- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.921
Ben de Nil koymak istiyorum ama nihai kararı eşimle verecez bakalım..hayırlı uğurlu olsun sizin kısın ismi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Nil koymak istiyorum ama nihai kararı eşimle verecez bakalım..hayırlı uğurlu olsun sizin kısın ismi
2'li tarama ve 4'lü ultrason biliyorum ben. ikisini de yaptırdım . çok şükür her şey yolunda.merakla miniğimizi bekliyoruzhiç bi fikrim yok 2. düzeyde organlarını felan incelediler ölçümlerini yaptılar 24 haftadan önce yapılan bi test sizde aynı şekildemi yaptırdınız? sonuçlar nasıldı peki ?
Yok canım hıcbıyerımde agrı yok sadece karnımın içinden bıse cekılıyo sertlesiyo gıbı sonra duzelıyo ara ara bugunden beri oluyo valla korkuyorum kısa olan servıks boyum dahada kısalcak diyeCanim 2 ya da 3u gecerse doktoruna danisabilirsin. Bu arada birkac saniyelik sertlesip toplanir karnin hafif kasiklarda cekilmeyle agri yapar sonra gecer. Kasilma boyle oluyor. Devamli birseyse siskinlik de olabilir.
Yok canım hıcbıyerımde agrı yok sadece karnımın içinden bıse cekılıyo sertlesiyo gıbı sonra duzelıyo ara ara bugunden beri oluyo valla korkuyorum kısa olan servıks boyum dahada kısalcak diye KorkuyorumCanim 2 ya da 3u gecerse doktoruna danisabilirsin. Bu arada birkac saniyelik sertlesip toplanir karnin hafif kasiklarda cekilmeyle agri yapar sonra gecer. Kasilma boyle oluyor. Devamli birseyse siskinlik de olabilir.
ben suntadam filan fazla anlamam ama içi derin istersen yükseltebiliyorsun 2 vidalık iş. İstediğin tarafı söküp anne yanı yapabiliyorsun tekerlekleri çıkarıp sallayabiliyorsun tekerleklerde ileri geri salla ya biliyorsun zaten ben tekeri taşıma için kullanamadım dönmüyo birtürlü sallama tarafına doğru kalıyo. Ben beğendim çok hoşuma gitti.Çok saol cnm nasıl geldi peki? Suntamı yoksa ahşapmı bide içi derin ya o iç kısmı yükseltilebiliyormu
Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim![]()
Ya bakın benide endişelendiriyosunuz benim karnımda geriliyo biryere toplanıp şişiyo sertleşip sonra geçiyo yarın doktorumu arayıp sorucam hem sizede haber veririm.Canim 2 ya da 3u gecerse doktoruna danisabilirsin. Bu arada birkac saniyelik sertlesip toplanir karnin hafif kasiklarda cekilmeyle agri yapar sonra gecer. Kasilma boyle oluyor. Devamli birseyse siskinlik de olabilir.
yok doğru almışsın arkadaşlar benmari usulü erittiklerini söylüyorlar benim aklıma gelmedi sürerken çok zorlandım. Bunların kalıp sabun gibi satılanları var onlar çok rahat vücudunda gezdirerek eritiyorsun.Kizlar aktardan bugun bu kakao yagini aldim. Soguk pres yontemiyle uretilmistir diyor. Dediginiz gibi sabun gibi kati kivamda. Bunu ufak parcalarla vucudumuza surerek mi eritecegiz ? Umarim yanlis birsey almamisimdir ?
Yok canim ondan degil genwtik bisey o. Benim bu oglancik kilolu dogmaz zannetmem ama uzun dogar ve uzun olur. Kizim da baya uzun 2 yas onden gidiyo boyu masallah. Ama ben uzun baba uzun ondan. Sen takilma oyle seylere
Onemli olan zaten son ayda eristigi kilo su an 1 kg bile diiller:)
Üzülme dr una ulasabilirsen ara belki normal dicek belki kasilma drgildirKızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim![]()
Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim![]()
Bizde eşimle iki isim arasındanux karar wetemiorz o baska dio ben baskaKızlar mrb :) tlfnm bozulmuştu 5 gündür hiç tlfn kullanmadımçok güzeldi ama bi girdim okuyamıyorum yazılanları... neyse bebişinden haber alanların gözü aydın hasta olanlara geçmiş olsun diyorum, benim gibi sürekli Sürekli alacak bi şey bulanlara da biri bizi durdursun diyorum
Enteresandır özlemişim bu sayfayı :)
Hadi şimdi bi şey sorayım size bebişlere isim buldunuz mu ya Ben bi tane bulmuştum ama içime sinmiyoartık kaldı 3 ay desek yeridir isimsiz kaldı kızçem
![]()
Çok güzelmiş güle güle sağlıkla kullansınKizlar odamiz geldi bakin begenecek misiniz ben cok beg3nerek aldim. Kizim 3 yasinda o da cok sevdi hatta beraber sildik:))
Yok canım stresste yapmadımki bugunden beri yatıyorum aralıklarla sertlesıyo anlmadım valla ins bıseyyokturCanm sende ben gibi cok stres yaptin ondan oldu belkide. canini sıkma yat dinlen bakalm bi yarin felan da takip et olacak mi diye
Telefonunu vermedıkı hıc ancak yarın hastaneden ulasabılırım bu da cok sacma gercekten bugun tam 26+1 olduk insallah tees bısey yoktur zaten evde dınlenıyorum saol canımdr.arasana ne diycek?alabilirsen rapor al.bol bol yat...bu haftalarda doğarsa ki inşallah olmaz ama yaşam eşiğini geçtiği için umut var.ama Allah ın izniyle miadı dolana kadar gelmez meleğin...
İyi günlerde kullansın miniğiniz çok güzel olucak odasıKizlar odamiz geldi bakin begenecek misiniz ben cok beg3nerek aldim. Kizim 3 yasinda o da cok sevdi hatta beraber sildik:))
Çok şık canim pembesinin tonuda cok güzel uzun yillar kullanabilcegi model secmissin güle güle eskitin :)Kizlar odamiz geldi bakin begenecek misiniz ben cok beg3nerek aldim. Kizim 3 yasinda o da cok sevdi hatta beraber sildik:))
Kizlar aktardan bugun bu kakao yagini aldim. Soguk pres yontemiyle uretilmistir diyor. Dediginiz gibi sabun gibi kati kivamda. Bunu ufak parcalarla vucudumuza surerek mi eritecegiz ? Umarim yanlis birsey almamisimdir ?
çok teşekkürler, inşallah canım hepimizin bebişleriNil en sevdigim kiz isimlerindensaglikla gelsin minik nil insallah
![]()
benim bir anda aklıma geldi, ben isim işini çok düşünmemekten yanayım çünkü çevremde gördüğüm çok aşırı düşünülünce saçma bir isim koyuluyor geneldeBen de Nil koymak istiyorum ama nihai kararı eşimle verecez bakalım..hayırlı uğurlu olsun sizin kısın ismi![]()
Yok canım hıcbıyerımde agrı yok sadece karnımın içinden bıse cekılıyo sertlesiyo gıbı sonra duzelıyo ara ara bugunden beri oluyo valla korkuyorum kısa olan servıks boyum dahada kısalcak diye![]()
Telefonunu vermedıkı hıc ancak yarın hastaneden ulasabılırım bu da cok sacma gercekten bugun tam 26+1 olduk insallah tees bısey yoktur zaten evde dınlenıyorum saol canım
İsim konusu bizde çok karısık 4kişiyiyiz dördümüz de farklı isim söylüyoruz bakalım kimin dediği olcak yada ortak isim bulabilecekmiyizBizde eşimle iki isim arasındanux karar wetemiorz o baska dio ben baska
Destegın için cok saol canım evet bu anlattıklarının hıcbırı yok aslında belki korkmam ama doktorum servıks kısalmasını ve plasenta yanındaki kanamamın kasılmaların yaptıgını soyledi karnın yumusak olmasını ısterız dedi gecen hafta gıttıgımde hersey yolundaydı ne bılıyım 4 gunde ne degısecekse onuda bılmıyorum esimde acıle gıdelm ıcın rahat etsın dedi ama o kadar usandımki yarın sabaha kadar beklıyim diyorumcanım ben direkt kalıp olarak göbeğimde gezdiriyorum eriyor zaten gezdirirken, elime bulaşanı da elime sürüyorum.
çok teşekkürler, inşallah canım hepimizin bebişleri
benim bir anda aklıma geldi, ben isim işini çok düşünmemekten yanayım çünkü çevremde gördüğüm çok aşırı düşünülünce saçma bir isim koyuluyor geneldediğer kızımın adı da naz onu de pek düşünmedim
Nil çok güzel sade bir isim bence eşin de sever. Topiğimizde 4 Nil olacak inşallah, auralee, aygisi, ben ve karar verirsen sen
canım bunlar yalancı kasılma olabilir, bunlar normal rahim kasılmasıdır. Benim doktorum her zaman eğer adet sancısı gibi bir sancı olmazsa korkma diyor.
Gerçek kasılmada yani doğum kasılmasında kasılma belden girer, karnın ishalmiş ya da adet olacakmış gibi hissedersin, bacaklara vurur bacaklar boşalır ve bu belli aralıkla tekrarlar.
Yalancı kasılmadaysa sadece karın kasılır, biraz açık olacak ama orgazm kasılması gibi bir kasılma olur karında, bunun sebebi magnezyum eksikliği vs olabilir.
Bence hiç korkma anlattığın yalancı kasılmaya benziyor, bana kalırsa şu an nst bulunan bir doğum hastanesinin acil servisine git, özel bir hastaneye gideceksen önceden ara nst yapılabilir mi şu an diye, ya da devletin doğum hastanesine git.
Sana en kesin bilgiyi şu an nst verir.
Ben doktoruma sorduğumda adet sancısına benzer sancı ya da kanama yoksa korkma demişti.