı ve midenin yanlarında bulunan kaburga Agrisi oluyor ama bu ağrılar 1 aydır var daha doktora demedim normaldir diye ama pazartesi söylerim artık. Ya bide kızlar ben hamilelikte 2 defa enfeksiyon a yakalandim ve ilaç kullandim bana erken doğum yaparsın dediler ce

canım bendede feci sırt ve kaburga ağrısı vardı. magnezyum eksikliğinden dedi doktor bir iki ilaç verdi, şimdi daha az ağrılarım var. ama maalesef tamamen geçmiyor sanırım. en azından artık uyuyabiliyorum
kimin ne dediğini önemseme . herkesin bünyesi farklıdır. sen iyi düşün hep bebişine de yansıt bunu:)

Kizlar odamiz geldi bakin begenecek misiniz ben cok beg3nerek aldim. Kizim 3 yasinda o da cok sevdi hatta beraber sildik:))
Oyy güle güle kullansın fıstık :))
Kızlar bel agrısı durumunuz nasıl benim özellikle aksamları ve gece yatarken sırt üstü cok agriyo bazen uyurken dönemicek gibi oluyorum zaten sirt üstü cok yatmiyorum ama hep yanda baydı 2 dk sırt üstü yatayim basliyo gecen ayrintili ultrasondan sonra kalkamadim :)) esim yavasca kaldirdi tutuldu sanki belim dr a sordum normal hem kemikler aciliyomus bide yoruyosundur kendini dedi dogru hep iş güç abarttimmi agriyo:KK43: bugünde aynen yoruldum ve agriyo
Ah olmaz mı ağrı ya. Benim kalkış merasimim var 5 dk sürüyor :D Belimle beraber karnıma da ağrı giriyor hatta, sanki ağırlık bine bine uyuşmuş gibi.
İsim konusu deyince aklıma geldiBugün ablamla telefonda konuşurken yeğenim telefonu zorla asılıp aldı. Teyzeeee kızına isim buldum diye :KK58:
İki kız ismi söyledi, ikisi de kreşten sınıf arkadaşıymış :KK28: köftehor hoşlanmış mı napmışsa artık kızlardan :ıslık:
Çocuklar çok eğlenceli hertürlü hazırlık işlerinde :KK68:
Vay hergele ya :D
hehe canım bu aslında benim kendi tespitim, bir türlü karar veremeyen arkadaşlarım genelde hep anlık ve saçma isim koydular.
Mesela şimdi nil diyoruz bunu düşündükçe alışıyoruz içimize siniyor, ama son ana kalınca bir anda diyorsun ki aa northernlights ne güzel isim, çok güzel hadi bunu koyalım:dondurma: ama işte o anlık bir beğeni oluyor ve genelde kısa süre sonra pişman olunuyor. Erken karar verip sindire sindire gitmek bana göre daha güzel.
Çocuklar komik gerçekten, benim yeğenim de lütfen adını barbie koyalım diyor:KK48:
Barbie mi hahaha :D Ya evet bak çabuk karar verebilmek güzel hem sindiriliyor son zamana kadar. Ama ben kızımı hala nil diye sevmeye alışamadım. Genelde zibidi falan diyorum :halay:
Ya görmeme gerek yok ki, ben oranın kesik olduğunu bileyim her türlü içim kalkar, böyle tik gibi bişey :KK17:

Oyy güle güle kullansın fıstık :))

Ah olmaz mı ağrı ya. Benim kalkış merasimim var 5 dk sürüyor :KK70: Belimle beraber karnıma da ağrı giriyor hatta, sanki ağırlık bine bine uyuşmuş gibi.

Vay hergele ya :KK70:

Barbie mi hahaha :KK70: Ya evet bak çabuk karar verebilmek güzel hem sindiriliyor son zamana kadar. Ama ben kızımı hala nil diye sevmeye alışamadım. Genelde zibidi falan diyorum :halay:

Ya görmeme gerek yok ki, ben oranın kesik olduğunu bileyim her türlü içim kalkar, böyle tik gibi bişey :KK17:

Ozaman bol bol dua edelimde normal olsun :KK51:

Elimden gelse çıkartmayacağım :işsiz:
O kadar diyosun :D Bence son ay yeter artık çık diye isyan edicez hissediyorum :skandal:
Auralee Auralee zibidi ne kız :KK45: çocuğu erkek Fatma gibi bişey yapcaksın bak,sevme öyle :KK48: zilli falan de bari :süslü:
Mnkpnda Mnkpnda hoşgeldin :KK37: sefalar getirdin
Galiba öyle yapıcam :D Of ne bileyim çok fırlama ya, tutamıyorum :P Hatta çok hareketlendiğinde karnımı mıncıklıyorum, sarılıyorum gören deli der :D Arada güzel kızım falan da diyorum ama çok da şeyapmasın diye :KK49:

O kadar diyosun :KK70: Bence son ay yeter artık çık diye isyan edicez hissediyorum :skandal:

Galiba öyle yapıcam :KK70: Of ne bileyim çok fırlama ya, tutamıyorum :p Hatta çok hareketlendiğinde karnımı mıncıklıyorum, sarılıyorum gören deli der :KK70: Arada güzel kızım falan da diyorum ama çok da şeyapmasın diye :KK49:
Ayy ne güzel işte ben hala konuşmaya Alışamadım çok garip geliyo

Aslına bakarsan ben ikisindendr hiç korkmuyordum. ama yaklastıkca endişeleneceğim sanırım. sezaryanın sonrası zormuş ya zaten o an hissetmiyorsun. :anneadayı::KK46:

Yok canım hiçte o kadar zor değil. Çevremde çok sezeryan olan var, hiç zorlananı görmedim. Hatta arkadaşımda 4-5 gün ben kaldım gayet rahattı. Ama kişiden kişiye ve dr dan dr.a değişebilir tabi.

Back
X