• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar aranzda biberon emzik alan var mi erkn mi daha bilemedm:işsiz: hangi markalri aldnz ya da almayi dusunuyorsnz

Kızlar karnım bugun kasınmıyo bebe yagı yaptı galıba o kasıntıyı ama karnımın rengi kırmızıyla mor arası Çok beyaz tenlıyım ama karnım neden bu renk oldu anlamadım aranızda boyle karın rengi degısen varmı

Kızlar karnım bugun kasınmıyo bebe yagı yaptı galıba o kasıntıyı ama karnımın rengi kırmızıyla mor arası Çok beyaz tenlıyım ama karnım neden bu renk oldu anlamadım aranızda boyle karın rengi degısen varmı
Göbek deliğimin çevresi dediğin renkte oldu benim neden bilmem

Kızlar kan tahlili sonuçlarım da geldi, sınavı geçmişim gibi bu ay da :) Kreatinin değerim alt değerin hemen altında, o nedir diye baktım da aşırı su tüketiminde olan bir şeymiş ben su da tüketemiyorum o kadar :KK70: 2 lt anca içiyorum bazen o da olmuyor.
Iyi canm masallah sonuclarn iyi gelmiş :)
Doktorun ne dedi sonuclarina

benimki 32 cm ve 710 gr...sıska mıyız ne?aramızda 1 gün var ruzigarr ruzigarr
Yok canim ondan degil genwtik bisey o. Benim bu oglancik kilolu dogmaz zannetmem ama uzun dogar ve uzun olur. Kizim da baya uzun 2 yas onden gidiyo boyu masallah. Ama ben uzun baba uzun ondan. Sen takilma oyle seylere
Onemli olan zaten son ayda eristigi kilo su an 1 kg bile diiller:)

Ya benımde oyle basladı sımdi karnım esmerlesti baya haftaya doktora gıdıcemde zor tutuyorum kendımı neyin nesi anlamadım

Canım hamilelikte olur öyle renk değişimleri, pigmentler de şaşırıyo ne yapacağını. Hele doğum sonrası şu linea nigra çizgisi simsiyah oluyo etrafı falan renkler karman çorman, hormonlardan hep. Geçiyor sonra tabi. Sen yine de bi doktoruna sor için rahat etsin. Ama hamilelikte yüzde olanlar da dahil her türlü leke ve pigmentasyon sorunu normal diye biliyorum.

Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim :(

Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim :KK43:
Canim 2 ya da 3u gecerse doktoruna danisabilirsin. Bu arada birkac saniyelik sertlesip toplanir karnin hafif kasiklarda cekilmeyle agri yapar sonra gecer. Kasilma boyle oluyor. Devamli birseyse siskinlik de olabilir.

Kizlar aktardan bugun bu kakao yagini aldim. Soguk pres yontemiyle uretilmistir diyor. Dediginiz gibi sabun gibi kati kivamda. Bunu ufak parcalarla vucudumuza surerek mi eritecegiz ? Umarim yanlis birsey almamisimdir ?

Eklentiler

• Screenshot_20161124-190825.webp
    Screenshot_20161124-190825.webp
    9 KB · Görüntüleme: 46
@Elifrid boza boza çok teşekkür ederim kızlar, elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım, karnımdaki kızışıma da benzer bir şey yapacağım inşallah. Adını Nil koyacağım allah kısmet ederse. Bu yüzde kapı süsünü de yeşil tonlarda yapmayı düşünüyorum:KK37:
Nil en sevdigim kiz isimlerinden :KK37: saglikla gelsin minik nil insallah :KK36:

Kızlar moralım iyice bozuldu sertlesıyo karnımın altı üstü bugunden beri sanki toplanma dedikya belliki kasılma oluyo hemde bugun evde dınlenıyodum işede gıtmedim :KK43:
Canm sende ben gibi cok stres yaptin ondan oldu belkide. canini sıkma yat dinlen bakalm bi yarin felan da takip et olacak mi diye

Kizlar aktardan bugun bu kakao yagini aldim. Soguk pres yontemiyle uretilmistir diyor. Dediginiz gibi sabun gibi kati kivamda. Bunu ufak parcalarla vucudumuza surerek mi eritecegiz ? Umarim yanlis birsey almamisimdir ?
Benmari usulü eritiyorm ve öyle sürüyorum beyaz renk demi canm ici ? ben kutuyla almadim

Back
X