- 2 Mayıs 2016
- 318
- 296
- 103
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.481
ya kıyafetler yeni doğan için aşırı büyük değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir daha olmayabilir çünkü stok eritmek için yaptılar diye biliyorum indirimi. Kipa el değiştirdi çünkü.canım benim çok komik oldu aslında, normalde hiç kipaya gitmem ama ben kipanın içindeyken anons yapıldı indirim başlamıştır diye ben direkt reyona gidip aldım, diğer kızıma da epey bişeyler aldım. Ben seçerken yavaş yavaş kalabalıklaştı ve sonra hücum başladı duyanlar geldi heralde. Tekrar olur heralde indirim canım üzülme hiç, takip etmek lazım
Evet evet hatırlıyorum, sen de çok güzel yakalamışsın :) İndirim olsa da alamıyorum o kötü, memlekette olsaydım affetmezdim de burda hiç makul uzaklıkta bile yok bildiğim. Araç olsa silivriye gidilebilirdi.Ben de burdan yazmistim kizlar kipada indirim olursa yine kesinlikle alin.northernlights B en resmen 9-12 aylik tulum bodyleri bile aldim oradan :) once bi aksam gittim 8-9 paket aldim 5li body sonra eve geldim kv vs gosterdim carters vs de var baktik ettik hic fark yok kimisi daha guzel hatta sonraki gun gittik tumunu aldik :) Inanilmaz guzel herseyi cok kaliteli. Ben 1000tl lik alisveris yaptim toplamda 500 tl odedim ama ikiz bebek icin tulum, body :) daha da birsey almam :) bir kisminin fotolari asagida
Her türlüsü zor galiba. Aşağıda olması da şu açıdan kötü, merdiven çıkmak çok zorluyor, kıyafet giyerken de öyle tabi, bacaklarımı kaldıramıyorum. Bir de sürekli sıkışıyorum, daha bu aylarda tuvalet problemi başladı. Eh bir de insan ister istemez bi korkuyor ne işin var bu aylarda daha aşağıda diyeAksine benimki cok yukarda canım kaburgalarım batıyo we cok kötü bi duygu![]()
canım süperler, allah güle güle giymeyi nasip etisnBen de burdan yazmistim kizlar kipada indirim olursa yine kesinlikle alin.northernlights B en resmen 9-12 aylik tulum bodyleri bile aldim oradan :) once bi aksam gittim 8-9 paket aldim 5li body sonra eve geldim kv vs gosterdim carters vs de var baktik ettik hic fark yok kimisi daha guzel hatta sonraki gun gittik tumunu aldik :) Inanilmaz guzel herseyi cok kaliteli. Ben 1000tl lik alisveris yaptim toplamda 500 tl odedim ama ikiz bebek icin tulum, body :) daha da birsey almam :) bir kisminin fotolari asagida
canım ben de çok kaburga ağrısı çektim ama hiç üzülme, yukarıda olması iyi birşeyAksine benimki cok yukarda canım kaburgalarım batıyo we cok kötü bi duygu![]()
Olsun canım daha nerelerde ne indirimler olur, e bebek'in şubat indirimler oluyot her sene, onu da takip etmek lazımBir daha olmayabilir çünkü stok eritmek için yaptılar diye biliyorum indirimi. Kipa el değiştirdi çünkü.
Evet evet hatırlıyorum, sen de çok güzel yakalamışsın :) İndirim olsa da alamıyorum o kötü, memlekette olsaydım affetmezdim de burda hiç makul uzaklıkta bile yok bildiğim. Araç olsa silivriye gidilebilirdi.
Her türlüsü zor galiba. Aşağıda olması da şu açıdan kötü, merdiven çıkmak çok zorluyor, kıyafet giyerken de öyle tabi, bacaklarımı kaldıramıyorum. Bir de sürekli sıkışıyorum, daha bu aylarda tuvalet problemi başladı. Eh bir de insan ister istemez bi korkuyor ne işin var bu aylarda daha aşağıda diyeBaya doğum pozisyonu gibiydi bizimki ultrasonda. Gerçi doktor olması gereken pozisyonda ama tabi daha çok döner dedi.
Canım gecmıs olsun benım 14. Haftada ayrıntılı usg de hersey normaldi sonradan oldu bu durum .kaynanan gorumcen kımden yuz bulup konusuyo ? Cevaplarını versene onlara ne ya benımde hamıle kaldıgımdan beri ılıskı yasak kocanla senın aranda bısey ne burnunu sokarlarki onlar bol bol gırsın ilişkiye kocalarıyla ne yani.. Sanki tasıyosan kendıne tasıyosun evlat bu kocanında evladı bız neler cekıyoruz onun ılıskısınımı dusuncem Sacmalık herseyi ceken bız lafı işitende biz bence agızlarını kapasın kocan sen yapamıyosan canını sıkma az kaldı insallah elımıze alıcaz bı sekıldeBende 14. Haftamda kasılmalar ve ağrıyla gitmiştim doktora kanamam olmadı doktor hemen ameliyata aldı serviks boyu çok kısalmıstı. Doktorum ameliyat olmazsan 24. Haftanda bebek gider dedi tabi o korkuyla hemen ameliyat oldum şimdi doktorum dinlen yarım saat en fazla ayakta durabilirsin diyor dinleniyorum ama kv görümce anlamıyor habire iş yaptırmaya çalısıyorlar anlamıyorum ya bide safra kesemde taş var yemek yiyemiyorum kendim ayrı yapıyorum onda bile yemek yedirmeye calısıyorlar acaba amacları ne anlamıs değilim!... İnsanlar hamilelik döneminde gercekten çok stresli ve gergin oluyor ama çoğu insanda anlayış kıt. Ameliyattan dolayı ilişkiye giremiyorum. Bana inatla siz kocanızı dışarı kaptırırsınız felan diyor ya gelde çıldırma.
Hıc akmadı canım hep içerde kanama oldu benımde valla aksada akmasada herturlu benımde psikolojım bozuldu rahatca gezen hamılelere ozenıyorumPeki hic disariya akti mi kanaman? Benim 1 ayi geckin her gun lekelenmem oldu psikolojim cok bozulmustu
Hayret birsey cidden destek olacaklarina kostek oluyorlar. Anlayis bekliyor insan, ben de yatarak geciriyorum, zorlu geciyor basindan beri. Esim cok anlayisli sagolsun, bazen soyle yapiyoruz sunu yemesi lazim vb deyince gorumcem biz de cocuk dogurduk herhalde gibi konusuyor. Ne gerek var boyle seylere anlamiyorum. Her hamilelik kendine ozgudur ve hamileligi rahat gecen birilerinin bu sekilde konusmasi daha sinir bozucu oluyor. Ayrica burada cogu insan iliskiye giremiyor. Gerek korkular gerek yasaklar dolayisiyla. Biz de ayni durumdayiz ama esini bilip guveniyorsan hicbir problem olmaz. Hele ki sen bu zorluklarla hamileligi gecirirken bu tarz seylere vicdan el vermez. Sen de gerektiginde cevabini ver bunlar hassas ve ozel konular kimse karisamazBende 14. Haftamda kasılmalar ve ağrıyla gitmiştim doktora kanamam olmadı doktor hemen ameliyata aldı serviks boyu çok kısalmıstı. Doktorum ameliyat olmazsan 24. Haftanda bebek gider dedi tabi o korkuyla hemen ameliyat oldum şimdi doktorum dinlen yarım saat en fazla ayakta durabilirsin diyor dinleniyorum ama kv görümce anlamıyor habire iş yaptırmaya çalısıyorlar anlamıyorum ya bide safra kesemde taş var yemek yiyemiyorum kendim ayrı yapıyorum onda bile yemek yedirmeye calısıyorlar acaba amacları ne anlamıs değilim!... İnsanlar hamilelik döneminde gercekten çok stresli ve gergin oluyor ama çoğu insanda anlayış kıt. Ameliyattan dolayı ilişkiye giremiyorum. Bana inatla siz kocanızı dışarı kaptırırsınız felan diyor ya gelde çıldırma.
Fatih beye gidiyorum canım kızımda da ona gitmiştim ama degistirmeyi düşünüyorum sen memnunmusun nilüfer hanımdanben ultrasonada girdiğim için alDilar cnm bendenDr. nilüfer hanım senin hangisi
![]()
Pusudayım ona zatenOlsun canım daha nerelerde ne indirimler olur, e bebek'in şubat indirimler oluyot her sene, onu da takip etmek lazım![]()
neden canım? özel bir nedeni var mı sezaryene yönlendirmesinin?kızlar bugun doktor kontrolum vardı doktorum sezeryan tavsiye ediyor normale yanaşmıcak gbi çok moralim bozuldu nerden doktor bulcam şimdi normal istiyorum ben
canım ben kullanıcı adı değştrdim brcfth3834 oğluşumuzun adını Baturalp koymaya karar verdik. Bizimde 22. haftada kilo 510 gr çıkmıştıCanlar kendi bilgilerinizi kontrol edin hatalıyerleri duzeltelim ya da guncelleyelim
Maşallah canım sağlkla gelsinler inşallah :)Kızlar ayrintildan ciktik. Cok sukur hersey yolunda. Cok rahatladık. 580 gr olmus kuzum. Eli kolu hic durmadi. Cok net foto alamadik ama bana benziyor :)
sen atlattın bakalım sıra bende yarın kontrol var bana da yapılacak büyük ihtimalle hala emin değilim.. kaç kilo aldın da yeme dedi bnde aldım baya da kilo korkuyorumKızlar ben geldım şeker sonucum çok iyi bugün çok mutluyum 880 gr olmuş paşam boyuna 32 cm çok kilo almışım çikolata yemicekmisim .s![]()
Neden canım bir problem mi var..eger çatı darsa bebek geçmicek gibiyse yada başka Bi problem ozaman sezeryan oneriyo doktorlar.bi problem yoksa normal doğur bence ama kendini ve bebişi de riske atmakızlar bugun doktor kontrolum vardı doktorum sezeryan tavsiye ediyor normale yanaşmıcak gbi çok moralim bozuldu nerden doktor bulcam şimdi normal istiyorum ben
Gözünüz aydın canım maaşallah minnakaKızlar ayrintildan ciktik. Cok sukur hersey yolunda. Cok rahatladık. 580 gr olmus kuzum. Eli kolu hic durmadi. Cok net foto alamadik ama bana benziyor :)
Bende memnunum ilgileniyo anlatıyor iyi güler yüzlü kadın ben fatih beye gece denk geldim o da iyi biriFatih beye gidiyorum canım kızımda da ona gitmiştim ama degistirmeyi düşünüyorum sen memnunmusun nilüfer hanımdan
Korkulacak hiç bisi yok şekerli şu içiyorsun tek yönü iki kere kan aliyolar açken bide şekerli suyu içip 1 saat sonra kan alıyolar o bi saat biraz zor geçiyor açlıktan bünyeden bünyeye değişir tabi .:)) ilk 4 ay kilo almadım 2 ayda 8 kilo birden aldım oyuzden kıstı birazsen atlattın bakalım sıra bende yarın kontrol var bana da yapılacak büyük ihtimalle hala emin değilim.. kaç kilo aldın da yeme dedi bnde aldım baya da kilo korkuyorum