- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.641
çok sağol canım...iyi ki varsınız:))şimdilik iyiyiz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açlığın fazla çıkmış .. 100 ün altında olsaydı yükleme yapmıyorlar diyet verirler 400 olsa anca insülin olurdu azcık dikkat etsen yeter
kumrudeniz gecmıs olsun canım benımle aynısın benımde cok sancım oluyo bebek cok asagıda benımde
hep dıkkt etmelıyız ben ıgne de kullanıyorum hayırlısı
Yaa :/ peki sen bebegi nerde hissediyorsun canm ? benimde bu 3 4 gündür karnim sertlesiyo ve agrim oluyo korkuyorum doktora gitmeye inanki![]()
Ah canım bende 23 . Hafta ogrendım cok agladım basından beri benımde cok agır gecıyo hep agrılı ıcte kanamamda var 42 gun cok uzun ınanamıyorum bende cok zor cıkıyorum tuvalete hep kabız ve hemoroid cekıyorum ıkınmamalıyız heleki biz ama ne mumkün bır turlu rahat hamıle olamadık napalım kısmetımız boyleymıs .. Amin insallah saglıkla elımıze alırız cok yoruldum bendeay canım ya...nasıl ağladım bugün anlatamam...çok korktum erken doğum deyince.eskiler bilirler ben ilk 4 ay hastanede yattım ve kesinlikle eminim ki bu topikteki en ağır gebeliği geçirdim.defalarca kan kustum.12 kilo verdim.42 gün tuvalete çıkmadım.cerrahi operasyon....tam geçti derken bi de bu...yıkıldım yemin ederim ki...okula devam edicem.bakalım... Allah tan şifa diliyorum bizim gibi olanlara, darda olanlara...
Yaaarkadaşlarım karnın niye bu kadar aşağıda diye sordular bugun.benimde geceden beri sancım vardı.anında kaltktım gittim doktora...çok aşağıda hissediyorum.karnımın alt bölgesinde.sırtüstü yatınca göbek deliğinin altı şişiyor sadece.mide kısmım düz.hamileleik yok gibi.hareketleri de ilk aylarda hissettiğim yerde yani kasık bölgesinde
Ablamin benimkinden düşük olmasına rağmen insulin kullandı. Doktoru biraz pimpirikliydi galiba.bakalm benim doktor ne diyecek. İnşallah gerek kalmaz ya.Açlığın fazla çıkmış .. 100 ün altında olsaydı yükleme yapmıyorlar diyet verirler 400 olsa anca insülin olurdu azcık dikkat etsen yeter
İnşallah esmercim. Diyetle duzelse bari. Ne olacak bakalim haftayaCanm sıkma hemen canını diyetle düzelir inşallah ya
Ihmal etme cnm bir sey varsa ona gore onlem alirsin bir sey yoksada en azindan icin rahatlarYaabenimde kasik bölgemde agrim var sanirim ihmal etmeyip bir gidip görünsem iyi olacak
![]()
Benimde yürüyünce agri oluyor doktora sordum çok normal dedi. Yalniz seker olduğu için sezaryan olacakmisim sanirim. Ve şuan bebek ters duruyormuş. Eğer dönmezse sezaryan diyor. Bugün allak bullagim resmen.Yaabenimde kasik bölgemde agrim var sanirim ihmal etmeyip bir gidip görünsem iyi olacak
![]()
Kizimda soyle olmustu once acken kan alindi sonra seker verildi 1 saat sonra tekrar alindi bi daha alinmadi. Yani 2 kere kan alindiruzigarr Canım iki defa değil önce aç iken kan alınıyor..
Sonra 75 ml şekeri içip 1 saat sonra kan veriliyor..
Tekrar 1 saat sonra yine kan alınıyor..
Kızlar oğlumun teyzosu dikmiş sizce nasıl olmuş ben çok beğendim inşallah kullanışlı olur
Çok sağol cnm ortası çok yüksek olmuş sanki ama yattıkça düzelir inşGule gule kullansin yavrucuk cok guzel
Cok gecmis olsun canim, sikma canini iyi ki yaptirmissin da farketmissin. Senin ve bebegin icin onlem alacaksin sadece oyle dusun.Selam kizlar.
Moralin çok bozuk.
Seker yüklemesi yaptirdm bugün 75lik.
Aclik 115
Şekerden sonra 2. Ölçüm 177 3. Ölçümde 199 ciktidahiliye ye gittim. 1 hafta ölçüm yapilacak. Akabinde insulin mi yoksa sadece diyet mi yapacagiz ona bakilacak. Hic beklemiyordum seker cikacagini. İnanamiyorum hala.
Canim bozuk olsa kirdiktan sonra kokudan duramazsin hatta yiyemezsin de. kokusunu muhakkak alirdin. Iyisin degil mi?kızlar kötüyüm, akıl verin..sabahtan 3 dr.gezdim.galiba erken doğum olacak...neyse eve gelip yumurta kırdım.arkadaşımdan bugun aldığım köy yumurtası..yedikten sonra kalanları yerleştirirken bi koku aldım.yumurtalar kokuyormuş meğer.hepsi.çürük yumurta gibi değil ama bi hayli etkili...kırarken sarısı dağılmadı.suya koydum.taze yumurta dibe batarmış diye yazıyor nette.denediğim bir yumurta battı dibe...bu zor günün üstüne bi de bu...sizce zehirlenir miyiz?oğlumda yedi((
Evet icim içimi yiyor bide insan ilk cocukta cok acemi oluyor hamilelikle alakali hic birsey bildiğim yok :/ ayin 28inde randevum var acaba o zamana kadar beklesem mi yoksa daha öncesinde mi doktora gitsem karar veremedm :/Ihmal etme cnm bir sey varsa ona gore onlem alirsin bir sey yoksada en azindan icin rahatlar
Bugün sordum doktoruma ikiz için çok afaki değil dedi 8 kilo için :)Fazla bence canim ama ilk 4 ay ben hic almadim o yuzden normal de diyebilir aslında.. ayda 1.5 kg hakkin var demisti bana
Geçmiş olsun canim inşallah diyetle idare edilecek bir şeydir ki bana öyle geldi söylediğin değerler. Benim de tuvalet sorunum var cerrahi müdahale bana da oldu ikinmak iyi olmadigindan ara acilinca lavman yapiyorum ben evdeay canım ya...nasıl ağladım bugün anlatamam...çok korktum erken doğum deyince.eskiler bilirler ben ilk 4 ay hastanede yattım ve kesinlikle eminim ki bu topikteki en ağır gebeliği geçirdim.defalarca kan kustum.12 kilo verdim.42 gün tuvalete çıkmadım.cerrahi operasyon....tam geçti derken bi de bu...yıkıldım yemin ederim ki...okula devam edicem.bakalım... Allah tan şifa diliyorum bizim gibi olanlara, darda olanlara...
Yürüyünce benimde oluyorda yorgunluga bagliyorm.ama oturdugum yerde de oluyor agrim iste o beni tedirgin ediyor..bebegin duruşunu degistiren doktorlar var canm bi cesit masaj mi ne yapiyolar durusu degisiyor bebegin ama sekerden kaynakli sezaryan olayini bilemiyorm.insallah diyetle düzene girer ya :/ seker yüklememi yaptirdim canm cok şükür normal ciktiBenimde yürüyünce agri oluyor doktora sordum çok normal dedi. Yalniz seker olduğu için sezaryan olacakmisim sanirim. Ve şuan bebek ters duruyormuş. Eğer dönmezse sezaryan diyor. Bugün allak bullagim resmen.
Sen yaptirdin mi seker yuklemesi