- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.761
Mayonezde cig yumurta mi varrr???Biz hamburgeri evde yapiyoruz pinarin yuzde yuz dana koftesini kullaniyoruz. Bir de hamilelerin kesinlikle mayonez tuketmemesi gerek malum icerisinde cig yumurta var. Islenmis et kategorisine giren sucuk, salam da yasak. Belki vejeteryan pizza olabilirCekirdek yararli aslinda,misiri biz de kacamak yapiyoruz :)
Var aslinda canim ben aldim bir tane e bebekten. belki simdilik stoklarda yokturBirde bebege kılotlu corap cok gerekli mi ınternetten bakıyorum e bebekte bıle yok yahu bı ıkı tane alsaydım dıyorum
İyi günlerde giysin bebişinizKizlar bugun ilk cicilerimizi aldim:)
Kaynanamla cikmistik bebek magazasina girdim en miniklerden 2 atlet iki ayakli pijama 3-6 ay iki takim 2 kucuk yelek aldim. Ay minicikler ya 0-3 ay baska almamaya karar verdim 1 ay anca giyer onlari:))
Bizim Deniz oğlan başından beriKızlar mrb :) tlfnm bozulmuştu 5 gündür hiç tlfn kullanmadımçok güzeldi ama bi girdim okuyamıyorum yazılanları... neyse bebişinden haber alanların gözü aydın hasta olanlara geçmiş olsun diyorum, benim gibi sürekli Sürekli alacak bi şey bulanlara da biri bizi durdursun diyorum
Enteresandır özlemişim bu sayfayı :)
Hadi şimdi bi şey sorayım size bebişlere isim buldunuz mu ya Ben bi tane bulmuştum ama içime sinmiyoartık kaldı 3 ay desek yeridir isimsiz kaldı kızçem
Heinz bir mayonezinde pastörize yumurta kullanılıyor arada yapılan kaçamaklar da çok canınız çekerse aklınızda olsunBiz hamburgeri evde yapiyoruz pinarin yuzde yuz dana koftesini kullaniyoruz. Bir de hamilelerin kesinlikle mayonez tuketmemesi gerek malum icerisinde cig yumurta var. Islenmis et kategorisine giren sucuk, salam da yasak. Belki vejeteryan pizza olabilirCekirdek yararli aslinda,misiri biz de kacamak yapiyoruz :)
Olmamistir canim evet mayonez yumurta ve sarimsaktan yapiliyor. Hamilelikte mayonez vs tuketimi dersen cikar zaten, bircok makale var. Ama korkma iyiysen neden olsun ki bundan sonra dikkat edersin :) Aklina kotu seyler getirmeMayonezde cig yumurta mi varrr???
Anam ben cok yedim ya bilmeden daha da yememmm. Bisi olmus mudur acaba?
Ya bugun kaçamak yaptım dısarda hamburger menu yedim yasak dediğin şeylerin bepsini tükettim ama eve geldim bulantıdan öldüm allahtan ishal gibi çıktım wc ye bi kasede yoğurt yedim toparlandım bide kızlar sucuğu benim kayınpeder kendi yapıyo ona zararlımıBiz hamburgeri evde yapiyoruz pinarin yuzde yuz dana koftesini kullaniyoruz. Bir de hamilelerin kesinlikle mayonez tuketmemesi gerek malum icerisinde cig yumurta var. Islenmis et kategorisine giren sucuk, salam da yasak. Belki vejeteryan pizza olabilirCekirdek yararli aslinda,misiri biz de kacamak yapiyoruz :)
Disarda yememeye calis canim, evde yapilan sucugu bir danismak gerek doktora. Hamilelikte beslenmeyle ilgili cok guzel oneriler, makaleler internette mevcut bebislerimiz iyi olsun da. Bilmeden yiyip icen eminim coktur, ama artik her turlu bilgi elimizin altinda sansli anneleriz :)Ya bugun kaçamak yaptım dısarda hamburger menu yedim yasak dediğin şeylerin bepsini tükettim ama eve geldim bulantıdan öldüm allahtan ishal gibi çıktım wc ye bi kasede yoğurt yedim toparlandım bide kızlar sucuğu benim kayınpeder kendi yapıyo ona zararlımı
Benmkide 24+4 de 65o gramdı şmdi okuyorm herkes 8oo lerde bende aynı düşünceye girdim walla neyse yalnız değilmişiz çiroz kızımlaMasallah canm bebise.ya benimki zayif sanirim gecen hafta 25.haftada 650 gr idi doktor iyi dedi ama zayif gibi geldi bana.herkesin ki 800lü rakamlarda.
Sekerinde iyi cikmis canm benimde yüklemeden sonra 110 cikmisti
bende de oluyor normaldir diye dusundumSon birkaç gündür karnım çok gergin arada kasilior sanki büyüyor galibaama geriyor biraz
Masallah canm bebise.ya benimki zayif sanirim gecen hafta 25.haftada 650 gr idi doktor iyi dedi ama zayif gibi geldi bana.herkesin ki 800lü rakamlarda.
Sekerinde iyi cikmis canm benimde yüklemeden sonra 110 cikmisti
Boyuda 32 cm di canmBenim 26. Haftam ama canim. 1 haftada bence 150gr alir artik. 1 ayda 400grdan fazla almis cunku. Normal bence zayif degil. Boyu kac cikmisti?
Evet öyle tabi ortalama birsey diyorlarda biz anneler herseyi takiyorz iste kafaya :)Benim ctesi kontrol var 25+3 olcam bakalim benimki kac cikacak yazarim canim bide kiloya cok guvenmeyin milim oynasa gramlar degisiyor bizim bi arkadasi 4 kgyu gecmis cocuk diye sezeryana aldilar cocuk 3 200 falan dogdu devlet hastanesiydi para icin yaptilar desen yok ama ortalama fikir veriyor tabiki
Biz hamburgeri evde yapiyoruz pinarin yuzde yuz dana koftesini kullaniyoruz. Bir de hamilelerin kesinlikle mayonez tuketmemesi gerek malum icerisinde cig yumurta var. Islenmis et kategorisine giren sucuk, salam da yasak. Belki vejeteryan pizza olabilirCekirdek yararli aslinda,misiri biz de kacamak yapiyoruz :)
Icine siniyorsa sorun yok sanirimKendim yaptigim hamburgeri sevmiyorum :) mayonez kullanmiyorum. Sucuk salam pisirilip yenebiliyor doktorum oyle söylemişti. Sadece pizza da yiyorum zaten onu da siparis verince malzemeleri iyi pisirin hamileyim diyorum iyi pismis geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?