- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.461
Kızlar şeker yüklemesini nerede yaptırdınız, ben de yarın yaptırıcam da ona göre uygun fiyatlı bir yer bulayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cnm .Masallah canim sana da bebisine de![]()
Benim ozelde olduğu için muane ye 62 veriyoruz ama şeker yüklemesi 32 TL cnmKızlar şeker yüklemesini nerede yaptırdınız, ben de yarın yaptırıcam da ona göre uygun fiyatlı bir yer bulayım.
Uygunmuş fiyatı, hangi hastane orası? Ben hastaneye gitmiyorum muayenehanede doktorum da, şimdi yaptıracak yer araştırıyorum telefonda fiyat vermiyorlar. Yok yere aynı test için dünya para saçmak istemiyorum, devlete gidecek kadar da vaktim yok :/Benim ozelde olduğu için muane ye 62 veriyoruz ama şeker yüklemesi 32 TL cnm
Sanirim evet bahsettigi rahim kalinliginin ölcülmesi ama her doktor her seferinde olcmuyor sanirim.. benimki de 40 mm ken bidaki ay 33 cikti asla ikinmak ve uzun sure ayakta durmak yok dedi.
Ayrıntılıyı bı hafta once oldum ne kanama ne bıse vardı servıks uzunlugum için doktor cekerken sınırda dedi bu kadar bi hafta sonra doktora gıttıgımde ultrasonda kanama gordu yani cok kısa bı surede olmus ama ayrıntılıda kasılman var dedi zaten doktor amakanama sonradan olmus hemde kanama alanları.. Yani saatlı bomba gıbıyız her an ne olacagı belli degıl bende sasmıstım o an Buarada normal usg dede her gıttıgımde ölcuyo
Yaa..neye göre düşüp cikiyor acaba bu ölcümler
Anladm canm.bende bu ara sık sık kasılma yasiyorum da kafama takildi ondan bir soraym dedm teşekkür ederim cvp için
Peki hic disariya akti mi kanaman? Benim 1 ayi geckin her gun lekelenmem oldu psikolojim cok bozulmustuBenım o zamanda vardı sonra bı kac aya gecmıstı sımdi tekrar var yanı hamılelıgın tadını cıkaramadm hep ılaclı iğneli zaten basından beri ayakta duramıyorum hep vajınam agrıyo kımsede olmuyomus hep etrafıma soruyorum annemde kız bebegın yuku agır olur dogumu kolay olur cok agrılı gecıyo diyo ama bılemıyorum tabı![]()
Kartal umut hastanesi ama şöyle bisi diyim 62 muane ye vercen 32 de şekere çünkü sonuçlarıda doktora goturcegin alıyorlarUygunmuş fiyatı, hangi hastane orası? Ben hastaneye gitmiyorum muayenehanede doktorum da, şimdi yaptıracak yer araştırıyorum telefonda fiyat vermiyorlar. Yok yere aynı test için dünya para saçmak istemiyorum, devlete gidecek kadar da vaktim yok :/
Bizim hastaneye gel:)) ben carsamba yaptircam fiyat veririm sana.Uygunmuş fiyatı, hangi hastane orası? Ben hastaneye gitmiyorum muayenehanede doktorum da, şimdi yaptıracak yer araştırıyorum telefonda fiyat vermiyorlar. Yok yere aynı test için dünya para saçmak istemiyorum, devlete gidecek kadar da vaktim yok :/
Orası aklımda benim de, aradım fiyat söylemedi gıcıklar. İlle de gitmeliymişim, ha dedin mi izin alamıyorum yani. Bu halde ayağına kadar gideyim bi de ne güzel.. Yarın yaptıracaktım ben de ona göre izin aldım. Aklımda medilife var bi de. Öf ya sıkıldım hastane işlerindenBizim hastaneye gel:)) ben carsamba yaptircam fiyat veririm sana.
Sağol canım, karşıdaymışsın sen zaten :/Kartal umut hastanesi ama şöyle bisi diyim 62 muane ye vercen 32 de şekere çünkü sonuçlarıda doktora goturcegin alıyorlar![]()
Bende 14. Haftamda kasılmalar ve ağrıyla gitmiştim doktora kanamam olmadı doktor hemen ameliyata aldı serviks boyu çok kısalmıstı. Doktorum ameliyat olmazsan 24. Haftanda bebek gider dedi tabi o korkuyla hemen ameliyat oldum şimdi doktorum dinlen yarım saat en fazla ayakta durabilirsin diyor dinleniyorum ama kv görümce anlamıyor habire iş yaptırmaya çalısıyorlar anlamıyorum ya bide safra kesemde taş var yemek yiyemiyorum kendim ayrı yapıyorum onda bile yemek yedirmeye calısıyorlar acaba amacları ne anlamıs değilim!... İnsanlar hamilelik döneminde gercekten çok stresli ve gergin oluyor ama çoğu insanda anlayış kıt. Ameliyattan dolayı ilişkiye giremiyorum. Bana inatla siz kocanızı dışarı kaptırırsınız felan diyor ya gelde çıldırma.
Kusura bakma ama bu kadar cahil insanlari kaale bile alma o ne demek ya! Destek olacaklarina kostek oluyorlar. Kulagini tika bebegine odaklan sadece olan ikinize oluyor cunku.
çok sağol canım, daha güzelleri tüm bebişlerin olsunYaa evett :) Vurmak da değil artık gerdiriyor sanki bi değişik. Ve dediğin gibi iki taraflı.
Ya çok güzellerr. Sağ alttaki twinkle starlı olanı nereden aldıın :)) Bir de sol alttaki geyikliyi![]()
Ya inanmıyorum ne kadar iyiymiş. Ah keşke yakınlarda olsaydı kipa, daha çok üzüldüm şimdi kaçırdığıma.. Dediğin gibi indirimsiz de uygun, ama çok çok güzell :) Güle güle giysin kızınçok sağol canım, daha güzelleri tüm bebişlerin olsun
o resimdeki minnieli sweat ve kot, ayakkabı ve ortadaki bir iki zıbın dışında hepsi kipa indiriminden
yani kipadan aldım canım neredeyse hepsini
o geyikli set 5 li hastane çıkışı şeklinde, yıldızlının altında görünen bir pembe puantiyeli uzun kollu tulum var o da geyikliye dahil. Yani şapka, kısa kollu body, uzun kollu body, patikli alt ve uzun kollu tulumdan oluşuyor fiyatı 40 Tl, tabi ben 20'ye aldım
ama 40 tl bile ucuz çünkü kumaşı da çok güzel, yıldızlı olan da 3 lü takım şeklinde o da 32 tlydi sanırım.
Ya inanmıyorum ne kadar iyiymiş. Ah keşke yakınlarda olsaydı kipa, daha çok üzüldüm şimdi kaçırdığıma.. Dediğin gibi indirimsiz de uygun, ama çok çok güzell :) Güle güle giysin kızın![]()
canım ben alalı çok oldu devam ediyor mu bilmiyorum, ben alır almaz buraya yazmıştım indirim var kaçırmayın diye ama arada kaynamıştır çok mesaj olduğu için. ama tekrar olabilir indirim dediler. bir bilgim olursa hemen haber veririmKipa indirimi devam ediyor mu canımnorthernlights
Hangi doktora gidiyorsun canim bende oraya gidiyorum sadece sonuç göstereceksen muayene parası vermene gerek yok 2 dk bakıyor zatenKartal umut hastanesi ama şöyle bisi diyim 62 muane ye vercen 32 de şekere çünkü sonuçlarıda doktora goturcegin alıyorlar![]()
Ya inanmıyorum ne kadar iyiymiş. Ah keşke yakınlarda olsaydı kipa, daha çok üzüldüm şimdi kaçırdığıma.. Dediğin gibi indirimsiz de uygun, ama çok çok güzell :) Güle güle giysin kızın![]()
Aksine benimki cok yukarda canım kaburgalarım batıyo we cok kötü bi duyguGünaydın kızlarr, bütün geçmişi okuyamadım. Kızıma yeni hediyeler geldi haftasonu nasıl güzeller :)) Baktıkça içim gidiyor bu minicik kıyafetleri giyecek diye.
Küçük yeğenim var 1,5 yaşında. Sürekli karnıma sarıldı çok ilginç değil mi :) Kızım çok aşağıda bir de benim ya, sizin nasıl? Karnım aşağı sarkık direk. Ve çok hareketli, saatleri çok düzenli. Sabah 7de mutlaka o kol bacak sürtmelerine uyanıyorum. Bir de bu saatlerde uyanıyor beklemedeyim![]()
ben ultrasonada girdiğim için alDilar cnm bendenHangi doktora gidiyorsun canim bende oraya gidiyorum sadece sonuç göstereceksen muayene parası vermene gerek yok 2 dk bakıyor zaten