- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kendim yapacağım, ama daha ucuza mı gelir bilmiyorum.Ya kızlar kapı süsünü kendi yapacak olan arkadaş varmı benim kızlar çok istiyor ne kadar uyguna getirebilirsem iyi olcak
Neden boyle bir karar verdi peki ? Bebek mi cok kilolu ki bu son ayda karae veriliyor. Ya da cati muayenesi mi? biraz erken degil mi bu karar icin ?kızlar bugun doktor kontrolum vardı doktorum sezeryan tavsiye ediyor normale yanaşmıcak gbi çok moralim bozuldu nerden doktor bulcam şimdi normal istiyorum ben
Canlar talebiniz üzerine bir iki sutun daha eklendi listemize.. ve hiç sesleri çıkmayan üyeleri sildim. tekrar katılmak isterlerse ekleriz.
Eki Görüntüle 1914510
Medilifeden ucuzdur bence. Dusun tasin sonucta test yani ayni sonuc cikacak nerede yaptirirsanOrası aklımda benim de, aradım fiyat söylemedi gıcıklar. İlle de gitmeliymişim, ha dedin mi izin alamıyorum yani. Bu halde ayağına kadar gideyim bi de ne güzel.. Yarın yaptıracaktım ben de ona göre izin aldım. Aklımda medilife var bi de. Öf ya sıkıldım hastane işlerinden
Sağol canım, karşıdaymışsın sen zaten :/
Buralarda kipa yok dimi? Kizimda cok almistim urunleri guzel gercekten. Lcwden falan cok daha kaliteli.Ya inanmıyorum ne kadar iyiymiş. Ah keşke yakınlarda olsaydı kipa, daha çok üzüldüm şimdi kaçırdığıma.. Dediğin gibi indirimsiz de uygun, ama çok çok güzell :) Güle güle giysin kızın![]()
Evet ben de ozeniyordum. Hala da tedirginim en ufak akintimi kanama zannedip kosuyorum. Ama hep bebegimi kucagima alacagim gunu hayal ettom. Hamileligim boyle gecse de o saglikli olsun yeter dedim.Hıc akmadı canım hep içerde kanama oldu benımde valla aksada akmasada herturlu benımde psikolojım bozuldu rahatca gezen hamılelere ozenıyorum
Benim kizim ilk 2 ay 5er cm uzadi sonra 3er 4er cm. Yani cok cabuk buyuyorlar emin ol:) 0-3 aylik 5 takimdan fazla alma bence.Kızlar ben çok fazla 0-3 ay almayayım diyorum kıyafet ama iyi mi yapıyorum bilemedimbir bebek bir ayda kaç cm uzar ya :) ay insanın yeğeninin dahi olmaması ne zor. Vallahi hiç bir şey bilmiyorum, annem de unutmuş tabi 26 sene öncesini nasıl hatırlasın kadın. 62 cm'lik falan kıyafetler var misal, ne zaman giyer onları? :))
neden canım? özel bir nedeni var mı sezaryene yönlendirmesinin?
Bu indirim ne zamana kadar? Ben yakinimda buldum bi kipa devam ediyorsa yarin gidip alayimBen de burdan yazmistim kizlar kipada indirim olursa yine kesinlikle alin.northernlights B en resmen 9-12 aylik tulum bodyleri bile aldim oradan :) once bi aksam gittim 8-9 paket aldim 5li body sonra eve geldim kv vs gosterdim carters vs de var baktik ettik hic fark yok kimisi daha guzel hatta sonraki gun gittik tumunu aldik :) Inanilmaz guzel herseyi cok kaliteli. Ben 1000tl lik alisveris yaptim toplamda 500 tl odedim ama ikiz bebek icin tulum, body :) daha da birsey almam :) bir kisminin fotolari asagida
değiştir o zaman doktorunu, onun dediği değil senin dediğin olacak, bu senin doğumun. doktorlar da korkuyor ondan sezeryan yapıyor, ayrıca çoğu doktorun işine geliyor hem kolay hem de daha iyi para onlar için.bebek icin 0 risk dedi bi sebebi yok yani cok kotu hissettirdi herkes normal dogum diyo dedim bi dusun bakalim butun kadin dogumcular neden sezeryan yapiyo kendilerine dedi
bebek icin 0 risk dedi bi sebebi yok yani cok kotu hissettirdi herkes normal dogum diyo dedim bi dusun bakalim butun kadin dogumcular neden sezeryan yapiyo kendilerine dedi
iş falan sakın yapma tatlım dinlenmene bak sonuçta herşeyden önemli 2 nizin sağlığıBende 14. Haftamda kasılmalar ve ağrıyla gitmiştim doktora kanamam olmadı doktor hemen ameliyata aldı serviks boyu çok kısalmıstı. Doktorum ameliyat olmazsan 24. Haftanda bebek gider dedi tabi o korkuyla hemen ameliyat oldum şimdi doktorum dinlen yarım saat en fazla ayakta durabilirsin diyor dinleniyorum ama kv görümce anlamıyor habire iş yaptırmaya çalısıyorlar anlamıyorum ya bide safra kesemde taş var yemek yiyemiyorum kendim ayrı yapıyorum onda bile yemek yedirmeye calısıyorlar acaba amacları ne anlamıs değilim!... İnsanlar hamilelik döneminde gercekten çok stresli ve gergin oluyor ama çoğu insanda anlayış kıt. Ameliyattan dolayı ilişkiye giremiyorum. Bana inatla siz kocanızı dışarı kaptırırsınız felan diyor ya gelde çıldırma.
maşallah güzel bebişe :)Kizlar biz de geldik kontrolden. Cok sukur bir problem yok. 939 gr olmusuz :) Sol bobregindeki kistte bir buyume yok. Onlem icin progestan ve prulotona devam. Diger gorusmemizde azaltabilirim progestani dedi :) Lekelenmeler arada oldugu icin dinlenmeye devam. Bir dahaki kontrol 3 hafta sonraya :)
Benim kizim ilk 2 ay 5er cm uzadi sonra 3er 4er cm. Yani cok cabuk buyuyorlar emin ol:) 0-3 aylik 5 takimdan fazla alma bence.