- 11 Mart 2016
- 1.060
- 1.127
- 53
- 35
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.741
Anladim canim. Hadi bakalim hayirlisi. Ama decaviti neden biraktirdi doguma kadar iciyor herkesEvet decavit gitti o geldi şimdilik.
Ayy hic sorma 3 yasindaki kizim gece yataga giriyor anne aciktim diyo bazen o kadar uykulu oluyorum ki biliyorum da ac degil numara yapiyo ama ya acsa diye kalkip hazirliyorumTabii cocukluk 5 dk geç yatalım diye açız derdik ama anneler bu numaraları yer mi
Masallah canm bebise.ya benimki zayif sanirim gecen hafta 25.haftada 650 gr idi doktor iyi dedi ama zayif gibi geldi bana.herkesin ki 800lü rakamlarda.Kizlar muayene oldum bugun bebis 35cm 820gr masallah. Seker de aclik 89 yukleme sonrasi 77 cikti. Dr super dedi:) sizde durumlar ne?
Ayy hic sorma 3 yasindaki kizim gece yataga giriyor anne aciktim diyo bazen o kadar uykulu oluyorum ki biliyorum da ac degil numara yapiyo ama ya acsa diye kalkip hazirliyorum
Benim kızım zeynep minel olacak nasip olursa
Benim tek tetanoz yapildi. Cunku 2 sene oncesinde de yaptirmistim elime birsey batti diye. Dogumdan sonra 5e tamamlaniyormusİnşallah temiz çıkar her şey :) Ya bana aralıkta 3. dozunu yazdı tetanozun. Ben bu kadar doz olanını duymadım vallahi bıktım aşıdan
Biz hamburgeri evde yapiyoruz pinarin yuzde yuz dana koftesini kullaniyoruz. Bir de hamilelerin kesinlikle mayonez tuketmemesi gerek malum icerisinde cig yumurta var. Islenmis et kategorisine giren sucuk, salam da yasak. Belki vejeteryan pizza olabilirAynen canım, ben çok iştahlı biri değilim zaten.
Bende normalde hiç ekmek tüketmem,pirinç+ beyaz makarna ve şeker de hala tüketmiyorum. beslenme alışkanlıklarımda yok bunlar. Eşimde sürekli diyet halinde olduğu için hamur işi vs eve girmez zaten kimseye faydası da yok bunların . Birtek balık tüketmem ama ceviz badem vs çok tükettiğim için değerlerim normal seviyede. Arada hatta haftada 1 hamburger pizza, her akşam çekirdek patlamış mısır gibi faydasız şeyler de tüketiyorum tabii
3.5 kg aldım, bebeğin gelişimide gayet iyi hatta doktor sadece bebeği beslemişsin der hep :)
Benim 26. Haftam ama canim. 1 haftada bence 150gr alir artik. 1 ayda 400grdan fazla almis cunku. Normal bence zayif degil. Boyu kac cikmisti?Masallah canm bebise.ya benimki zayif sanirim gecen hafta 25.haftada 650 gr idi doktor iyi dedi ama zayif gibi geldi bana.herkesin ki 800lü rakamlarda.
Sekerinde iyi cikmis canm benimde yüklemeden sonra 110 cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?