2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Aynen canım, ben çok iştahlı biri değilim zaten.
Bende normalde hiç ekmek tüketmem,pirinç+ beyaz makarna ve şeker de hala tüketmiyorum. beslenme alışkanlıklarımda yok bunlar. Eşimde sürekli diyet halinde olduğu için hamur işi vs eve girmez zaten kimseye faydası da yok bunların . Birtek balık tüketmem ama ceviz badem vs çok tükettiğim için değerlerim normal seviyede. Arada hatta haftada 1 hamburger pizza, her akşam çekirdek patlamış mısır gibi faydasız şeyler de tüketiyorum tabii
3.5 kg aldım, bebeğin gelişimide gayet iyi hatta doktor sadece bebeği beslemişsin der hep :)

bende bekliyorum heyecanla, hep ben kazanıyorum sınavı neyse ki

Maşallah vallahi idolümsün Beni gören de sende kilo yok karnında diyor ama yok yani göbek büyük diye diğer yerler dikkat çekmiyor aldım çünkü.. Tartı yalan söylemez. Hamurişine dayanamıyorum. Ama dediğin gibi gerekli olan şeyleri de tüketirim, ekmek sadece kahvaltıda. Her gün ceviz, badem, dut, pekmez, yumurta, süt, yoğurt mutlaka var. Sebzeyle aram iyi, kırmızı eti de yiyorum gerektiğince. Tavukla hiç aram yok, zaten gerek de yokmuş. Arada tatlı hamurişi kaçırmasaydım bi de gece yemeleri olmasaydı belki böyle olmazdım. Artık biraz daha dikkatli davranıyorum ben de.

Hahah Hepsini geçmek nasip olsun madem. D vitaminim ne alemde en çok onu merak ediyorum En son düşük gibiydi, eh onu da güneş görmeden doğal yolla kazanmam zor..

benimde birtek o düşük, damla kullanıyorum. Bağırsaklarmı çalıştırdığı için çok memnunum kendisinden

benimde birtek o düşük, damla kullanıyorum. Bağırsaklarmı çalıştırdığı için çok memnunum kendisinden
Ooo süper bak buna sevindim, damla verirse demir ilacını dengeleriz Hiç kabızlık sorunum olmazdı, hamilelik de bağırsaklarımı hızlandırdı benim, ama bu hap işleri zorlaştırmaya başlıyor gibi

Genelde insana kilo yapan şeyler Saat 18 - 19 dan sonra yenilenler.

Ooo süper bak buna sevindim, damla verirse demir ilacını dengeleriz Hiç kabızlık sorunum olmazdı, hamilelik de bağırsaklarımı hızlandırdı benim, ama bu hap işleri zorlaştırmaya başlıyor gibi

Ben ezelden beri kabızım ki normal beslenme düzenimde yulaf ezmesi, hurma, kayısı , incir olmasına rağmen sonuç alamıyordum. Gebelikte iyiyim aksine :) Kan ilacı biraz yavaşlatacak gibi onu da gğn aşırı içiyorum. Ama damlaya başladığımdan beri daha iyiyim.

Petunyasemen canım benim de bugün kontrolüm vardı..
Dün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür bi sıkıntı yok..
Bebisimde 24+2 de 32 cm 700 gr
Çok tatlı pozlar verdi elini ağzına götürüyor.. ayaklarını tutuyor
♡♥♥♥♡

Hadi yaa.. Akşam yemeğini o saatten önce yemem de mümkün değil Eve girişim zaten 19.30.. Of işte tüm evren bana karşı

Eşimde kiloluyken ben işten geç geliyorum, mesailer bana kilo aldırıyor diyordu
O zaman akşam yemeğini fazla kaçırma diyelim.
Ben öğlen düzgün beslendiğim için akşam yemeğini sadece salata belki birde çorba ile geçiştiriyorum.

Dr.a sordum bisiler anlatti tibbi bu sebeplerden dusebilir dedi yani cok normalmis. Kizimda da dusmusti zaten tecrubeliyim:) sen muayene oldunmu peki

Dr.a sordum bisiler anlatti tibbi bu sebeplerden dusebilir dedi yani cok normalmis. Kizimda da dusmusti zaten tecrubeliyim:) sen muayene oldunmu peki
Anladımm.. Yok muayene olmadım zaten 19unda gitmiştim, sonuçları whatsapptan gönderdim, 9 aralıkta görüşücez :)

Demir ilaci verdimi peki

Kizlar cok hastalandigimda antibiyotik baslamistm hatirlarsaniz ve bi kac gun sonra sadece gogus dekoltesi bolgemde ve gogus aramda nokto nokto minnacik sivilceler cikti... hafif de kasinma vardi. Hani agda sonrasi hassas yerlerde cikar ya ayni onlardan. Bende ilaca bagladim ve biraktim. Bende bebeyagi suruyorum ama ondan olabilcegi aklıma hic gelmedi. Hos onu heryerime suruyorum ama sadece gogsumde cikti onu o kadar yaydirarak surmuyodum ama neden oldu anlamadim ilaci birakinca 3 4 gun sonra gecti hepsi

Geçmiş olsun canım ,İlacı bırakınca geçtiğine göre ondandır diye düşünüyorum.

Çok ilginç Geçmiş olsun iyi bari kalmamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…