- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.981
Meraba kızlar bende aranıza harika bilir miyim
Ayy ne güzel işte ben hala konuşmaya Alışamadım çok garip geliyo
O kadar diyosunBence son ay yeter artık çık diye isyan edicez hissediyorum
Galiba öyle yapıcamOf ne bileyim çok fırlama ya, tutamıyorum Hatta çok hareketlendiğinde karnımı mıncıklıyorum, sarılıyorum gören deli der Arada güzel kızım falan da diyorum ama çok da şeyapmasın diye
Hoş buldum. Aslında konuşulması daha iyimiş bide ben çok vitaminsiz besleniyorum bundan sonra dikkat etmeye çalışıcam normalde sütü hiç sevmeyen biriyim yoğurt falan yerdim oda hoşuma gitmiyo artık yumurta desen iğrendim ceviz evimde var ama yemedim imkan var ama hep ihmal ediyorum bundan sonra zorlada olsa yemeye çalışıcam artıkBende konuşamıyorum saçma geliyorEşim çok konuşuyor, ona daha yatkın olabilir doğunca.
Yok canım hiçte o kadar zor değil. Çevremde çok sezeryan olan var, hiç zorlananı görmedim. Hatta arkadaşımda 4-5 gün ben kaldım gayet rahattı. Ama kişiden kişiye ve dr dan dr.a değişebilir tabi.
Cok tesekkur ediyorum. Bilemedim ben de aksamdan beri ne yapacagimi :)Canm ben kullanacagm kadarini kesip eritiyorum görümcemde hamile suan o tamamini eritip donduruyomus ama bana öyle bozulur gibi geldi.bence kullanacagn kadarini eritmen daha iyi
Hoş buldum. Aslında konuşulması daha iyimiş bide ben çok vitaminsiz besleniyorum bundan sonra dikkat etmeye çalışıcam normalde sütü hiç sevmeyen biriyim yoğurt falan yerdim oda hoşuma gitmiyo artık yumurta desen iğrendim ceviz evimde var ama yemedim imkan var ama hep ihmal ediyorum bundan sonra zorlada olsa yemeye çalışıcam artık
Bakalım bizlerin başına ne gelecek
Aa konuş annesi duyar o seni bağ kurarsınız :)Ayy ne güzel işte ben hala konuşmaya Alışamadım çok garip geliyo
Gule gule kullanin canim, hepsi cok guzelDolabi ozellikle 4kapi aldik ikisi de kullanabilsin diye. Aslinda cok buyuk degil ama sigdi iste:) bakalim kokusu ciksin yerlestircez.
Deniycem bakalım yapabilirim inşallahAa konuş annesi duyar o seni bağ kurarsınız :)
Deniycem bakalım yapabilirim inşallah
Hahah kıskançlık diyorsunPapucumu dama atacaklar şuan paşa gibi bakıyorlar çok tırsıyorum
Dene bağımlısı olursunDeniycem bakalım yapabilirim inşallah
Ama niye saçma yaa ben deli miyim kiArada oğlum canım diyorum, sonra çok saçma geliyor susuyorum. İçimden konuşuyorum, olmaz mı öyle acaba
Valla inşallah öyle olmuyodur her içimizden geçeni duymasınlar yaa bide ben bişey duydum anne hamilelikte kimlere ne duygu besliyosa bebekte o duygularla yaklaşıyomuş doğrumu acabaArada oğlum canım diyorum, sonra çok saçma geliyor susuyorum. İçimden konuşuyorum, olmaz mı öyle acaba
Ben şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorum. Sonlara doğru bayağı düşünüp tırsacağız,uykularımız kaçacak nasılsa
Acik kalip gibi olanini bulamadim. Saglik bakanligi izin vermiyor dedi aktar. bu sise icerisine preslenmis cok sert oluyor parca parca alabildim, ufalandi hep, elimde ovusturup erittim.Benmari usulu eritip suruyorlarmis oyle deneyecegim bir de. Oteki turlu 2 saat zor erittim ufacik parcalari elimde. Sonra bulabilirsem acigini da alirim.
Barbie mi hahahaYa evet bak çabuk karar verebilmek güzel hem sindiriliyor son zamana kadar. Ama ben kızımı hala nil diye sevmeye alışamadım. Genelde zibidi falan diyorum
Ya görmeme gerek yok ki, ben oranın kesik olduğunu bileyim her türlü içim kalkar, böyle tik gibi bişey
Diyorlar ama pek emin olamadım ondan ben. Kendi küçüklüğümü falan düşününce sanki tam tutmuyor gibi.Valla inşallah öyle olmuyodur her içimizden geçeni duymasınlar yaa bide ben bişey duydum anne hamilelikte kimlere ne duygu besliyosa bebekte o duygularla yaklaşıyomuş doğrumu acaba
Hahah kıskançlık diyorsunO sıra senin merkezin bebeğin olacak görmezsin bence onları :)
Dene bağımlısı olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?