canım ben direkt kalıp olarak göbeğimde gezdiriyorum eriyor zaten gezdirirken, elime bulaşanı da elime sürüyorum.
çok teşekkürler, inşallah canım hepimizin bebişleri
benim bir anda aklıma geldi, ben isim işini çok düşünmemekten yanayım çünkü çevremde gördüğüm çok aşırı düşünülünce saçma bir isim koyuluyor genelde

diğer kızımın adı da naz onu de pek düşünmedim

Nil çok güzel sade bir isim bence eşin de sever. Topiğimizde 4 Nil olacak inşallah, auralee, aygisi, ben ve karar verirsen sen
canım bunlar yalancı kasılma olabilir, bunlar normal rahim kasılmasıdır. Benim doktorum her zaman eğer adet sancısı gibi bir sancı olmazsa korkma diyor.
Gerçek kasılmada yani doğum kasılmasında kasılma belden girer, karnın ishalmiş ya da adet olacakmış gibi hissedersin, bacaklara vurur bacaklar boşalır ve bu belli aralıkla tekrarlar.
Yalancı kasılmadaysa sadece karın kasılır, biraz açık olacak ama orgazm kasılması gibi bir kasılma olur karında, bunun sebebi magnezyum eksikliği vs olabilir.
Bence hiç korkma anlattığın yalancı kasılmaya benziyor, bana kalırsa şu an nst bulunan bir doğum hastanesinin acil servisine git, özel bir hastaneye gideceksen önceden ara nst yapılabilir mi şu an diye, ya da devletin doğum hastanesine git.
Sana en kesin bilgiyi şu an nst verir.
Ben doktoruma sorduğumda adet sancısına benzer sancı ya da kanama yoksa korkma demişti.