• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
pişirmeden önce kırarken nasıl bir koku vardı? bozuk yumurtanın kokusundan duramazsın imkansız belki kalanların içinde bozuk vardır.

kutunun tamamnnı tek tek kokladım.hepsi kokuyor.aslında 4 tane evdekinden kırdım.küçüktüler.bu paketi yeni almıştım.1 tane de onu ekledim.kokuyu sonra farkettim.ağır bir koku ama çürük yumurta kokusunu tam bilmediğimden anlamlandıramadım.dibe battı.sarısı dağılmadı...offf kafayı yiycem ya...zaten bebek aşağıda.bide zehirlenirsem ne yaparım ben...

kızlar kötüyüm, akıl verin..sabahtan 3 dr.gezdim.galiba erken doğum olacak...neyse eve gelip yumurta kırdım.arkadaşımdan bugun aldığım köy yumurtası..yedikten sonra kalanları yerleştirirken bi koku aldım.yumurtalar kokuyormuş meğer.hepsi.çürük yumurta gibi değil ama bi hayli etkili...kırarken sarısı dağılmadı.suya koydum.taze yumurta dibe batarmış diye yazıyor nette.denediğim bir yumurta battı dibe...bu zor günün üstüne bi de bu...sizce zehirlenir miyiz?oğlumda yedi:KK43:((
Geçen gün ben de sütten korktum. Yalnız yumurta bozuksa rengi değişir hatta siyah çıkar ve iğrençç kokar kalanlarda sorun olabilir. Tavaya kırmadan tabağa kır. Köy yumurtalarında oluyo canım malesef bekletiyolar ya da araya sıkıştırıolar.
Erken doğum derken neden kii

kızlar kötüyüm, akıl verin..sabahtan 3 dr.gezdim.galiba erken doğum olacak...neyse eve gelip yumurta kırdım.arkadaşımdan bugun aldığım köy yumurtası..yedikten sonra kalanları yerleştirirken bi koku aldım.yumurtalar kokuyormuş meğer.hepsi.çürük yumurta gibi değil ama bi hayli etkili...kırarken sarısı dağılmadı.suya koydum.taze yumurta dibe batarmış diye yazıyor nette.denediğim bir yumurta battı dibe...bu zor günün üstüne bi de bu...sizce zehirlenir miyiz?oğlumda yedi:KK43:((
Erken doğum sebebi ne peki ? Yumurta mevzusunu anlamam pek :/

Erken doğum sebebi ne peki ? Yumurta mevzusunu anlamam pek :/

dün gece çok sancım vardı...3 dr. gezdim bugün.biri bebek aşağıda erken doğum olabilr dedi ve kasılmalar için ilaç verdi.diğerleri aşağıda ama korkma...yorulma falan dediler.biraz rahatlamıştım ama yumurta olayı kastı beni yüne

Geçen gün ben de sütten korktum. Yanlız yumurta bozuksa rengi değişir hatta siyah çıkar ve iğrençç kokar kalanlarda sorun olabilir. Tavaya kırmadan tabağa kır. Köy yumurtalarında oluyo canım malesef bekletiyolar ya da araya sıkıştırıolar.
Erken doğum derken neden kii

tabağa kırdım canım.sarısı top gibiydi.göze gelen bişey yoktu.ama koku farkedilmeyecek gibi değil.

Ama çoğu kişi kilo alıyor bebekleride alıyor ben alamayınca bebekte alamıyor diye korkuyorum allah sağlıkla kucağımıza aldırsın :) birde kızlar sizde değişik rüyalar görüyormusunuz ben çok gercekci rüyalar görüyorum ve gece cok uyanıyorum
Kızlar benim tavsiyem doktor olumsuz bişey söylemedi ise korkmayın..
Sabrımızı gereksiz yere tüketmeyelim...
Bence sağlıklı beslenmek önemli illa çok yemek değil..
bebislerimiz çıkınca kilo alır Allahın izniyle.. :)

Bence iyi benim bebek 22.haftada 503 gramdı seninki 24.haftada çok iyi yemek yiyemediğin halde çok iyi bence sıkma canını Koreanmom Koreanmom @

Selam kizlar.
Moralin çok bozuk.
Seker yüklemesi yaptirdm bugün 75lik.
Aclik 115
Şekerden sonra 2. Ölçüm 177 3. Ölçümde 199 cikti :KK43: dahiliye ye gittim. 1 hafta ölçüm yapilacak. Akabinde insulin mi yoksa sadece diyet mi yapacagiz ona bakilacak. Hic beklemiyordum seker cikacagini. İnanamiyorum hala.
Açlığın fazla çıkmış .. 100 ün altında olsaydı yükleme yapmıyorlar diyet verirler 400 olsa anca insülin olurdu azcık dikkat etsen yeter

tabağa kırdım canım.sarısı top gibiydi.göze gelen bişey yoktu.ama koku farkedilmeyecek gibi değil.[/QUOTEaldıgın köy yumurtası ise koku olması normaldir dagılmadıysa renginde bi değişiklik yoksa sıkıntı yapma bir kere yemekle bişey olmaz olsa bile en fazla istifra ederse

Vinelac ta istah mi aciyor bana mi bişeyler oldu zor doyuyorum ve hemen acikiyorum adeta ne bulsam yicem modundayim ve aksam olunca tutan tatli krizleride cabasi :kk77: Allahtan zayifim sorun etmiyorum ama dikkat etmek lazim edebilene :işsiz:
Diger vitaminler gibi malesef ki oda iştah açıyor ben 2 günde 1 tane iciyorum artik.zaten asiri kilo aldm dahada almak istemiyorum

Kızlar yaptırdım şeker yüklemesini. ruzigarr ruzigarr senin hastaneye gittim, 50 TL ücreti. 2 saatlik 75lik yaptırdım. Çayı kahveyi şekersiz tüketiyorum, o yüzden inanılmaz kötü geldi tadı, içimi baydı. 2 saat boyunca ağzıma geldi o şeker. Tavsiyem çok kalkmayın ayağa, açken tansiyon normal olamıyor haliyle. Bana iyi dayandın dediler, vallahi ben de iyi dayandığımı düşünüyorum kendimden beklemediğim performans :KK70: Başka hamile bir bayan vardı, o tutamadı kustu bütün test boşa gitti üzüldüm valla. Sonuçlarım da normal çıktı, 1. saatte 122, 2. saatte 110 :anneadayı: Bu arada 1. saatte kız baya kudurdu şekeri yiyince :KK49:
Ya peki neden 2 defa yuklediler? Ben kizimda 50lik yuklettim. Bana da mi 2 kere yuklerler acaba

Selam kizlar.
Moralin çok bozuk.
Seker yüklemesi yaptirdm bugün 75lik.
Aclik 115
Şekerden sonra 2. Ölçüm 177 3. Ölçümde 199 cikti :KK43: dahiliye ye gittim. 1 hafta ölçüm yapilacak. Akabinde insulin mi yoksa sadece diyet mi yapacagiz ona bakilacak. Hic beklemiyordum seker cikacagini. İnanamiyorum hala.
Canm sıkma hemen canını diyetle düzelir inşallah ya

Canm aklinda soru isareti kalmasin bi doktora git istersen.yada yogurt felan ye.
Bu arada neden erken dogum olacak ?

dün gece çok sancım vardı...3 dr. gezdim bugün.biri bebek aşağıda erken doğum olabilr dedi ve kasılmalar için ilaç verdi.diğerleri aşağıda ama korkma...yorulma falan dediler.biraz rahatlamıştım ama yumurta olayı kastı beni yüne
Yaa :/ peki sen bebegi nerde hissediyorsun canm ? benimde bu 3 4 gündür karnim sertlesiyo ve agrim oluyo korkuyorum doktora gitmeye inanki :(

Kızlar merhaba, şeker yüklemesi ne zamana kadar yapılıyor?

Benim bugün kontrolüm vardı , tahlillerimi göstermek için. 21+5 teyim ama hiç şeker yüklemsinden bahsetmedi, işin aslı ben de sormayı unuttum. 14-15 Aralıkta bir daha gidicem o zaman da 24. haftanın içinde olcam, eğer yaptırcaksak o zaman da uygun olur değil mi? Geç kalmayız yani.

Back
X