2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Mayonezde cig yumurta mi varrr???
Anam ben cok yedim ya bilmeden daha da yememmm. Bisi olmus mudur acaba?

Kizlar bugun ilk cicilerimizi aldim:)
Kaynanamla cikmistik bebek magazasina girdim en miniklerden 2 atlet iki ayakli pijama 3-6 ay iki takim 2 kucuk yelek aldim. Ay minicikler ya 0-3 ay baska almamaya karar verdim 1 ay anca giyer onlari:))
İyi günlerde giysin bebişiniz ufak tefek bir sürü alıcak oluyor ben bebiş dükkanlarında heyecanlanıyorum herşey o kadar ciciki önümüzdeki haftalarda bizde başlıcaz umarım

Bizim Deniz oğlan başından beri

Heinz bir mayonezinde pastörize yumurta kullanılıyor arada yapılan kaçamaklar da çok canınız çekerse aklınızda olsun

Mayonezde cig yumurta mi varrr???
Anam ben cok yedim ya bilmeden daha da yememmm. Bisi olmus mudur acaba?
Olmamistir canim evet mayonez yumurta ve sarimsaktan yapiliyor. Hamilelikte mayonez vs tuketimi dersen cikar zaten, bircok makale var. Ama korkma iyiysen neden olsun ki bundan sonra dikkat edersin :) Aklina kotu seyler getirme

Ya bugun kaçamak yaptım dısarda hamburger menu yedim yasak dediğin şeylerin bepsini tükettim ama eve geldim bulantıdan öldüm allahtan ishal gibi çıktım wc ye bi kasede yoğurt yedim toparlandım bide kızlar sucuğu benim kayınpeder kendi yapıyo ona zararlımı

Disarda yememeye calis canim, evde yapilan sucugu bir danismak gerek doktora. Hamilelikte beslenmeyle ilgili cok guzel oneriler, makaleler internette mevcut bebislerimiz iyi olsun da. Bilmeden yiyip icen eminim coktur, ama artik her turlu bilgi elimizin altinda sansli anneleriz :)

Son birkaç gündür karnım çok gergin arada kasilior sanki büyüyor galiba ama geriyor biraz

Masallah canm bebise.ya benimki zayif sanirim gecen hafta 25.haftada 650 gr idi doktor iyi dedi ama zayif gibi geldi bana.herkesin ki 800lü rakamlarda.
Sekerinde iyi cikmis canm benimde yüklemeden sonra 110 cikmisti
Benmkide 24+4 de 65o gramdı şmdi okuyorm herkes 8oo lerde bende aynı düşünceye girdim walla neyse yalnız değilmişiz çiroz kızımla

Masallah canm bebise.ya benimki zayif sanirim gecen hafta 25.haftada 650 gr idi doktor iyi dedi ama zayif gibi geldi bana.herkesin ki 800lü rakamlarda.
Sekerinde iyi cikmis canm benimde yüklemeden sonra 110 cikmisti

Benim ctesi kontrol var 25+3 olcam bakalim benimki kac cikacak yazarim canim bide kiloya cok guvenmeyin milim oynasa gramlar degisiyor bizim bi arkadasi 4 kgyu gecmis cocuk diye sezeryana aldilar cocuk 3 200 falan dogdu devlet hastanesiydi para icin yaptilar desen yok ama ortalama fikir veriyor tabiki

Evet öyle tabi ortalama birsey diyorlarda biz anneler herseyi takiyorz iste kafaya :)

Bizimde kontrolümüz vardı bugün 23+2yiz bebiş 630 gr 30 cm olmuş bide doktorum şeker yükleme testine gerek görmüyorum dedi yaptirmayacam yani ama içime çok sinmedi yaptırmamak.Doktoruma güveniyorum aslında ama kafam karıştı ne yapsam sizce kızlar

Kendim yaptigim hamburgeri sevmiyorum :) mayonez kullanmiyorum. Sucuk salam pisirilip yenebiliyor doktorum oyle söylemişti. Sadece pizza da yiyorum zaten onu da siparis verince malzemeleri iyi pisirin hamileyim diyorum iyi pismis geliyor.

Kendim yaptigim hamburgeri sevmiyorum :) mayonez kullanmiyorum. Sucuk salam pisirilip yenebiliyor doktorum oyle söylemişti. Sadece pizza da yiyorum zaten onu da siparis verince malzemeleri iyi pisirin hamileyim diyorum iyi pismis geliyor.
Icine siniyorsa sorun yok sanirim yine de cok sık yeme bence, bebisler icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…