• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kilo konusulmuş :)) ben malumunuz cok kustum hatta kusmalar yeni bitti bulantılar bazen oluo 60la hamile kaldım 5 kilo werdim su an 60 kiloyum kilo almakta istemiorm iştahmda pek acık değil zaten :) umarm cok kilo almam bundan snrada :)))

Kizlar oturup kalkarken
Kasıklarımda batma oluyor.bazen uzanırken bile...sanki gaz varmis gibi oluyo ama yokk.varmi bunu yaşayan.

ruzigarr ruzigarr canım hayırlı olsun bende aldım 15-16 takım suslu yelekli kımı tulum 3-4 tanesi azcık buyuk dıgerleri 6-3 ay almama ragmen mınıcıkler korkuyorum gıydıremıcem diye valladaha almamaya karar verdım zaten yaz gırcek ozmna yenıden boyuna posuna gore alırım diyorum insallah bunları gıyer hergun degısık gıydırırım :)

Birde bebege kılotlu corap cok gerekli mi ınternetten bakıyorum e bebekte bıle yok yahu bı ıkı tane alsaydım dıyorum

Merhabalar. Ben de geldim. 2 boyutlu ultrason dediğinz farklı bir şey mi? 4 boyutlu çektirdim. yarın da kontrolüm var.

Kizlar muayene oldum bugun bebis 35cm 820gr masallah. Seker de aclik 89 yukleme sonrasi 77 cikti. Dr super dedi:) sizde durumlar ne?
Masallah canm bebise.ya benimki zayif sanirim gecen hafta 25.haftada 650 gr idi doktor iyi dedi ama zayif gibi geldi bana.herkesin ki 800lü rakamlarda.
Sekerinde iyi cikmis canm benimde yüklemeden sonra 110 cikmisti

Kızlar mrb :) tlfnm bozulmuştu 5 gündür hiç tlfn kullanmadım :KK70: çok güzeldi ama bi girdim okuyamıyorum yazılanları... neyse bebişinden haber alanların gözü aydın hasta olanlara geçmiş olsun diyorum, benim gibi sürekli Sürekli alacak bi şey bulanlara da biri bizi durdursun diyorum :rolleyes:
Enteresandır özlemişim bu sayfayı :)
Hadi şimdi bi şey sorayım size bebişlere isim buldunuz mu ya Ben bi tane bulmuştum ama içime sinmiyo :KK70: artık kaldı 3 ay desek yeridir isimsiz kaldı kızçem :KK70:

İnşallah temiz çıkar her şey :) Ya bana aralıkta 3. dozunu yazdı tetanozun. Ben bu kadar doz olanını duymadım vallahi bıktım aşıdan :KK70:
Benim tek tetanoz yapildi. Cunku 2 sene oncesinde de yaptirmistim elime birsey batti diye. Dogumdan sonra 5e tamamlaniyormus

Aynen canım, ben çok iştahlı biri değilim zaten.
Bende normalde hiç ekmek tüketmem,pirinç+ beyaz makarna ve şeker de hala tüketmiyorum. beslenme alışkanlıklarımda yok bunlar. Eşimde sürekli diyet halinde olduğu için hamur işi vs eve girmez zaten kimseye faydası da yok bunların . Birtek balık tüketmem ama ceviz badem vs çok tükettiğim için değerlerim normal seviyede. Arada hatta haftada 1 hamburger pizza, her akşam çekirdek patlamış mısır gibi faydasız şeyler de tüketiyorum tabii :KK70:
3.5 kg aldım, bebeğin gelişimide gayet iyi hatta doktor sadece bebeği beslemişsin der hep :)
Biz hamburgeri evde yapiyoruz pinarin yuzde yuz dana koftesini kullaniyoruz. Bir de hamilelerin kesinlikle mayonez tuketmemesi gerek malum icerisinde cig yumurta var. Islenmis et kategorisine giren sucuk, salam da yasak. Belki vejeteryan pizza olabilir ;) Cekirdek yararli aslinda,misiri biz de kacamak yapiyoruz :)

Masallah canm bebise.ya benimki zayif sanirim gecen hafta 25.haftada 650 gr idi doktor iyi dedi ama zayif gibi geldi bana.herkesin ki 800lü rakamlarda.
Sekerinde iyi cikmis canm benimde yüklemeden sonra 110 cikmisti
Benim 26. Haftam ama canim. 1 haftada bence 150gr alir artik. 1 ayda 400grdan fazla almis cunku. Normal bence zayif degil. Boyu kac cikmisti?

Back
X