- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.661
Doktorumla bir dahaki kontrolm de konuscm tatlm ona gore onlm alirmBenimde çok bozuldu 22. Haftada 400 gr di az gibi geldi bende yemek yiyemediğim için küçük doğar diye korkuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorumla bir dahaki kontrolm de konuscm tatlm ona gore onlm alirmBenimde çok bozuldu 22. Haftada 400 gr di az gibi geldi bende yemek yiyemediğim için küçük doğar diye korkuyorum![]()
Durusunu degıstıren doktor varmıkı eskıden ebeler yaparmıs banada akrabam soyledi benımde asagıdaymıs ve cok agrılı gecıyo hamılelıgımYürüyünce benimde oluyorda yorgunluga bagliyorm.ama oturdugum yerde de oluyor agrim iste o beni tedirgin ediyor..bebegin duruşunu degistiren doktorlar var canm bi cesit masaj mi ne yapiyolar durusu degisiyor bebegin ama sekerden kaynakli sezaryan olayini bilemiyorm.insallah diyetle düzene girer ya :/ seker yüklememi yaptirdim canm cok şükür normal cikti
kumrudeniz gecmis olsun canim bebegin kafasi asagida mi yoksa makat gelisli mi? Serviks kalinligindan mi bu sonuca vardilar
Yaabenimde kasik bölgemde agrim var sanirim ihmal etmeyip bir gidip görünsem iyi olacak
![]()
Canim bozuk olsa kirdiktan sonra kokudan duramazsin hatta yiyemezsin de. kokusunu muhakkak alirdin. Iyisin degil mi?
Bugün sordum doktoruma ikiz için çok afaki değil dedi 8 kilo için :)
Geçmiş olsun canim inşallah diyetle idare edilecek bir şeydir ki bana öyle geldi söylediğin değerler. Benim de tuvalet sorunum var cerrahi müdahale bana da oldu ikinmak iyi olmadigindan ara acilinca lavman yapiyorum ben evde![]()
Catlayacagı zaman öyle olur canım karaciğer enzimlerinden olsa vücudunun diğer yerlerindede olur bence ama için rahat etmiyorsa bi doktora git canimGünaydın kızlar karnım kızarık ve kasınıyo benek benek oldu bebe yagı kullanıyorum o da yapmıs olabılır ama ondan oncede kızarıktı simdi dokununca ödem gıbı beyazlıyo dokundugum yer doktora gıtsemmi ya ınternette gebelıkte karaciğer enzimlerinin yukselmesiyle olur diye bıseyler okudum napsam doktoramı gıtsem![]()
Ya bılmıyorum ki gecen gun doktordaydım haftaya kan uyusmazlıgı iğnesi için zaten gıdıcemde bıse olmasından korkuyorum mık mınık sıvılce gıbı noktalar var sanırım bebe yagı yaptı ama hep içtende kızarık parmagının dokundugu yer beyazlıyo karnım dısındada kasınan bıyer yok suan insallah baska bısey degıldırCatlayacagı zaman öyle olur canım karaciğer enzimlerinden olsa vücudunun diğer yerlerindede olur bence ama için rahat etmiyorsa bi doktora git canim
O dokununca beyazlama fazla gerildigi için oluyor sivilce gibi şeyler de bebek yağından oluyor dediğin gibi canım daha önce bir arkadasimdada olmustuYa bılmıyorum ki gecen gun doktordaydım haftaya kan uyusmazlıgı iğnesi için zaten gıdıcemde bıse olmasından korkuyorum mık mınık sıvılce gıbı noktalar var sanırım bebe yagı yaptı ama hep içtende kızarık parmagının dokundugu yer beyazlıyo karnım dısındada kasınan bıyer yok suan insallah baska bısey degıldır
Tamam canım saol rahatlattıgın için olmadı haftaya gıdınce soylerımO dokununca beyazlama fazla gerildigi için oluyor sivilce gibi şeyler de bebek yağından oluyor dediğin gibi canım daha önce bir arkadasimdada olmustu
ben de bebek yagi kullaniyordum ve surdugum yerlerde kasinti yapti birakinca gecti kullanmiyorum artik. ama ben de kizariklik ya da beyazlama yoktu.doktora soramaz n misin en azindan ara bence kafan rahat olur .gecmis olsunYa bılmıyorum ki gecen gun doktordaydım haftaya kan uyusmazlıgı iğnesi için zaten gıdıcemde bıse olmasından korkuyorum mık mınık sıvılce gıbı noktalar var sanırım bebe yagı yaptı ama hep içtende kızarık parmagının dokundugu yer beyazlıyo karnım dısındada kasınan bıyer yok suan insallah baska bısey degıldır
bence bi arayıp doktorunuza danışın hem kafanız rahatlar söz konusu bebişler olunca iyice pimpirikleniyoruzYa bılmıyorum ki gecen gun doktordaydım haftaya kan uyusmazlıgı iğnesi için zaten gıdıcemde bıse olmasından korkuyorum mık mınık sıvılce gıbı noktalar var sanırım bebe yagı yaptı ama hep içtende kızarık parmagının dokundugu yer beyazlıyo karnım dısındada kasınan bıyer yok suan insallah baska bısey degıldır
Gerçekten mi içime su serptinbebek eş,süt keseleri vs 2 kgcanım doktorum demişti bana. Decavit kullanıyor musun? ben yarım kutu içip bıraktım gereksiz acıktırıyor diye. O kilo yapıyor diyorlar. 22 haftaya 4 kg normal bence bende 3 kg aldım. Gayet iyi gidiyoruz bence.