- 18 Haziran 2015
- 4.022
- 40.589
- 508
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.881
Medicalpark mı? Göztepede ki perinatolog işten ayrılmış , orada yapılmıyor yani bilgin olsun.
aaa öyle mi doktor numarasını vermişti bak aklıma kurt düştü bir arayayım hemen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medicalpark mı? Göztepede ki perinatolog işten ayrılmış , orada yapılmıyor yani bilgin olsun.
Ya evet bizim akrabalardada çok var kilolu olup hasta olan cocuklar bronşit filan hep kilolu cocuklarda ben zaten çok kilo sevmiyorum cocukta sadece hani herkes aynı gramlarda seyredince dedim normal olan o gramlarmı acaba ama doktorum şunu bunu yemen lazm filan hiçbişe demio demkki bi sorun yook.allah size bağışlasın kızınızıda doğcak bebeğinizide :)Biz zeytini o kadar severiz ki ta geyikliden siparis veriyoruz dogal ve guzel olsun diye:)) ama cok faydali mi bilmiyorum. Zeytinyagi asiri faydali da. Saglikli olsunlar da benim kizim da ciroz dogdu hala ciroz ama masallah saglikli cok sukur. Kilolu olup da hastaliktan kurtulamayan o kadar cocuk gordum ki.. Allahim saglikli evlat versin insallah hepimize.
Kizlar muayene oldum bugun bebis 35cm 820gr masallah. Seker de aclik 89 yukleme sonrasi 77 cikti. Dr super dedi:) sizde durumlar ne?
Servix uzunluğu benim 33 mm çıktı doktor çok normal dedi bende inan aynı senin anlattığın kasılmaları yaşıyorum ama canımı sıkmamın bi yararı yokki hem kendimizi hem bebeği mutsuz etmemeliyiz. İnşAllah birşeycik olmaz varsayki seninki aceleci çıktı kocaman oldu annesi artık hem erken doğumda süt o forma göre süt üretiyormuş daha kaliteli oluyormuş bebek için olumlu düşün olumlu olsun kafanı başka birşeyler le meşgul etmelisin bence nacizane tavsiyemAh canım bende istemezmiyim ama erken dogum olur diye asırı korkuyorum risklerim var diye e doktorda kasılma yapıyo servıks kısalmasını dediğinden beri aklımda gercı bıyerde okudum bu haftalarda kasılmalrın normal oldugu yazıyodu insallah sıkıntı cıkmaz![]()
Günümüz aynıı bende onun mutlulugunu yaşıyorum bugünlerin bukadar cabuk gelcegini düşünmemiştim ama çift haneli rakamlara düştük çook sükür :) allah sağlıkla kavuştursun yavrularımızaAaa şuan farkettim şükürler olsun cift rakamlara düşmüşüm bebegimizi hayirlisiyla kucagimiza almamiza 99 gün kalmis Allahm bugünleri görmek ne güzel yaaa ❤❤
İnşallah temiz çıkar her şey :) Ya bana aralıkta 3. dozunu yazdı tetanozun. Ben bu kadar doz olanını duymadım vallahi bıktım aşıdan![]()
canm benimde 25.haftada 650 gramdi bizmki daha da sıska burda bircok kiside dedi bebek milim oynayasa yanlis cikma ihtimali oluyormus o yuzden takmamaya karar verdim benbenimki 32 cm ve 710 gr...sıska mıyız ne?aramızda 1 gün varruzigarr
Amin amin zaman hizli geciyor daha dün gibi burda kese görmekten bebegi görmekten mide bulantilarindan konusuyorduk bugün dogumu konusmaya basladik şükürler olsun ❤Günümüz aynıı bende onun mutlulugunu yaşıyorum bugünlerin bukadar cabuk gelcegini düşünmemiştim ama çift haneli rakamlara düştük çook sükür :) allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Bebeklerimiz doğuncada onların bakımını konusuruz inşallah :) bu arada kızlar bakım ürünlerini şimdiden alsam çokmu erken olur ? Hamileliğimin bu ayında ayakta çok durunca veya yürüyünce karnım çok sertleşiyor ve agrı yapıyor doktor çok zorlama kendini dedi bende diyorumki en azından bakım ürünleeri ardan çıksın geriye bitek kıyafeti kalsın .bide burda bi arkadaş anne yanı beşik almıştı herşeyi içinde 250 tl demişti o arkadas link atabilirmi acaba yada bilen biri atarsa çok sevinirim. Sepet beşikler çok pahalı ve 6 ay için okadar para vermek istemiyorum hem içide görünmüyorAmin amin zaman hizli geciyor daha dün gibi burda kese görmekten bebegi görmekten mide bulantilarindan konusuyorduk bugün dogumu konusmaya basladik şükürler olsun ❤
Çokkkk az kaldı biz çok heyecanlıyızAmin amin zaman hizli geciyor daha dün gibi burda kese görmekten bebegi görmekten mide bulantilarindan konusuyorduk bugün dogumu konusmaya basladik şükürler olsun ❤
https://www.bebekonfor.com/anne-yani-bebek-besik.html ben almıştım canım bak burda çeşitleri varBebeklerimiz doğuncada onların bakımını konusuruz inşallah :) bu arada kızlar bakım ürünlerini şimdiden alsam çokmu erken olur ? Hamileliğimin bu ayında ayakta çok durunca veya yürüyünce karnım çok sertleşiyor ve agrı yapıyor doktor çok zorlama kendini dedi bende diyorumki en azından bakım ürünleeri ardan çıksın geriye bitek kıyafeti kalsın .bide burda bi arkadaş anne yanı beşik almıştı herşeyi içinde 250 tl demişti o arkadas link atabilirmi acaba yada bilen biri atarsa çok sevinirim. Sepet beşikler çok pahalı ve 6 ay için okadar para vermek istemiyorum hem içide görünmüyor
aaa öyle mi doktor numarasını vermişti bak aklıma kurt düştü bir arayayım hemen![]()
Ne demek, birbirimizden iyi enerji alalım iyi şeyler düşünelim çok etkiliyor burası hepimizi :)Sanirim birazda bu bebeği cok bekledigimizden hep birsey olacak korkusu var Rabbm bebrklerimizi korusun inşallah cok teşekkür ederim canm ❤
Heh şöyle ver gazıanasın sen anaaaa onu doğurup büyütmek için gerekli güç damarlarındaki asil kanda mevcut![]()
Tabi çok yormamak lazım, alabiliyorsan en güzeli rapor al, zaten doğum iznine de çok kalmadı 6 hafta sonra dinlenebiliriz :)çok haklısın canım.benimki aşağılara yerleşmiş ve dışardan da belli ama korkmuyordum.sonra iyi ce etkilendim ve korktum valla.şimdi iyiyim ve galiba rapor alıcam.okul beni çok yoruyor çünkü
Ben onu da sorayım doktora öyle olayım en iyisi.hamilelikte 2 doz sonrasında da 3 doz toplam 5 doz yapılıyor canım.bi araştır istersen..
Ne demek, birbirimizden iyi enerji alalım iyi şeyler düşünelim çok etkiliyor burası hepimizi :)
Heh şöyle ver gazı
(Not : Doğuma 1 hafta kala korkudan ağladı !)
Tabi çok yormamak lazım, alabiliyorsan en güzeli rapor al, zaten doğum iznine de çok kalmadı 6 hafta sonra dinlenebiliriz :)
Ben onu da sorayım doktora öyle olayım en iyisi.
kesin normal yapıcam diyen ben "hııı hagisi daha iyi yaa acaba" demeye başladım bile
![]()