- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.781
Bizimde kontrolümüz vardı bugün 23+2yiz bebiş 630 gr 30 cm olmuş bide doktorum şeker yükleme testine gerek görmüyorum dedi yaptirmayacam yani ama içime çok sinmedi yaptırmamak.Doktoruma güveniyorum aslında ama kafam karıştı ne yapsam sizce kızlar
Icine siniyorsa sorun yok sanirimyine de cok sık yeme bence, bebisler icin :)
Bnde 2 gun ust uste Sucuklu yumurta yedim su zamana kadar agzima surmemistim ama yedikten sonra igrenc bi tat kaldi agzimda dahada yemem pisman oldum :/
Hayırlısı aynen bende sekerimi olctureyim o zaman belki rahatlarim birazBende yaptırmadim doktorum yaptie deseydi yaptiracaktim ama. 2 kere sekerini olccem dedi 1. Olcumum yapildi dusuk cikti sorun yok dedi hayirlisi artik
Canım benim ki genelde toplanıyor.. arada tık tık yapio
Bugün ultrasonda eli ile ayağını tutuyor.. elini ağzına götürüyor masaallah bebisime
Kişiden kişiye değişebilir tabii canım, ilaç sonuçta :)
Kızlar ben dut kurusu tüketiyorum her gün, bir zararı var mı duyduğunuz?
Bizimki de Zeynep olacak inşallah:)
vejetaryan pizza arada kaçamak yapıyorum benHamile kaldıgımdan beri hamburger ve pizza yemedim tutuyorum kendımi ama zor yani :)
Tamam masallah gayet iyi benceBoyuda 32 cm di canm
Çok güzel bir isim çok severim. hayırlı ömrü olur inşallah
Ayy 100 gr nedirki kizlar soyle bir hayal edin 100gr biseyi yani yok gibi:)Benmkide 24+4 de 65o gramdı şmdi okuyorm herkes 8oo lerde bende aynı düşünceye girdim walla neyse yalnız değilmişiz çiroz kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?