2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende yaptırmadim doktorum yaptie deseydi yaptiracaktim ama. 2 kere sekerini olccem dedi 1. Olcumum yapildi dusuk cikti sorun yok dedi hayirlisi artik

Bnde 2 gun ust uste Sucuklu yumurta yedim su zamana kadar agzima surmemistim ama yedikten sonra igrenc bi tat kaldi agzimda dahada yemem pisman oldum :/

Icine siniyorsa sorun yok sanirim yine de cok sık yeme bence, bebisler icin :)

Kilo takintisi olan bir hatunum ben ayda yılda bir yiyorum sadece :) cok sık yesem kilo alacagim diye depresyona girerim zaten hamburger 10 gunde 1 yiyorum ama onu menusuz Sadece burgerini yiyince kalorisel anlamda daha masum geliyor. Ya da kendimi kandiriyorum :)

Bnde 2 gun ust uste Sucuklu yumurta yedim su zamana kadar agzima surmemistim ama yedikten sonra igrenc bi tat kaldi agzimda dahada yemem pisman oldum :/

Esim her Pazar Sucuklu yumurta yer, tipik turk erkeği yani. sayesinde zaten hamile kalmadan once tiksinmistim sucuktan.

Canım benim ki genelde toplanıyor.. arada tık tık yapio
Bugün ultrasonda eli ile ayağını tutuyor.. elini ağzına götürüyor masaallah bebisime

Canım benim ki genelde toplanıyor.. arada tık tık yapio
Bugün ultrasonda eli ile ayağını tutuyor.. elini ağzına götürüyor masaallah bebisime

Kızlar ben dut kurusu tüketiyorum her gün, bir zararı var mı duyduğunuz?

Düz mantık gidersek, dut pekmezi yararlı olduğu için, dut kurusunun da zararı yoktur heralde. Ama benim mantık doğru çalışmıyor da olabilir

Ya ben ceviz falan yemeyi unutuyorum hep. Onu nasıl yapcam ya, dert oldu bana

Şimdi bende işkillendim ... Açlık kan şekerim 96 çıktı dr sınıra yakın git kahvaltı yap öyle gel dedi... Kahvaltıdan sonra ölçtü 88 çıktı şaka gibi :) 1 saat tekrar bir şey yemememi ve öyle gelmemi istedi bu kez ölçtü 86 çıktı yükleme yapmayaım ama karbonhidratı dikkatli tüket dozunu ayarla dedi .. Açlık kan şekerim çok mu yüksek acaba bu hafta tekrar gitsem mi sizce... Tetenozun ikinci dozunu yaptırsam mı ilkini 20.haftamda yaptırmıştım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…