2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Papucumu dama atacaklar şuan paşa gibi bakıyorlar çok tırsıyorum

Bende konuşamıyorum saçma geliyor Eşim çok konuşuyor, ona daha yatkın olabilir doğunca.
Hoş buldum. Aslında konuşulması daha iyimiş bide ben çok vitaminsiz besleniyorum bundan sonra dikkat etmeye çalışıcam normalde sütü hiç sevmeyen biriyim yoğurt falan yerdim oda hoşuma gitmiyo artık yumurta desen iğrendim ceviz evimde var ama yemedim imkan var ama hep ihmal ediyorum bundan sonra zorlada olsa yemeye çalışıcam artık

Yok canım hiçte o kadar zor değil. Çevremde çok sezeryan olan var, hiç zorlananı görmedim. Hatta arkadaşımda 4-5 gün ben kaldım gayet rahattı. Ama kişiden kişiye ve dr dan dr.a değişebilir tabi.

Bakalım bizlerin başına ne gelecek

Süt ceviz badem çok önemli canım, tüketebilirsen iyi olur. :)

Arada oğlum canım diyorum, sonra çok saçma geliyor susuyorum. İçimden konuşuyorum, olmaz mı öyle acaba
Ama niye saçma yaa ben deli miyim ki Evde tek kalınca hele sanki yanımda gibi anlatıyorum hadi şöyle yapalım böyle yapalım diye Kahvaltı yaparken sohbet ediyorum bunu da yiyelim mi annecim seversin falan hahaha baya kafayı yemişim ben

Arada oğlum canım diyorum, sonra çok saçma geliyor susuyorum. İçimden konuşuyorum, olmaz mı öyle acaba
Valla inşallah öyle olmuyodur her içimizden geçeni duymasınlar yaa bide ben bişey duydum anne hamilelikte kimlere ne duygu besliyosa bebekte o duygularla yaklaşıyomuş doğrumu acaba

canım o zaman hepsini erit, kendin küçük kalıplara dök. Slikon çikolata kalıbın varsa çok iyi olur. O yoksa buz kalıbına falan da dökebilirsin. O şekilde donar kendi kendine teker teker kullanırsın. Sürekli hepsini eritip dondurursan bence yapısı bozulur. Benim kullandığım böyle minik kalp şeklinde kalıplar. Doa kozmetikten almıştım

@-marion- hehe valla yaramaz barbie olsun diyor, sebebini sorunca da naz buna çok sevinir diyor
ben kızımı nilotam limonatam diye seviyorum

Valla inşallah öyle olmuyodur her içimizden geçeni duymasınlar yaa bide ben bişey duydum anne hamilelikte kimlere ne duygu besliyosa bebekte o duygularla yaklaşıyomuş doğrumu acaba
Diyorlar ama pek emin olamadım ondan ben. Kendi küçüklüğümü falan düşününce sanki tam tutmuyor gibi.

Hahah kıskançlık diyorsun O sıra senin merkezin bebeğin olacak görmezsin bence onları :)

Dene bağımlısı olursun

Kıskançlık değilde şuan pamuklara sarılmış durumdayım her iki tarafında ilk torunu bide kız kv nin hiç kızı yok böyle bu ilklik uzar gider doğunca büyü bozulacak unutacaklar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…