- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.441
günaydın kızlar hayırlı sağlıklı bi hafta diliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aktardan katı olarak aldım bi kaç parça, daha 1 parçası bile bitmedi gerçi :)) Sürdükçe karnına eriyor rahat oluyor sürümü o yüzden. Hem doğalı o şekildeymiş. Bir de vıcık vıcık güreşe çıkacak gibi olmuyorsun. Sadece kokusunu sevmiyorum.Kizlar hangi kakao yagini kullaniyorsunuz? kati mi sivi mi? ya da onerebileceginiz bir marka var mi? ben sebamedin catlak kremiyle, bebe yagi kullaniyorum ama kakao yagiyla da ilgili olumlu yorumlar duydum, onu da denemek istiyorum
Ben sata göre gidiyorum, 5,5 ay şu an. 9 gün sonra 6 ay :) Öyle gidiyorum işte.Ayy bende anlamadim gitti kimse haftadan anlamiyor :) ben nedense 6 ya girdim demeye korkuyorum dogum yaklasmis gibime geliyor bide karnin kucuk yorumlarindan dolayi sanirim. Seninle ayniyim 5 bucuk diyorum hala :) bu ay sonu 6 demeyi dusunuyorum![]()
Aventin cam yenidoğanı, bir de dr browns cam yenidoğan aldım. Hangisini tutarsa artık.. Ama Dr browns daha iyi olacak gibi, kolik önlemek açısından.Kızlar Günaydın
Biberon olarak ne alınmalı ne aldınız siz.
Daha dogru duzgun bişey almadım.
Offf.
Günaydın kızlarr, bütün geçmişi okuyamadım. Kızıma yeni hediyeler geldi haftasonu nasıl güzeller :)) Baktıkça içim gidiyor bu minicik kıyafetleri giyecek diye.
Küçük yeğenim var 1,5 yaşında. Sürekli karnıma sarıldı çok ilginç değil mi :) Kızım çok aşağıda bir de benim ya, sizin nasıl? Karnım aşağı sarkık direk. Ve çok hareketli, saatleri çok düzenli. Sabah 7de mutlaka o kol bacak sürtmelerine uyanıyorum. Bir de bu saatlerde uyanıyor beklemedeyim![]()
saçma şey söyleyen çok fazla bana da uykudan kalk öyle sağa sola dön diyorlar uykudan nasıl uyancam uykunun iinde kaç kere dönüyor insan yani saçma sapan şeyler daha neler neler mantıksız olduğunu bildiğimiz halde malesef takılıyor aklımız hem sinir oluyoruz hem etkileniyoruz takmamak elde değil hele bazen komşular gelyor k.validemin ayy saçma sapan kovcam bi gün terslicem hepsiniEkmek kızartma makinasından ufak bi elektriklenme oldu bebeğe zarar verir mi ev aletlerindrki ufak çarpmalar
yanlış yere alıntı yaptım pardon canımEkmek kızartma makinasından ufak bi elektriklenme oldu bebeğe zarar verir mi ev aletlerindrki ufak çarpmalar
Ayy saatlerimiz aynı işte :)) Çok fena ama o kadar hoşuma gidiyor ki. Yani sabah o tekmelerle uyanıp güne resmen gülümseyerek başlıyorum, sadece tekme değil de o kol bacak sürtüyor ya karnıma o daha çok hoşuma gidiyor :)Benşmki de saat 7 de bir uyanıyor,sonra geri uyuyor 9-11 arası tekrar hareketleniyor. Gün içerisinde sık sık hareket halınde 5ten sonra uyuyor. Akşam 9 gibi tekrar hareket halinde. Bu aralar gece 12 de başlıyor tepinmeye, çok güçlü tekmeler savuruyor bu gece 2ye kadar sürebiliyor. Doğunca Pek uyumayacak benimki herhalde..
Yaa..neye göre düşüp cikiyor acaba bu ölcümlerSanirim evet bahsettigi rahim kalinliginin ölcülmesi ama her doktor her seferinde olcmuyor sanirim.. benimki de 40 mm ken bidaki ay 33 cikti asla ikinmak ve uzun sure ayakta durmak yok dedi.
Anladm canm.bende bu ara sık sık kasılma yasiyorum da kafama takildi ondan bir soraym dedm teşekkür ederim cvp içinAyrıntılıyı bı hafta once oldum ne kanama ne bıse vardı servıks uzunlugum için doktor cekerken sınırda dedi bu kadar bi hafta sonra doktora gıttıgımde ultrasonda kanama gordu yani cok kısa bı surede olmus ama ayrıntılıda kasılman var dedi zaten doktor amakanama sonradan olmus hemde kanama alanları.. Yani saatlı bomba gıbıyız her an ne olacagı belli degıl bende sasmıstım o an Buarada normal usg dede her gıttıgımde ölcuyo
Canim antalyadayim ben baska illerde varmi bilmiyorum ama bi netten bak istersenNerde canım bu mağaza?? Hiç duymamıştım
E benim de oyle olmustu. Ilk usgye girdim keseyi gorduk iste hicbisi yoktu eve geldim bi kanamam oldu tekrar gittim dr.a keseden buyuk kanama alanim vardi. Allahim o gunler nasil zor gecti. Bide keseyi dusurme tehlikesi vardi. Simdi sen icini ferah tut canim bebek buyuk kanama onu cok etkilemez zaten. Ama zorlama tabi agir vs kaldirma.Ayrıntılıyı bı hafta once oldum ne kanama ne bıse vardı servıks uzunlugum için doktor cekerken sınırda dedi bu kadar bi hafta sonra doktora gıttıgımde ultrasonda kanama gordu yani cok kısa bı surede olmus ama ayrıntılıda kasılman var dedi zaten doktor amakanama sonradan olmus hemde kanama alanları.. Yani saatlı bomba gıbıyız her an ne olacagı belli degıl bende sasmıstım o an Buarada normal usg dede her gıttıgımde ölcuyo
Benim 2. Canim cok fazla isim olmadı o yüzden erekn hallettik enazindan bebek odasi bebek arabasi vs o seyler almicam örümcek mama sandalyesi daha bürsürü sey yep yeni kaldirmistim 4 moms falan hepsini vercektim iyiki vermemisim buda erkek o şanssta var yoksa ilk bebek allah kolaylik versin hersey bastan aliniyo yoksa bende halledemezdim dahaben yeni yeni bsyler almsya basladim. hala bsy olur diye korkuyorum erteleyip duruyorum bakalim. ama sen iyi yapmissin
Benım o zamanda vardı sonra bı kac aya gecmıstı sımdi tekrar var yanı hamılelıgın tadını cıkaramadm hep ılaclı iğneli zaten basından beri ayakta duramıyorum hep vajınam agrıyo kımsede olmuyomus hep etrafıma soruyorum annemde kız bebegın yuku agır olur dogumu kolay olur cok agrılı gecıyo diyo ama bılemıyorum tabıE benim de oyle olmustu. Ilk usgye girdim keseyi gorduk iste hicbisi yoktu eve geldim bi kanamam oldu tekrar gittim dr.a keseden buyuk kanama alanim vardi. Allahim o gunler nasil zor gecti. Bide keseyi dusurme tehlikesi vardi. Simdi sen icini ferah tut canim bebek buyuk kanama onu cok etkilemez zaten. Ama zorlama tabi agir vs kaldirma.
Aa iyiymis ben de isitacakmiyiz acaba diyordum. Bugun esime soyleyeyim de bir baksin aktara kati var mi diye.Ben aktardan katı olarak aldım bi kaç parça, daha 1 parçası bile bitmedi gerçi :)) Sürdükçe karnına eriyor rahat oluyor sürümü o yüzden. Hem doğalı o şekildeymiş. Bir de vıcık vıcık güreşe çıkacak gibi olmuyorsun. Sadece kokusunu sevmiyorum.
Ben sata göre gidiyorum, 5,5 ay şu an. 9 gün sonra 6 ay :) Öyle gidiyorum işte.
Aventin cam yenidoğanı, bir de dr browns cam yenidoğan aldım. Hangisini tutarsa artık.. Ama Dr browns daha iyi olacak gibi, kolik önlemek açısından.
Ayy saatlerimiz aynı işte :)) Çok fena ama o kadar hoşuma gidiyor ki. Yani sabah o tekmelerle uyanıp güne resmen gülümseyerek başlıyorum, sadece tekme değil de o kol bacak sürtüyor ya karnıma o daha çok hoşuma gidiyor :)
Günaydınlar herkese hayırlı haftalar...sabah trt de iyi fikir de hamilelere öneriler vardı çok yararlı bi programdı tamamını izleyemesemde tekrarını izlemeye çalışıcam vakti olana öneririm
Yaa evett :) Vurmak da değil artık gerdiriyor sanki bi değişik. Ve dediğin gibi iki taraflı.Aynen artık sadece tekme değileskşden bir noktaya vururdu,şimdi sağlı sollu çalışıyor. Kafa mı atıyor anlamıyorum![]()
Ya çok güzellerr. Sağ alttaki twinkle starlı olanı nereden aldıın :)) Bir de sol alttaki geyikliyi
Masallah canim sana da bebisine deKızlar ben geldım şeker sonucum çok iyi bugün çok mutluyum 880 gr olmuş paşam boyuna 32 cm çok kilo almışım çikolata yemicekmisim .s![]()