- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.961
Günaydın herkese 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar odamiz geldi bakin begenecek misiniz ben cok beg3nerek aldim. Kizim 3 yasinda o da cok sevdi hatta beraber sildik:))
Renk değişimi normaldir ya.Ya benımde oyle basladı sımdi karnım esmerlesti baya haftaya doktora gıdıcemde zor tutuyorum kendımı neyin nesi anlamadım
Düzenli aralıklarla olursa haber ver demişti doktor bana. Ama sertleşmeler normalmiş Sonuçta bebek var orada, büyüyor ara ara gerdirecek yeri dar dedi.Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim![]()
Ya ben de yaradan korkuyorum işte :/ dayanamam açık yarayaAslına bakarsan ben ikisindendr hiç korkmuyordum. ama yaklastıkca endişeleneceğim sanırım. sezaryanın sonrası zormuş ya zaten o an hissetmiyorsun.![]()
Benim beyaz katı, margarin gibi tene sürttükçe eriyor.Kizlar aktardan bugun bu kakao yagini aldim. Soguk pres yontemiyle uretilmistir diyor. Dediginiz gibi sabun gibi kati kivamda. Bunu ufak parcalarla vucudumuza surerek mi eritecegiz ? Umarim yanlis birsey almamisimdir ?
Niller çoğaldı o zamanBen de Nil koymak istiyorum ama nihai kararı eşimle verecez bakalım..hayırlı uğurlu olsun sizin kısın ismi![]()
Renk değişimi normaldir ya.
Düzenli aralıklarla olursa haber ver demişti doktor bana. Ama sertleşmeler normalmiş Sonuçta bebek var orada, büyüyor ara ara gerdirecek yeri dar dedi.
Ya ben de yaradan korkuyorum işte :/ dayanamam açık yaraya
Benim beyaz katı, margarin gibi tene sürttükçe eriyor.
Niller çoğaldı o zaman![]()
Ben 3 yil once dogum yaptimsezeryan yerimi bulamiyorum bile. Dogum sonrasi da once bir cizgi vardi zaten.Sen görmüyorsun ki hem eskisi gibi dikişlede kapatmıyorlar lazerle yapıyorlarmış belli bile olmuyormuş. hatta bilsem ilk doğumumuda sezaryan yapardım diyen arkadaşlarım var korkma ama tabi mecbur kalmazsan yaptırmada bu arada günaydın![]()
Bende de çok sırt ağrısı ve midenin yanlarında bulunan kaburga Agrisi oluyor ama bu ağrılar 1 aydır var daha doktora demedim normaldir diye ama pazartesi söylerim artık. Ya bide kızlar ben hamilelikte 2 defa enfeksiyon a yakalandim ve ilaç kullandim bana erken doğum yaparsın dediler ce
Oyy güle güle kullansın fıstık :))Kizlar odamiz geldi bakin begenecek misiniz ben cok beg3nerek aldim. Kizim 3 yasinda o da cok sevdi hatta beraber sildik:))
Ah olmaz mı ağrı ya. Benim kalkış merasimim var 5 dk sürüyorKızlar bel agrısı durumunuz nasıl benim özellikle aksamları ve gece yatarken sırt üstü cok agriyo bazen uyurken dönemicek gibi oluyorum zaten sirt üstü cok yatmiyorum ama hep yanda baydı 2 dk sırt üstü yatayim basliyo gecen ayrintili ultrasondan sonra kalkamadim :)) esim yavasca kaldirdi tutuldu sanki belim dr a sordum normal hem kemikler aciliyomus bide yoruyosundur kendini dedi dogru hep iş güç abarttimmi agriyobugünde aynen yoruldum ve agriyo
Vay hergele yaİsim konusu deyince aklıma geldiBugün ablamla telefonda konuşurken yeğenim telefonu zorla asılıp aldı. Teyzeeee kızına isim buldum diye
İki kız ismi söyledi, ikisi de kreşten sınıf arkadaşıymışköftehor hoşlanmış mı napmışsa artık kızlardan
Çocuklar çok eğlenceli hertürlü hazırlık işlerinde![]()
Barbie mi hahahahehe canım bu aslında benim kendi tespitim, bir türlü karar veremeyen arkadaşlarım genelde hep anlık ve saçma isim koydular.
Mesela şimdi nil diyoruz bunu düşündükçe alışıyoruz içimize siniyor, ama son ana kalınca bir anda diyorsun ki aa northernlights ne güzel isim, çok güzel hadi bunu koyalımama işte o anlık bir beğeni oluyor ve genelde kısa süre sonra pişman olunuyor. Erken karar verip sindire sindire gitmek bana göre daha güzel.
Çocuklar komik gerçekten, benim yeğenim de lütfen adını barbie koyalım diyor![]()
Ya görmeme gerek yok ki, ben oranın kesik olduğunu bileyim her türlü içim kalkar, böyle tik gibi bişeySen görmüyorsun ki hem eskisi gibi dikişlede kapatmıyorlar lazerle yapıyorlarmış belli bile olmuyormuş. hatta bilsem ilk doğumumuda sezaryan yapardım diyen arkadaşlarım var korkma ama tabi mecbur kalmazsan yaptırmada bu arada günaydın![]()
Cok guzel canım hayırlı olsun odanın buyuk olması cok iyi olmusDolabi ozellikle 4kapi aldik ikisi de kullanabilsin diye. Aslinda cok buyuk degil ama sigdi iste:) bakalim kokusu ciksin yerlestircez.
Artık kremlerle falan o bile kalmıyormuş ama göbek hediyesi olarak kalıyor galibaBen 3 yil once dogum yaptimsezeryan yerimi bulamiyorum bile. Dogum sonrasi da once bir cizgi vardi zaten.
Oyy güle güle kullansın fıstık :))
Ah olmaz mı ağrı ya. Benim kalkış merasimim var 5 dk sürüyorBelimle beraber karnıma da ağrı giriyor hatta, sanki ağırlık bine bine uyuşmuş gibi.
Vay hergele ya
Barbie mi hahahaYa evet bak çabuk karar verebilmek güzel hem sindiriliyor son zamana kadar. Ama ben kızımı hala nil diye sevmeye alışamadım. Genelde zibidi falan diyorum
Ya görmeme gerek yok ki, ben oranın kesik olduğunu bileyim her türlü içim kalkar, böyle tik gibi bişey![]()
Hayırlısı artıkOzaman bol bol dua edelimde normal olsun![]()
Hayırlısı artıkBaşa gelen çekilecek, bu velet her türlü çıkacak bir yol bulacak kendine
![]()
O kadar diyosunElimden gelse çıkartmayacağım![]()
Galiba öyle yapıcam
Ayy ne güzel işte ben hala konuşmaya Alışamadım çok garip geliyoO kadar diyosunBence son ay yeter artık çık diye isyan edicez hissediyorum
Galiba öyle yapıcamOf ne bileyim çok fırlama ya, tutamıyorum
Hatta çok hareketlendiğinde karnımı mıncıklıyorum, sarılıyorum gören deli der
Arada güzel kızım falan da diyorum ama çok da şeyapmasın diye
![]()
Aslına bakarsan ben ikisindendr hiç korkmuyordum. ama yaklastıkca endişeleneceğim sanırım. sezaryanın sonrası zormuş ya zaten o an hissetmiyorsun.![]()