- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.901
Göbek deliğimin çevresi dediğin renkte oldu benim neden bilmemKızlar karnım bugun kasınmıyo bebe yagı yaptı galıba o kasıntıyı ama karnımın rengi kırmızıyla mor arası Çok beyaz tenlıyım ama karnım neden bu renk oldu anlamadım aranızda boyle karın rengi degısen varmı
Ya benımde oyle basladı sımdi karnım esmerlesti baya haftaya doktora gıdıcemde zor tutuyorum kendımı neyin nesi anlamadımGöbek deliğimin çevresi dediğin renkte oldu benim neden bilmem
Yaa bana daha coook zaman varmis gibi geliyo niyeyseÇokkkk az kaldı biz çok heyecanlıyız
Iyi canm masallah sonuclarn iyi gelmiş :)Kızlar kan tahlili sonuçlarım da geldi, sınavı geçmişim gibi bu ay da :) Kreatinin değerim alt değerin hemen altında, o nedir diye baktım da aşırı su tüketiminde olan bir şeymiş ben su da tüketemiyorum o kadar2 lt anca içiyorum bazen o da olmuyor.
Bana daha da çok varmış gibi geliyorYaa bana daha coook zaman varmis gibi geliyo niyeyse
Yok canim ondan degil genwtik bisey o. Benim bu oglancik kilolu dogmaz zannetmem ama uzun dogar ve uzun olur. Kizim da baya uzun 2 yas onden gidiyo boyu masallah. Ama ben uzun baba uzun ondan. Sen takilma oyle seylerebenimki 32 cm ve 710 gr...sıska mıyız ne?aramızda 1 gün varruzigarr
Cnm biberon dr brown un gaz önleyici cam biberonunu tavsiye ederim yanlız önemli olan anne sütü tek emsin bebişler ihtiyacımız olmasınKizlar aranzda biberon emzik alan var mi erkn mi daha bilemedmhangi markalri aldnz ya da almayi dusunuyorsnz
Çok saol cnm nasıl geldi peki? Suntamı yoksa ahşapmı bide içi derin ya o iç kısmı yükseltilebiliyormuÇokkkk az kaldı biz çok heyecanlıyız
https://www.bebekonfor.com/anne-yani-bebek-besik.html ben almıştım canım bak burda çeşitleri var
Ya benımde oyle basladı sımdi karnım esmerlesti baya haftaya doktora gıdıcemde zor tutuyorum kendımı neyin nesi anlamadım
Canim 2 ya da 3u gecerse doktoruna danisabilirsin. Bu arada birkac saniyelik sertlesip toplanir karnin hafif kasiklarda cekilmeyle agri yapar sonra gecer. Kasilma boyle oluyor. Devamli birseyse siskinlik de olabilir.Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim
Sezeryandan çok korkuyorum ben
Nil en sevdigim kiz isimlerinden
Canm sende ben gibi cok stres yaptin ondan oldu belkide. canini sıkma yat dinlen bakalm bi yarin felan da takip et olacak mi diyeKızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim
Benmari usulü eritiyorm ve öyle sürüyorum beyaz renk demi canm ici ? ben kutuyla almadimKizlar aktardan bugun bu kakao yagini aldim. Soguk pres yontemiyle uretilmistir diyor. Dediginiz gibi sabun gibi kati kivamda. Bunu ufak parcalarla vucudumuza surerek mi eritecegiz ? Umarim yanlis birsey almamisimdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?