2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben de Nil koymak istiyorum ama nihai kararı eşimle verecez bakalım..hayırlı uğurlu olsun sizin kısın ismi

hiç bi fikrim yok 2. düzeyde organlarını felan incelediler ölçümlerini yaptılar 24 haftadan önce yapılan bi test sizde aynı şekildemi yaptırdınız? sonuçlar nasıldı peki ?
2'li tarama ve 4'lü ultrason biliyorum ben. ikisini de yaptırdım . çok şükür her şey yolunda.merakla miniğimizi bekliyoruz

Canim 2 ya da 3u gecerse doktoruna danisabilirsin. Bu arada birkac saniyelik sertlesip toplanir karnin hafif kasiklarda cekilmeyle agri yapar sonra gecer. Kasilma boyle oluyor. Devamli birseyse siskinlik de olabilir.
Yok canım hıcbıyerımde agrı yok sadece karnımın içinden bıse cekılıyo sertlesiyo gıbı sonra duzelıyo ara ara bugunden beri oluyo valla korkuyorum kısa olan servıks boyum dahada kısalcak diye

Canim 2 ya da 3u gecerse doktoruna danisabilirsin. Bu arada birkac saniyelik sertlesip toplanir karnin hafif kasiklarda cekilmeyle agri yapar sonra gecer. Kasilma boyle oluyor. Devamli birseyse siskinlik de olabilir.
Yok canım hıcbıyerımde agrı yok sadece karnımın içinden bıse cekılıyo sertlesiyo gıbı sonra duzelıyo ara ara bugunden beri oluyo valla korkuyorum kısa olan servıks boyum dahada kısalcak diye Korkuyorum

Çok saol cnm nasıl geldi peki? Suntamı yoksa ahşapmı bide içi derin ya o iç kısmı yükseltilebiliyormu
ben suntadam filan fazla anlamam ama içi derin istersen yükseltebiliyorsun 2 vidalık iş. İstediğin tarafı söküp anne yanı yapabiliyorsun tekerlekleri çıkarıp sallayabiliyorsun tekerleklerde ileri geri salla ya biliyorsun zaten ben tekeri taşıma için kullanamadım dönmüyo birtürlü sallama tarafına doğru kalıyo. Ben beğendim çok hoşuma gitti.

Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim

Ya bakın benide endişelendiriyosunuz benim karnımda geriliyo biryere toplanıp şişiyo sertleşip sonra geçiyo yarın doktorumu arayıp sorucam hem sizede haber veririm.
Kizlar aktardan bugun bu kakao yagini aldim. Soguk pres yontemiyle uretilmistir diyor. Dediginiz gibi sabun gibi kati kivamda. Bunu ufak parcalarla vucudumuza surerek mi eritecegiz ? Umarim yanlis birsey almamisimdir ?
yok doğru almışsın arkadaşlar benmari usulü erittiklerini söylüyorlar benim aklıma gelmedi sürerken çok zorlandım. Bunların kalıp sabun gibi satılanları var onlar çok rahat vücudunda gezdirerek eritiyorsun.

haklısın canım.oğlum 3100 gr.doğdu.şimdi yaşıtlarından hem çok uzun hem de baya bi tombilik..iri bir çocuk.hatırlıyorum da ilk aylarda öyle yoğun kilo hesabı yapardım ki bezini bile hesaba katardım.dana oldu şimdi.bunda deneyimliyim.takmıyorum çok..

Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim

dr.arasana ne diycek?alabilirsen rapor al.bol bol yat...bu haftalarda doğarsa ki inşallah olmaz ama yaşam eşiğini geçtiği için umut var.ama Allah ın izniyle miadı dolana kadar gelmez meleğin...

Bizde eşimle iki isim arasındanux karar wetemiorz o baska dio ben baska

dr.arasana ne diycek?alabilirsen rapor al.bol bol yat...bu haftalarda doğarsa ki inşallah olmaz ama yaşam eşiğini geçtiği için umut var.ama Allah ın izniyle miadı dolana kadar gelmez meleğin...
Telefonunu vermedıkı hıc ancak yarın hastaneden ulasabılırım bu da cok sacma gercekten bugun tam 26+1 olduk insallah tees bısey yoktur zaten evde dınlenıyorum saol canım

Kızlar benim de hep sertleşiyor karnım öyle evde iş fln yapıp yorulma fln da olmuyor..
Ben doktora sordum dün eğer belli sıklıkta değilse magnezyum eksikliği'nden oluyor dedi magnezyum da yazdı

Kizlar aktardan bugun bu kakao yagini aldim. Soguk pres yontemiyle uretilmistir diyor. Dediginiz gibi sabun gibi kati kivamda. Bunu ufak parcalarla vucudumuza surerek mi eritecegiz ? Umarim yanlis birsey almamisimdir ?

canım ben direkt kalıp olarak göbeğimde gezdiriyorum eriyor zaten gezdirirken, elime bulaşanı da elime sürüyorum.

Nil en sevdigim kiz isimlerinden saglikla gelsin minik nil insallah
çok teşekkürler, inşallah canım hepimizin bebişleri

Ben de Nil koymak istiyorum ama nihai kararı eşimle verecez bakalım..hayırlı uğurlu olsun sizin kısın ismi
benim bir anda aklıma geldi, ben isim işini çok düşünmemekten yanayım çünkü çevremde gördüğüm çok aşırı düşünülünce saçma bir isim koyuluyor genelde diğer kızımın adı da naz onu de pek düşünmedim
Nil çok güzel sade bir isim bence eşin de sever. Topiğimizde 4 Nil olacak inşallah, auralee, aygisi, ben ve karar verirsen sen
Yok canım hıcbıyerımde agrı yok sadece karnımın içinden bıse cekılıyo sertlesiyo gıbı sonra duzelıyo ara ara bugunden beri oluyo valla korkuyorum kısa olan servıks boyum dahada kısalcak diye

Telefonunu vermedıkı hıc ancak yarın hastaneden ulasabılırım bu da cok sacma gercekten bugun tam 26+1 olduk insallah tees bısey yoktur zaten evde dınlenıyorum saol canım

canım bunlar yalancı kasılma olabilir, bunlar normal rahim kasılmasıdır. Benim doktorum her zaman eğer adet sancısı gibi bir sancı olmazsa korkma diyor.
Gerçek kasılmada yani doğum kasılmasında kasılma belden girer, karnın ishalmiş ya da adet olacakmış gibi hissedersin, bacaklara vurur bacaklar boşalır ve bu belli aralıkla tekrarlar.
Yalancı kasılmadaysa sadece karın kasılır, biraz açık olacak ama orgazm kasılması gibi bir kasılma olur karında, bunun sebebi magnezyum eksikliği vs olabilir.
Bence hiç korkma anlattığın yalancı kasılmaya benziyor, bana kalırsa şu an nst bulunan bir doğum hastanesinin acil servisine git, özel bir hastaneye gideceksen önceden ara nst yapılabilir mi şu an diye, ya da devletin doğum hastanesine git.
Sana en kesin bilgiyi şu an nst verir.
Ben doktoruma sorduğumda adet sancısına benzer sancı ya da kanama yoksa korkma demişti.

Kızlar bel agrısı durumunuz nasıl benim özellikle aksamları ve gece yatarken sırt üstü cok agriyo bazen uyurken dönemicek gibi oluyorum zaten sirt üstü cok yatmiyorum ama hep yanda baydı 2 dk sırt üstü yatayim basliyo gecen ayrintili ultrasondan sonra kalkamadim :)) esim yavasca kaldirdi tutuldu sanki belim dr a sordum normal hem kemikler aciliyomus bide yoruyosundur kendini dedi dogru hep iş güç abarttimmi agriyo bugünde aynen yoruldum ve agriyo

Bizde eşimle iki isim arasındanux karar wetemiorz o baska dio ben baska
İsim konusu bizde çok karısık 4kişiyiyiz dördümüz de farklı isim söylüyoruz bakalım kimin dediği olcak yada ortak isim bulabilecekmiyiz

Destegın için cok saol canım evet bu anlattıklarının hıcbırı yok aslında belki korkmam ama doktorum servıks kısalmasını ve plasenta yanındaki kanamamın kasılmaların yaptıgını soyledi karnın yumusak olmasını ısterız dedi gecen hafta gıttıgımde hersey yolundaydı ne bılıyım 4 gunde ne degısecekse onuda bılmıyorum esimde acıle gıdelm ıcın rahat etsın dedi ama o kadar usandımki yarın sabaha kadar beklıyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…